Įkraunama...
Įkraunama...

Jagdterjeras

QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 21:31)
as zinojau,akd suniukai buna su dok,bet kai buvo parasyta nete kaina 30olt ir parasyta,akd teveliai su dok,tai as maniau,kad cia jau yskaityta y kaina,o kai parase dar uz dok 200lt,tai pagalvojau,akd man ju nereik..
tikiuosi,dabar nesakysit,kad dingstu,jog ziopt ziopt kaip zuvyte,tiesiog jauciuosi cia kaip kokia raupsuota jusu akim...

Mjo... nepykit, bet gerai išdūrė jus... Nekainuoja tiek dokumentai ir taip, kaina būna įskaičiuota. Jau rašiau, bet pasikartosiu - kai šuniukai turi dokumentus, tai turi. Jie išduodami visai vadai. Ir veisėjas juos privalo atiduoti šuniuko naujiems šeimininkams. Pagalvokit pati - kam žmogui svetimi šuns dokumentai? Nabent, kaip jau canine rašė, jus paskui vagyste bandys apkaltint...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 10 23, 21:34)
Mjo... nepykit, bet gerai išdūrė jus... Nekainuoja tiek dokumentai ir taip, kaina būna įskaičiuota. Jau rašiau, bet pasikartosiu - kai šuniukai turi dokumentus, tai turi. Jie išduodami visai vadai. Ir veisėjas juos privalo atiduoti šuniuko naujiems šeimininkams. Pagalvokit pati - kam žmogui svetimi šuns dokumentai? Nabent, kaip jau canine rašė, jus paskui vagyste bandys apkaltint...

na as nezinau net ka galvot,kad mus isdure,tai cia faktas..bet as jau nieko nepakeisiu..kaip myliu,tai pir mylesiu savo suniuka wub.gif ,man tie dok nera laabai jau reikalingi juk...o kadangi as cia tokia durna,ir mano vieninetles jage be dok,tai man cia ne vieta,nes visada ziuresit y mane kaip y "kazkokia kitokia"" tai man to nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 21:38)
na as nezinau net ka galvot,kad mus isdure,tai cia faktas..bet as jau nieko nepakeisiu..kaip myliu,tai pir mylesiu savo suniuka  wub.gif  ,man tie dok nera laabai jau reikalingi juk...o kadangi as cia tokia durna,ir mano vieninetles jage be dok,tai man cia ne vieta,nes visada ziuresit y mane kaip  y "kazkokia kitokia"" tai man to nereikia...

Nejuokaukit biggrin.gif Mano pirmas šuo buvo Sargis (jo ir vardas toks, ir kilmė tokia buvo biggrin.gif), kitas šuo buvo Tapis - "taksas" be dokų. Dabar kai jau praėjo nemažai metų nuo jo iškeliavimo (o buvo vyrutis ohoho, 14 metų gyveno), suprantu, kad taksas jis buvo tiek, kiek aš balerina, tačiau tas šuo mane tiek išmokė... Pamenu pirmus nusivylimus, kai paskambinusi į Šiaulių klubą sužinojau, kad su savo bedokumenčiu negaliu dalyvaut parodose (o eidavau į visas ir su pussesere parodom žaisdavom atvirutes su šunimis išsidėliojusios)... Ir irgi labai galvojau, kaip čia jį pakergus biggrin.gif Laimė, nesusiklostė aplinkybės.
Ir išvis aš tai jago neturiu biggrin.gif Bet patinka man rimti šunys.
Atsakyti
Pas mane be trijų dokumentinių bulterjerių dar yra kieme azijatas be dokumentų. Mano laimė, kad jis turi visas geriausias azijato charakterio savybes atmetus aršumą svetimiems ir nesveiko sargumo jausmą, bei nepakartojamai stiprios sveikatos. Nekergtas ir nebus kergiamas... Bet mylimas ir prižiūrėtas ne mažiau nei bulterjerės.
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 19:57)
Megeja,norejau psakyt,kad pasake,jog musu suniukas nera maisytas,kad pvz mama jage,o tetis neziniak as ar atvirksciai..ir taip pirkau be minties kergt..ir cia parasiau,kad lauksim antros rujos,o tada bandysim,bet mum vet patare,kad pries sterelizuojant patartina turet kalytei  ,bent viena vada tai vat.. malonu,ad tu tik paklausei,o ne uzsipuoliai,kaip cia visos kitos.... doh.gif
Is visu jusu zinuciu galiu pasakyt tik viena,jus ne patariat ar nebandot padet,jus tik issiliejat ant manes,jausdamos pykti tokie kergimam,suniuku skriaudimui ir pan,esu jusu atpirkimo ozys..
o as tik norejau patarimo,isgirst patarimu ir patyrimu siuo atveju..o ne priekaistu,patyciu ir pan..liudna,kad mes lietuviai tokie,tik ir ieskom atpirkomo ozio...

