Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

Tikrai kad thumbup.gif prisiziurejau, dabar tik pritaikyt pas save kai kurias detales reikia smile.gif
Atsakyti
gal ir pasikartosiu, bet noriu pasidalinti tokia bendra išvada, kuri man vis peršasi peržiūrint kiekvieną už akies kliūvančią grožybę:
reikia atsikratyti noro užkaišioti kiekvieną žemės lopinėlį augmenija ir ypač reikia kažkaip persirgti ta liga "ir to noriu ir ano labai noriu ir šito dar neturiu". Žymiai įspūdingiau atrodo didesni lopinėliai apsodinti tos pačios rūšies augalais o ne išbarstyta įvairovė. Na bent jau mano skonį tai atitinka ir tai yra tik mano nuomonė, jokiu būdu neperšu jos visoms ax.gif
Būna kad ir tam tikras chaosas gerai žiūrisi, bet ten jau reikia labai įsižiūrėti, kad pamatyti grožį, pamatyti atskiras ryškesnes detales ar pan., o štai didesni vienodų augalų raštai iš karto akį patraukia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2007 08 05, 11:03)
Laba ryta mergaites smile.gif

jungiuosi prie jusu burelio  4u.gif

noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte ... mama sake kad reiktu pakelti zeme su sakem ir tada paberti seklu  g.gif

Nemanau kad reiktų su šakėm gadinti - nuo kilnojimo paviršius bus nelygus. Nupjauk, nupurkšk nuo poktžolių ir patręšk. Praeitoj temoj diskutavom, o per visas temas tai aptarta ne kartą
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 06, 10:09)
gal ir pasikartosiu, bet noriu pasidalinti tokia bendra išvada, kuri man vis peršasi peržiūrint kiekvieną už akies kliūvančią grožybę:
reikia atsikratyti noro užkaišioti kiekvieną žemės lopinėlį augmenija ir ypač reikia kažkaip persirgti ta liga "ir to noriu ir ano labai noriu ir šito dar neturiu". Žymiai įspūdingiau atrodo didesni lopinėliai apsodinti tos pačios rūšies augalais o ne išbarstyta įvairovė. Na bent jau mano skonį tai atitinka ir tai yra tik mano nuomonė, jokiu būdu neperšu jos visoms ax.gif
Būna kad ir tam tikras chaosas gerai žiūrisi, bet ten jau reikia labai įsižiūrėti, kad pamatyti grožį, pamatyti atskiras ryškesnes detales ar pan., o štai didesni vienodų augalų raštai iš karto akį patraukia cool.gif

PUIKI MINTIS! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 06, 09:15)
Tikrai kad  thumbup.gif prisiziurejau, dabar tik pritaikyt pas save kai kurias detales reikia  smile.gif

pradek nuo bliudu lotuliukas.gif

nu vat ir man kazkaip geriau atrodo, kai didesni plotai to paties, nei misraines drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif keleta ideju- su senu kelmu ir akmuo su skyle

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 17, 19:04)
Jau nzn kiek laiko ateinu paklausti, prisiskaitau jusu, ir pamirstu ko atejau  blush2.gif  Ginkmedzio reikiai skubos tvarka  biggrin.gif

www.klevai.lt - prekiauja ginkmedžiais, išaugintais Lietuvoj ax.gif
Atsakyti

Pilnai sutinku. Man tai patinka kai yra daug erdvės, o ne viskas kaip būna sugrusta į viena krūva, tada gaunasi mišrainė ir žiūrisi negražiai
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 06, 09:09)
Žymiai įspūdingiau atrodo didesni lopinėliai apsodinti tos pačios rūšies augalais o ne išbarstyta įvairovė.

drinks_cheers.gif kaip pirstu i aki.

QUOTE(rena @ 2007 08 06, 09:53)
nu vat ir man kazkaip geriau atrodo, kai didesni plotai to paties, nei misraines drinks_cheers.gif

rena, vis pamirstu paklaust (irgi ginkmedzio reikia blush2.gif ), ka tu po tais akmeneliais savo japoniskam sode paklojai g.gif ?

QUOTE(Wolke @ 2007 08 06, 10:55)

idomiai tongue.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2007 08 06, 11:27)
www.klevai.lt - prekiauja ginkmedžiais, išaugintais Lietuvoj  ax.gif

cia kaip tik Ju.Ju lotuliukas.gif , nes ziuriu, kad jau ir i musu tema net uzmirsta ateit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2007 08 06, 12:27)
www.klevai.lt - prekiauja ginkmedžiais, išaugintais Lietuvoj  ax.gif

dekui aciuks.gif
QUOTE(uršulė @ 2007 08 06, 12:43)
Man tai patinka kai yra daug erdvės, o ne viskas kaip būna  sugrusta į viena krūva, tada gaunasi  mišrainė ir žiūrisi negražiai

gerai kai tos erdves daug... o siaip man patinka gelese paskendusi aplinka...bet ir tuo paciu grazu, kai subtiliai akcentuota gelyciu pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 06, 11:50)
gerai kai tos erdves daug... o siaip man patinka gelese paskendusi aplinka...bet ir tuo paciu grazu, kai subtiliai akcentuota gelyciu pagalba  4u.gif

Aha, vienas dalykas yra tvarkyti kelioliką arų, o kitas - kelis metrus apie namą ax.gif Nei su viena rūšimi pasisklaidysi, nei su ornamentais..... Ta viena rūšis gal ir gražiai atrodytų, bet tam tikrą laiką, o grožėtis norisi visą vasarą. Tai ir eksperimentuoji su keliolika augalų.
Užmačiau Laimos žurnale anonsą, kad yra lietuviškai išleista knyga su patarimais kaip gražiai tvarkyti mažas erdves - jau užsisakiau sau dovanų gimtadieniui biggrin.gif Jeigu šeima nepaves, turėčiau šią savaitę gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
reikia atsikratyti noro užkaišioti kiekvieną žemės lopinėlį augmenija ir ypač reikia kažkaip persirgti ta liga "ir to noriu ir ano labai noriu ir šito dar neturiu". Žymiai įspūdingiau atrodo didesni lopinėliai apsodinti tos pačios rūšies augalais o ne išbarstyta įvairovė.

Teisinga mintis, bet man dar ta liganepraeina blush2.gif simptomai mazeja, bet dar ...
Atsakyti