Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

nu lyg ir tavęs....
Atsakyti
tai kubiukų aš nepjaustau, jie rankomis formuoti ax.gif
Atsakyti
a ką peilis veikia ant stalo tuomet?
Atsakyti
ką, ką - makaronus lygiomis dalimis pjaustau ax.gif
Papildyta:
nu jo - pradžioje rodyk, rodyk, visos yra, šnekėtis nori, o kai parodau, tai ir dingsta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
puse swapininkiu cia sedi rolleyes.gif negi ir man teks prisidet? bigsmile.gif
Atsakyti
prašom mirksiukas.gif jeigu nemiga kankina lotuliukas.gif
Atsakyti
nemiga tik siek tiek kankina, bet va klausimas ar finansu dar medelinui uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 29, 23:46)
nemiga tik siek tiek kankina, bet va klausimas ar finansu dar medelinui uzteks  lotuliukas.gif

tu geriau rūpinkis, ar to medelino Vilniuj užteks laugh.gif Šią savaitę buvau, tai stendukas gan kukliai atrodė hihihi.gif
Atsakyti
o man Kaune jau ir telefoną davė, kad pasiskambinčiau prieš ateidama lotuliukas.gif
jie penktadieniais kad užsiveža doh.gif

kažkodėl daugiausia violetinių turi g.gif

beje, kokio formato didžiausias leidžia nuotraukas SM? mėlynų kažkodėl nebesimato?
Atsakyti
baisumelis... greit bus taip, kad sutvele susispietus prie parduotuves uzsispietusios ir neikam nerodydamoskaip narkotikus pardavines... po 1 grama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 29, 23:48)
o man Kaune jau ir telefoną davė, kad pasiskambinčiau prieš ateidama lotuliukas.gif
jie penktadieniais kad užsiveža doh.gif

kažkodėl daugiausia violetinių turi g.gif

beje, kokio formato didžiausias leidžia nuotraukas SM? mėlynų kažkodėl nebesimato?

aš kai užsisakydavau anksčiau, kad man į Panevėžį atvežtų dailininkų parduotuvėj, tai inutę atsiunčia, kad gavo Fimo :lol;

manau, kad violetinius mažiausia perka.. bent jau aš tik šią savaitę pirmą kartą nusipirkau... nemėgstu tos spalvos cool.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 29, 23:48)
baisumelis... greit bus taip, kad sutvele susispietus prie parduotuves uzsispietusios ir neikam nerodydamoskaip narkotikus pardavines... po 1 grama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif virusas plinta biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
tikriausiai man juodos ir baltos gaut be sansu? blush2.gif
Atsakyti