Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 30, 00:37)
Nu kam taip .... ax.gif
Papuošalams kokiems jis nelabai, bet šiaip kokiems dalykėliams, man tai patinka .
Aš savo visokius "smalsučius" iš jo lipdau

as kai tokia negrabi, tai man turi but medziaga viskam tinkama... ir papuosalam ir smalsuciam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 30, 00:37)
Su tokia, kokią radau namie  biggrin.gif Šiaip gal stambi skaitosi  bigsmile.gif (nors noretusi daaar stambesnės)

nu tai lauksim pasirodant bigsmile.gif
Atsakyti
Negrabi negrabi- jau matėm tavo "negrabumo" pasekmes swap'o temoj ką tik ...
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 30, 00:39)
as kai tokia negrabi, tai man turi but medziaga viskam tinkama... ir papuosalam ir smalsuciam  lotuliukas.gif

ir po nedaug - po kokį gramą hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 29 liepos 2007 - 23:43
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 30, 00:42)
Negrabi negrabi- jau matėm tavo "negrabumo" pasekmes swap'o temoj ką tik ...

kad ten vienas krastas kreivas blush2.gif lotuliukas.gif

Na merginos, mane jau dede miegas kviecia... iki rto (kaip nekeista bet jau "rytojus" blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 29 liepos 2007 - 23:45
norėjau dabar miegot eit, bet katė per visą lovą mano išsidrėbus, tai nuėjau agurką nusiplaut, vos paleidau vandenį, kad atvarė blink.gif blink.gif ir gert pradėjo blink.gif o ji tokia niekad beveik negerianti, ypač iš savo indo..
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 30, 00:44)
norėjau dabar miegot eit, bet katė per visą lovą mano išsidrėbus, tai nuėjau agurką nusiplaut, vos paleidau vandenį, kad atvarė  blink.gif  blink.gif ir gert pradėjo  blink.gif o ji tokia niekad beveik negerianti, ypač iš savo indo..

nu ne prieš gerą čia taip.... schmoll.gif Gal ryt kokį siuntinį gausi bigsmile.gif Arba juodo fimo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 30, 00:44)
norėjau dabar miegot eit, bet katė per visą lovą mano išsidrėbus, tai nuėjau agurką nusiplaut, vos paleidau vandenį, kad atvarė  blink.gif  blink.gif ir gert pradėjo  blink.gif o ji tokia niekad beveik negerianti, ypač iš savo indo..

stebuklas, kate atsigere lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prieš gerą, galėsiu pagaliau padoriai savo lovoj išsimiegot, o ne susisukus į kamuoliuką prie katės kojų blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dabar tai jau tikrai labanakt rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va mano "sausainis"
Nelabai matosi ta druskinė faktūra, labiau pirštukais jaučiasi biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
suuper.
Atsakyti