Man rodos as dvi dienas atsargiai jums bandziau isaiskint kas po kam...O i klausima kokiu tikslu norit kergt, atsaket, kad siek tiek uzdirbt ar pan.(beje tikejausi atsakymo apie ta viena vada ).
Nieks is jusu cia nesitycioja.
Papildyta:
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 21:38)
na as nezinau net ka galvot,kad mus isdure,tai cia faktas..bet as jau nieko nepakeisiu..kaip myliu,tai pir mylesiu savo suniuka  wub.gif  ,man tie dok nera laabai jau reikalingi juk...o kadangi as cia tokia durna,ir mano vieninetles jage be dok,tai man cia ne vieta,nes visada ziuresit y mane kaip  y "kazkokia kitokia"" tai man to nereikia...

Mylekit savo sunyte, tik ismeskit is galvos tas mintis apie jos kergima. Daug kas cia turi tuos bedokumencius ar visiskus misrunus, puikiausiai visi bendrauja, svarbu tik "pamokas" ismokt ir bent jau savu klaidu daugiau nebekartot mirksiukas.gif
Pas man beje irgi bedokumente takse, jai 13 metu, kergta nebuvo, o ir minciu tokiu nelabai turejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 23 spalio 2010 - 21:37
Va, gydytojas Jakovas apie kastraciją ir sterilizaciją:

http://www.youtube.c...h?v=MXH3soGdQkI
Atsakyti
su jakovo klinika man teko susidurt ir as ja labai nusivyliau.. turejau is prieglaudos pasiemeus suniuka (mazdaug 6men) vos spejom parsivest namo,pastebejau,akd suniukas gan keistai elgias. t.y.atsivezem ir ji iskart uzmgio,miegojo valanda,dvi,bandem zadint,bet deja pabudus buvo labai vangi,nuejo atsigert,tada priveme geltonai,prividuriavo su krauju,supratu,akd kazkas ne taip...pasiskambinom savo vet is kalvariju gatves,bet deja jie 7dienis trumpai dirba ir jis isvis ne buvo tada vln,bet pagal pozymius pasake,kad cia kakzoks sunu virusas,kuris persiduoda tik sunim nuo maziausio kontakto ir,kad greiciausiai padet jau jai nbus ymanoma sad.gif taigi radom vienintele atrimiausia klinika(jakovo) ir nuvaziavom..pakeliui dar kelis akrt priveme geltonai,atavziavus ten pasakaiu situacija (ten lauke dar keletas sunu) ir man pasake laukt uz duru su savo suniuku( pris tai paklause is kur jy gavau,kai pasakaiu,akd is preiglaudos isvijo mus lauk)..dar pridure,kad esam nuuzsiregistrave,tai teks laukt nezinia kiek..o as maciau,kaip tas suniukas gesta mano akyse..teko grazint suniuka y prieglauda,nes ten laukia prastovejom gal valanda,bet taip pamaciau,akd cia nieko gero nebebus...sniukas vis veme ir viduriavo,ant kojyciu nestovejo,laukiau ja rankose...nuveziam atgal y prieglauda,jie isiskviete savanori vet,kuris ja uzmigde (kiek domejaus),nes jau padet buvo neymanoma...o galbut jei toj vet butu greiciau sureagave,gal dar butu pavyke ja atgaivint...stai tokia liudna patirtis su jakovo vet..
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 21:03)
kad as net nesepju jum nieko paasikint kai jus mane visos puolta.tai kaip as galiu kovot,jeigu net neseju atsakyt y jusu uzduodamus klausimus..juk as man atrodo minejau,kad tai pirmas mano suo.t. pirma kalyte,taigi as esu zalia sitam reiaklia todel ir rasiau,akd lauksiu atros rujos,ir bandysiu veist 1k y metus,taigi va..bet davet gera straipsi paskaiciua susimasciau..juk as tik norejau taip daryt,galvojau,o nesakiu,akd va TIKRAI  ja kergsiu...,galeciau visus savo zodzius juk nor paasikint..gal tada bent truputi suprastumet.

Ir dar vienas paprastas prašymas: o jūs galit raides rašydama iš eilės dėlioti, nes šifruoti tuos kratinius yra be galo sunku.

QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 23, 21:16)
pabandysiu dabar juk viska paaiskint.
<...>

Specialiai jums ir tokiems kaip jūs - mano paraše yra tobula LKD prezidentės mintis. Skaitykit ir prisiminkit.
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 24, 09:39)
su jakovo klinika man teko susidurt ir as ja labai nusivyliau.. turejau is prieglaudos pasiemeus suniuka (mazdaug 6men) vos spejom parsivest namo,pastebejau,akd suniukas gan keistai elgias. t.y.atsivezem ir ji iskart uzmgio,miegojo valanda,dvi,bandem zadint,bet deja pabudus buvo labai vangi,nuejo atsigert,tada priveme geltonai,prividuriavo su krauju,supratu,akd kazkas ne taip...pasiskambinom savo vet is kalvariju gatves,bet deja jie 7dienis trumpai dirba ir jis isvis ne buvo tada vln,bet pagal pozymius pasake,kad cia kakzoks sunu virusas,kuris persiduoda tik sunim nuo maziausio kontakto ir,kad greiciausiai padet jau jai nbus ymanoma sad.gif taigi radom vienintele atrimiausia klinika(jakovo) ir nuvaziavom..pakeliui dar kelis akrt priveme geltonai,atavziavus ten pasakaiu situacija (ten lauke dar keletas sunu) ir man pasake laukt uz duru su savo suniuku( pris tai paklause is kur jy gavau,kai pasakaiu,akd is preiglaudos isvijo mus lauk)..dar pridure,kad esam nuuzsiregistrave,tai teks laukt nezinia kiek..o as maciau,kaip tas suniukas gesta mano akyse..teko grazint suniuka y prieglauda,nes ten laukia prastovejom gal valanda,bet taip pamaciau,akd cia nieko gero nebebus...sniukas vis veme ir viduriavo,ant kojyciu nestovejo,laukiau ja rankose...nuveziam atgal y prieglauda,jie isiskviete savanori vet,kuris ja uzmigde (kiek domejaus),nes jau padet buvo neymanoma...o galbut jei toj vet butu greiciau sureagave,gal dar butu pavyke ja atgaivint...stai tokia liudna patirtis su jakovo vet..

O tai jūs norėjot būti viduj ir dalinti mirtiną užkratą kitiems pacientams? g.gif Jei jau sakė, kad padėti nebepavyks, tai matyt ir nebūtų pavykę, veterinarai ne dievai. Nes su prieglaudiniais gyvūnais ir ta konkrečia klinika aš visai priešingų atsiliepimų girdėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 24, 09:39)

Nu nepykit, bet kiek Jakovo klinikoj esu buvusi, nė karto negirdėjau, kad būtų išvarę klientus iš ten. Eilėj taip, kartais reikia palaukti, kai daug žmonių būna. Bet kad išvarytų???
Atsakyti
ir vel tas pats prasideda ex.. biggrin.gif del raidziu,tai kadangi vaikas sugadines klav,tai puse raidziu beveik nusispaudzia,o del klaidu daromu,tai sunku rasyt,kai salia na taves duodas mazas vaikas,kuris irgi nori kazka parasyt
nea nenorejau platint to viruso,tiesiog norejau,kad isgirde kas jai yra pasakyt,bent kaip jai padet kol sulauktume tos eiles,gal vandens duot,gal kokia tablete,bent kazka...nes maciua,akd ji kankinas,norejau sulautk patrimo,akd gal kaip nors galima butu palengvitn tas jos kancias,kol ateis musu eile..o ne tai,kad laukit uz duru(suprantu,kad but viduj negalejom,del viruso)..
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia21 @ 2010 10 24, 10:04)
ir vel tas pats prasideda ex..  biggrin.gif  del raidziu,tai kadangi vaikas sugadines klav,tai puse raidziu beveik nusispaudzia,o del klaidu daromu,tai sunku rasyt,kai salia na taves duodas mazas vaikas,kuris irgi nori kazka parasyt
nea nenorejau platint to viruso,tiesiog norejau,kad isgirde kas jai yra pasakyt,bent kaip jai padet kol sulauktume tos eiles,gal vandens duot,gal kokia tablete,bent kazka...nes maciua,akd ji kankinas,norejau sulautk patrimo,akd gal kaip nors galima butu palengvitn tas jos kancias,kol ateis musu eile..o ne tai,kad laukit uz duru(suprantu,kad but viduj negalejom,del viruso)..

Na nežinau ar vemiančiam šuniui ta tabletė būtų padėjus. Taip, jei norit, kad jums galvą glostytų ir už rankos laikytų, tai yra ir tokių klinikų Vilniuje biggrin.gif Pasiūlo daktaras tablečių nusipirkt prabangių, o ar jos padės... Buvot su nepagydomai sergančiu gyvūnu, nepamirškit to.
Jau visai čia mes ne į temą.
Atsakyti