Įkraunama...
Įkraunama...

Kad neužsimirštų...

Užjaučiu,kad taip sunku buvo...Linkiu žymiai lengvesnio gimdymo ir švelnesnių gydytojų. 4u.gif Lauksim kitos istorijos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif Kiek iskentei del savo sunelio 4u.gif Saunuole, kad nepabugai ir pasiryzai sesute sunuciui padovanoti wub.gif Sekmes jums ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
graziai papasakojai wub.gif saunuoliai jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idilė @ 2007 07 17, 11:51)
o istorija kartojasi. Tik šį kartą laukiam sesės (taip daktarai sakė), kuri turi atkeliauti tokiomis pačiomis gražiomis rugsėjo dienomis.

gražus ir skausmingas pasakojimas unsure.gif
šį kartą bus viskas kitaip, patikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau tavo istoriją ir eilinį kartą suvokiau,- stiprios mes moterys, stiprios...Linkiu, kad tavo dukrytė gimimas būtų su mažesniu skausmu ir atmink, kad tu neturi kentėti, juk ne veltui tiek vaistų ir įvairių priemonių išrasta, kaip supratau tave skatino, žinau tą skausmą, jis yra ryškiai virš natūralaus. Šauni istorija, bet šiek tiek sukrėtė, tavo iškentėtos kančios. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
mamytė tikrai įdomiai papasakojo savo istoriją.
Atsakyti
Istorijos galas grazus, kuris buvo atperkamas mazyliu uz visas skausmingas ir be proto einancias akimirkas. Bet skausmo matau buvo per akis. Tikiuos mazyle ateis i si pasauli su mazesnemis kanciomis. Stiprybes tau.
Atsakyti
Ačiū visoms už palinkėjimus wub.gif Šį kartą viskas bus tikrai kitaip rolleyes.gif

QUOTE(LiVo @ 2007 08 01, 19:41)
Skaičiau tavo istoriją ir eilinį kartą suvokiau,- stiprios mes moterys, stiprios...Linkiu, kad tavo dukrytė gimimas būtų su mažesniu skausmu ir atmink, kad tu neturi kentėti, juk ne veltui tiek vaistų ir įvairių priemonių išrasta, kaip supratau tave skatino, žinau tą skausmą, jis yra ryškiai virš natūralaus. Šauni istorija, bet šiek tiek sukrėtė, tavo iškentėtos kančios. Sėkmės  smile.gif

Tuo metu man atrodė, kad taip ir turi būti, kad tą patiria visos. Ech, naivumas...
Dabar suprantu, kad gali būti ir lengviau ir geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Begalo graži istorija wub.gif Pravirkdė ji ir mane...Atvira, nuoširdu ir paprasta...

Linkiu, kad dukrytės atėjimas nebūtų toks sunkus ir skausmingas wub.gif
Atsakyti
wub.gif 4u.gif Cia ne vieta peikti gydytojus, tai nieko ir nesakysiu ax.gif Labai grazi istorija wub.gif wub.gif laikykites, seimynele, ir dziaugsmingu jums akimirku ateityje 4u.gif
Atsakyti
Tokia graudi istorija,bet toookiaaa grazi pabaiga.
Linkiu lengvo dukrytes atejimo 4u.gif Sekmes jums thumbup.gif
Atsakyti
o dievuliau atrodo kad mano pirmą gimdymą aprašiai,tik prieš aštuonis metus krikčioniskuose gimdymo namuose .per ašaras kompo nematau kaip viskassava ir iškentėta.tik nebijok,linkiu,kad antras gimdymas paliktų tik džiugius prisiminimus,kaip man 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti