QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 17:39)
bet kodel jus dabar puolat mane viena? tokiu zmoniu tukstanciai..o jei mnao gimines nori tokio suniuko ir jiem dok nereikia,tai kodel as negaliu sukergt jos?! tas patinelis turiu dok(kaip ir musu kalyte,tik deja as ju nenusipirkau)reikia gerbt kitu zmoniu nuomone ir pan,jus ja viso iskarto ir as ja priemu,bet kai jus mane puolat viso vadinat bizniere,mazdaug aferiste..lyg buciau didizuasia pasaulio nusikaltele..
taip kai pirkau suni tikrai negalvojom jos kergt,vest y medziokle todel mes ir neeme dokumentu. kadangi tai buvo pirmasisi musu suo,tai as nemaciau nieko blogo,kai musu paklause ar imsit dok kurie kainuos 200lt..as atsisakiau,nes tikrai musu suniukui ju nereikejo..nes nemaciau reikalo ju imt...
gal ir mano klaida,akd per mazai pasidomejau apie tuos visus dok..
nereiki sakyt,kad suo mano vargsas..gauna visaverti suniuku edala (tiek sausa,tiek slapia)gauna ir mesytes(spec.jai verdu) beto kiekviena diena ji buna 2k isvesta prie upes arba y miska kur dugstam 2-4h.
taip kai pirkau suni tikrai negalvojom jos kergt,vest y medziokle todel mes ir neeme dokumentu. kadangi tai buvo pirmasisi musu suo,tai as nemaciau nieko blogo,kai musu paklause ar imsit dok kurie kainuos 200lt..as atsisakiau,nes tikrai musu suniukui ju nereikejo..nes nemaciau reikalo ju imt...
gal ir mano klaida,akd per mazai pasidomejau apie tuos visus dok..
nereiki sakyt,kad suo mano vargsas..gauna visaverti suniuku edala (tiek sausa,tiek slapia)gauna ir mesytes(spec.jai verdu) beto kiekviena diena ji buna 2k isvesta prie upes arba y miska kur dugstam 2-4h.
Na iš to ką parašėt, tai jūs arba esat aferistė ir biznierė, arba tiesiog jums trūksta žinių. Antras dalykas pataisomas. Paskaitykite temas čia pat, supermamose, apie kergimus, veisimus, dokumentus ir pan., tada suprasite, kodėl čia jus neva "puola".
Taip, jus pardavėjas išdūrė dėl tų dokumentų, matyt pats nupiešęs buvo. Dokumentų kaina maximum 50 litų ir veisėjas privalo juos atiduot šuniuko šeimininkui. Pagalvokit, kodėl vada be dokumentų? Gal mama visai ne su jagu pasilakstė? Ant pirmos kartos šuniukų tai gali ir neišlįsti. O va jei jums su jagu kalę sukergus gims visai kitos išvaizdos šunys?