nu lyg ir tavęs....
tai kubiukų aš nepjaustau, jie rankomis formuoti

a ką peilis veikia ant stalo tuomet?
ką, ką - makaronus lygiomis dalimis pjaustau 
Papildyta:
nu jo - pradžioje rodyk, rodyk, visos yra, šnekėtis nori, o kai parodau, tai ir dingsta

Papildyta:
nu jo - pradžioje rodyk, rodyk, visos yra, šnekėtis nori, o kai parodau, tai ir dingsta

puse swapininkiu cia sedi
negi ir man teks prisidet?

prašom
jeigu nemiga kankina

nemiga tik siek tiek kankina, bet va klausimas ar finansu dar medelinui uzteks

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 29, 23:46)
tu geriau rūpinkis, ar to medelino Vilniuj užteks

o man Kaune jau ir telefoną davė, kad pasiskambinčiau prieš ateidama
jie penktadieniais kad užsiveža
kažkodėl daugiausia violetinių turi
beje, kokio formato didžiausias leidžia nuotraukas SM? mėlynų kažkodėl nebesimato?

beje, kokio formato didžiausias leidžia nuotraukas SM? mėlynų kažkodėl nebesimato?
baisumelis... greit bus taip, kad sutvele susispietus prie parduotuves uzsispietusios ir neikam nerodydamoskaip narkotikus pardavines... po 1 grama

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 29, 23:48)
o man Kaune jau ir telefoną davė, kad pasiskambinčiau prieš ateidama

aš kai užsisakydavau anksčiau, kad man į Panevėžį atvežtų dailininkų parduotuvėj, tai inutę atsiunčia, kad gavo Fimo :lol;
manau, kad violetinius mažiausia perka.. bent jau aš tik šią savaitę pirmą kartą nusipirkau... nemėgstu tos spalvos

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 29, 23:48)
baisumelis... greit bus taip, kad sutvele susispietus prie parduotuves uzsispietusios ir neikam nerodydamoskaip narkotikus pardavines... po 1 grama

tikriausiai man juodos ir baltos gaut be sansu?