QUOTE(Rasma @ 2006 04 13, 13:18)
Aš esu tvarkiusi dantis pas G.Gumbelevičių. Danties daug kas nesutiko gydyti, jis man pasiūlė be garantijų padaryti vieną tokį dalyką..padarė..pretenzijų neturiu, viskas buvo gerai, bet aišku vėliau vis vien reikėjo proterzuot, kaip ir sakė. Bet man nepatiko tiesiog kaip gydytojas (žmogus)

. Pirma, tai neužtikrintumas dėl kainos..antra, tai kažkoks keistas impulsyvumas.."trykst brykst" viskas..kažkoks toks paviršutiniškumas jaučiasi

Aš suprantu, kad profesionalas, jam viskas atrodo paprastai
Ir nepasitikėjimą man sukėlė dar keletas kitų smulkmenų, bet nenoriu kažką sakyti neigiamo, dėl ko nesu tikra.
Siaip esu skaiciusi kituose internetiniuose puslapiuose neigiamu dalyku apie gyd. G. gumbeleviciu, bet man kazkaip pasirode, kad tai jo konkurentu darbas. Galbut kiekvienas is musu vertiname zmones pagal skirtingus kriterijus.

Pavyzdziui man labai magejo apsilankyti moderniame odontologijos kabinete, kadangi visa gyvenima gydziausi tik poliklinikoje. Labai sunku, kai gali mazai tiketis pagalbos is pazistamu, jie kartais sako, kad tas pats gydytytojas gali vienam patikti, kitam ne.

Pirmas mano vizitas man paliko labai gera ispudi, man buvo viskas labai konkreciai isaiskinta, pasakyta kiek tiksliai kainuos. O stai mano bendradarbei gydytojas nepatiko, ji ir dabar nelabai kalba su manimi. Tebepyksta, nors as nekalta, kad man patinka sis gydytojas. Svarbiausia, kad jos atzvilgiu gydytojas buvo teisus. Buvo taip, jai reikejo protezisto, as patariau kreiptis i G. Gumbeleviciu, Ji nuejo, o jis pasake, kad danti reikia istraukti, nes jokia karunele nei stiftai ten nesilaikys,- tai ji ir supyko ant manes (o tiesa sakant prie kocia as). Kaip suzinojau veliau ji nuejo pas savo stomatologe, kuri ta danti vis tiek istrauke. Taip kad gydytojas buvo teisus. O siaip tai as pritariu savo pazistamai, kuri sako, kad jei gydytojas tau patinka

, tai pas ji ir lankykis, o kam nepatinka tegu nesilanko.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.