Na, nauji namučiai

QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 16, 21:33)
o as dar iki slifavimo nepaaugau, nezinau nei kuo nei kaip, man tai atrodo, kad su svitriniu popierium tik nuzulinsiu pavirsiu ir bijau liest
kaip jus tai darot?

ai, įvairiai

kaip as jums pavydziu

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 16, 23:54)
as irgi jau laaabai uzsimaniau kept, bet neturiu orkaites

kažkaip galima išvirti vandenyje, mikrobanginėje
bet aš nebandžius

QUOTE(dute_a @ 2007 07 17, 00:01)
as irgi jau laaabai uzsimaniau kept, bet neturiu orkaites
o mikrobangei turbut nea? 

uups kažkokį būdą rodė kažkur..
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 17, 00:13)
yra modelino skirto mikrobangems

Jo jo yra modelino spec. mikrobangems. Paziurek www.tikrosspalvos.lt ten tikrai maciau.
Bruksniuk del slifavimo dar.Sita, tai o nenubraizo svitrinis pop. pavirsiaus, nes man pvz. kai kurie darbeliai gavosi tokie kaip cia pasakius "pominksciai", nezinau del ko, del to kad ploni labai ar del to kad kepiau mazai (bet kai ilgiau kepi, tada svyla, o temperatura pasirenku kaip ant pakelio nurodo)

Bruksniuk del slifavimo dar.Sita, tai o nenubraizo svitrinis pop. pavirsiaus, nes man pvz. kai kurie darbeliai gavosi tokie kaip cia pasakius "pominksciai", nezinau del ko, del to kad ploni labai ar del to kad kepiau mazai (bet kai ilgiau kepi, tada svyla, o temperatura pasirenku kaip ant pakelio nurodo)

QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 10:19)
(bet kai ilgiau kepi, tada svyla, o temperatura pasirenku kaip ant pakelio nurodo) 

Nu nežinau kaip ten kas svilti gali... Tikrai temperatūra netinkama. Man tinkamoje temperatūroje, kad ir ilgiau nei 30 min. prabūna, niekas nesvyla ir neruduoja...
Turbūt reiktų įsigyt orkaitės termometrą ("Tikros Spalvos") ir nustatyt tinkamą kietinimo temperatūrą... O minkšti neturi būt, jei minkšti- tai nesukietėję.
tai kad senobinej orkaitej kepu
bet nieko, greit kraustysimes i nauja buta, tai turesiu nauja orkaite, tikiuos tada viskas geriau pavyks
O siaip man dar daug mokytis reikia, nes nelabai kas gaunasi dar. 
Papildyta:
O del minkstumo, tai ne tai kad minksti, bet lankstus tokie. pirmos sagos normalios, lyg ir nesilanksto, o va su kitom tai
man dar atrodo, kad kai per plonos tada irgi lankstosi.

Papildyta:
O del minkstumo, tai ne tai kad minksti, bet lankstus tokie. pirmos sagos normalios, lyg ir nesilanksto, o va su kitom tai

maciau modelino skirto mikrobangems bet jis tik baltas arba rudas