Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 30, 00:12)
tikrai nori sužinoti kaip atrodo namai, jeigu kepsi fimą ant 230? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nenoriu blush2.gif bet jauciu nori nenori teks isbandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bonbonke, aš galiu duot gramą ;D
Atsakyti
nu tikrai skamba kaip apie narkotikus doh.gif lotuliukas.gif

"padėk, nebegaliu gyventi, nors gramą" lotuliukas.gif
Atsakyti
jauciu teks paciai kaip nors prisiruost nuvaziuot ir prispaust pardavejus bigsmile.gif dar ziurek ta vieninteli grama fimo imsiu ir sudeginsiu orkaitej biggrin.gif
Atsakyti
patikėk - iš parduotuvės išeisi su mažiausiai šešiais gabalėliais tongue.gif
Atsakyti
aš ryt irgi planuoju apsiprekint fimo ;D jei bus akropolio office :/
Atsakyti
nea... skruca tokia esu, tai lengviau atsispirt pagndom blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 29, 23:48)

kažkodėl daugiausia violetinių turi g.gif

"Kažkodėl" bigsmile.gif
Kai studijavau swap'ininkių anketas , spėk iš vieno karto- kokia spalva dominuoja nemėgiamų tarpe biggrin.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 29, 23:59)
tuomet darysiu kaip suvalkiete  bigsmile.gif nusipirksiu vienos spalvos modelino ir su akriliniais dazais dazysiu  tongue.gif pirmai pradziai gerai bus  lotuliukas.gif

Tai , kad čia jau turbūt tiktų pasakymas -skūpas du kartus moka tongue.gif
Jei jau nesvarbu "Fimo" sąvybė "maišant" spalvas, tai tada jau geriau lipdyt iš ore džiūvančio ir dažyt...
Papildyta:
Aš dabar kaip tik su druska bandau kept, ne lavos imitaciją, bet bandau kokia faktūra gausis... Nedaug ir laukt beliko...
Atsakyti
nea... ore dziuvanciu labai nusivyliau doh.gif totalus sudukas... dar dabar apie 400g jo metos, jei dar nesustingo doh.gif
Atsakyti
*MAGIC*, su smulkia druska bandai ar su stambia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 30, 00:32)
Aš dabar kaip tik su druska bandau kept, ne lavos imitaciją, bet bandau kokia faktūra gausis... Nedaug ir laukt beliko...

naktipieciai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 30, 00:32)
nea... ore dziuvanciu labai nusivyliau  doh.gif totalus sudukas... dar dabar apie 400g jo metos, jei dar nesustingo  doh.gif

Nu kam taip .... ax.gif
Papuošalams kokiems jis nelabai, bet šiaip kokiems dalykėliams, man tai patinka .
Aš savo visokius "smalsučius" iš jo lipdau

QUOTE(Jutare @ 2007 07 30, 00:34)
*MAGIC*, su smulkia druska bandai ar su stambia? rolleyes.gif

Su tokia, kokią radau namie biggrin.gif Šiaip gal stambi skaitosi bigsmile.gif (nors noretusi daaar stambesnės)
Atsakyti