Užjaučiu,kad taip sunku buvo...Linkiu žymiai lengvesnio gimdymo ir švelnesnių gydytojų.
Lauksim kitos istorijos...
Kaip grazu
Kiek iskentei del savo sunelio
Saunuole, kad nepabugai ir pasiryzai sesute sunuciui padovanoti
Sekmes jums ir lengvo gimdymo
graziai papasakojai
saunuoliai jus
QUOTE(Idilė @ 2007 07 17, 11:51)
o istorija kartojasi. Tik šį kartą laukiam sesės (taip daktarai sakė), kuri turi atkeliauti tokiomis pačiomis gražiomis rugsėjo dienomis.
gražus ir skausmingas pasakojimas
šį kartą bus viskas kitaip, patikėk
Skaičiau tavo istoriją ir eilinį kartą suvokiau,- stiprios mes moterys, stiprios...Linkiu, kad tavo dukrytė gimimas būtų su mažesniu skausmu ir atmink, kad tu neturi kentėti, juk ne veltui tiek vaistų ir įvairių priemonių išrasta, kaip supratau tave skatino, žinau tą skausmą, jis yra ryškiai virš natūralaus. Šauni istorija, bet šiek tiek sukrėtė, tavo iškentėtos kančios. Sėkmės
mamytė tikrai įdomiai papasakojo savo istoriją.
Istorijos galas grazus, kuris buvo atperkamas mazyliu uz visas skausmingas ir be proto einancias akimirkas. Bet skausmo matau buvo per akis. Tikiuos mazyle ateis i si pasauli su mazesnemis kanciomis. Stiprybes tau.
Ačiū visoms už palinkėjimus
Šį kartą viskas bus tikrai kitaip
Tuo metu man atrodė, kad taip ir turi būti, kad tą patiria visos. Ech, naivumas...
Dabar suprantu, kad gali būti ir lengviau ir geriau
QUOTE(LiVo @ 2007 08 01, 19:41)
Skaičiau tavo istoriją ir eilinį kartą suvokiau,- stiprios mes moterys, stiprios...Linkiu, kad tavo dukrytė gimimas būtų su mažesniu skausmu ir atmink, kad tu neturi kentėti, juk ne veltui tiek vaistų ir įvairių priemonių išrasta, kaip supratau tave skatino, žinau tą skausmą, jis yra ryškiai virš natūralaus. Šauni istorija, bet šiek tiek sukrėtė, tavo iškentėtos kančios. Sėkmės 
Tuo metu man atrodė, kad taip ir turi būti, kad tą patiria visos. Ech, naivumas...
Dabar suprantu, kad gali būti ir lengviau ir geriau
Begalo graži istorija
Pravirkdė ji ir mane...Atvira, nuoširdu ir paprasta...
Linkiu, kad dukrytės atėjimas nebūtų toks sunkus ir skausmingas
Linkiu, kad dukrytės atėjimas nebūtų toks sunkus ir skausmingas
o dievuliau atrodo kad mano pirmą gimdymą aprašiai,tik prieš aštuonis metus krikčioniskuose gimdymo namuose .per ašaras kompo nematau kaip viskassava ir iškentėta.tik nebijok,linkiu,kad antras gimdymas paliktų tik džiugius prisiminimus,kaip man