Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 5dalis

Mama2004, smagu, kad viskas gerai. smile.gif Linkiu ir toliau taip sėkmingai augti ir stirpėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2007 08 01, 13:21)
Na joooo... Skaitau skaitau ir akys is siaubo plecias  unsure.gif  Ne koki ispudi apie Klp GN susidariau. Ir dar teko pataloginiam pagulet klelias dienikes, tai abu su vyru tvirtai apsisprendem - antra irgi Vilniuj gimdysiu  nestuke.gif . Pirmaji ten pagimdziau, tai ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti nei apie gydytojus, nei apie akuseres, nei apie kita personala, paltas ar gimdyklas...  wub.gif
Jau geraiu nepatinget lagaminus susikraut ir ramiai sau pasigimdyti, nei klausytis rekavimu, grubiu daktaru ar nekompetetingu zmoniu.
Beje, girdejau kad Klp GN manuome lb daznai naujagimiu stafilokoku uzkrecia - jau dvi drauges su savo maziais trauke i ligonines. Gal jus ka girdejot?

Ir as skaitau ,skaitau ir galvoju g.gif gal Kaune ar Vilniuje gydytoju nera?Vien Dievai? doh.gif
Atsakyti
Gulia, bet kita vertus, tokioje provincijoje kaip Klaipėda nėštukės gimdo Universitetinės ligoninės gimdymo skyriuje su aukštąjį mokslą baigusiais kaimo daktariukais. lotuliukas.gif Juk geri specai tik Vilniuje ir Kaune... doh.gif Oi, sorry, agelai ir Dievai. doh.gif

Kartais rimtai nebegaliu normaliai skaityti, kaip mamos, kurios net nebuvusios Klaipėdos GN gimdykloje sako, kad ten žemas lygis ir pan., kad gydytojai šiokie ir tokie... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 08 02, 23:08)
Kartais rimtai nebegaliu normaliai skaityti, kaip mamos, kurios net nebuvusios Klaipėdos GN gimdykloje sako, kad ten žemas lygis ir pan., kad gydytojai šiokie ir tokie... doh.gif

Va va nono.gif , gal reiketu pirma pagimdyti Klaipedos GN, o tada pasakoti, kokie cia pas mus gydytojai lens.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2007 08 02, 13:56)
kal zinot kiek kainuoja parai mokama palata?

Para mokamoje palatoje kainuoja 35Lt, yra viena didele palata kuri kainuoja 40Lt. Bet tu palatu nevisada buna. Jeigu ilgiau tenka gulti paskui atsilaisvinus tave perkelia. Man taip buvo 4u.gif

O apie tas kurios cerskia kad Klaipedos GN yra blogai, kai ten net negimde - patyliu doh.gif doh.gif Turiu asmenines patirties kad visai tai tik paistalai mirksiukas.gif Tiek gydytoju kompetencija ar demesingumu, tiek akuseriu demesingumu nesiskundziu ir antra, o gal ir trecia jeigu dievulis duos ir sveikata leis gimdysiu tik Klaipedos GN thumbup.gif

Ir del to stafilikoko, nereikia cia zmoniu majacinti doh.gif Klaipedos GN tuo stafilokoku uzsikresti yra tikimybei nei mazesne nei didesne, nei uzksikresti juo bet kuriuose GN mirksiukas.gif Musu lelka is pazystamu rato yra jau 5 naujagimis, visi gime Klaipedos GN ir nei vienas jokio stafilokoko neparsiveze thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 03 rugpjūčio 2007 - 10:16
QUOTE(Lexana @ 2007 08 02, 23:08)
Gulia, bet kita vertus, tokioje provincijoje kaip Klaipėda nėštukės gimdo Universitetinės ligoninės gimdymo skyriuje su aukštąjį mokslą baigusiais kaimo daktariukais. lotuliukas.gif Juk geri specai tik Vilniuje ir Kaune... doh.gif Oi, sorry, agelai ir Dievai. doh.gif

Taip,pas mus vien kaimo daktarai lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi panos kaip reikia nusiteikti kad viskas bus thumbup.gif , atrodo jau trecia gimdysiu, bet vistiek bijau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2007 08 03, 15:39)
Oi panos kaip reikia nusiteikti kad viskas bus thumbup.gif , atrodo jau trecia gimdysiu, bet vistiek bijau fear.gif

Viskas bus gerai.Net ir nesuprasi,kad jau soske.gif
Atsakyti
Neringushka, aš irgi kažkiek nerimauju, bet ne kiek dėl gimdymo, o kiek dėl to, kaip reikės su mažiuku ir dar dvejomis dukrelėmis susitvarkyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 08 03, 19:15)
Neringushka, aš irgi kažkiek nerimauju, bet ne kiek dėl gimdymo, o kiek dėl to, kaip reikės su mažiuku ir dar dvejomis dukrelėmis susitvarkyti. ax.gif

o kaip as bijojau doh.gif pirmakartes sako:"niu, jau ne pirmas kartas, ne taip baisu" lotuliukas.gif Bet tai, kad dar baisiau man atrode blink.gif o ir gimdymas mano palyginus su pirmu sunkesnis verysad.gif bet uztat po gimdymo jauciuos 100 kartu geriau negu su pirmu. As jau lakstyt galiu...antra para jau normaliai jauciaus thumbup.gif

O del suderinimo pirmagimio su naujagimiu ir man baisu blink.gif pirma diena isvis jauciausi pasimetus kai namo grizom. Tiek snekejom su dickiu apie ta diena kai gris brolis namo ir snipstas. Siandien kai emiau is darzelio pasake, kad nenori vaziuot pas broli ir nemyli jo blink.gif
Tai nusprendziau keist taktika lotuliukas.gif pastebejau, kad labai ta leliu nuo vaikio slepiu, tai itraukiau dicki i maziaus gyvenima thumbup.gif ziuresiu kas gausis tongue.gif

O pas tave, Lexana, dar geriau doh.gif Su dviem dickem reikes tartis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 03 rugpjūčio 2007 - 22:23
QUOTE(mama2004 @ 2007 08 03, 23:16)
o kaip as bijojau  doh.gif  pirmakartes sako:"niu, jau ne pirmas kartas, ne taip baisu"  lotuliukas.gif Bet tai, kad dar baisiau man atrode  blink.gif o ir gimdymas mano palyginus su pirmu sunkesnis  verysad.gif bet uztat po gimdymo jauciuos 100 kartu geriau negu su pirmu. As jau lakstyt galiu...antra para jau normaliai jauciaus  thumbup.gif

ir man tas pats, pirma su epidura gimdziau tai skausmu nejauciau, bet po gimdymo atsigriebiau, o antra gimdziau naturaliai, bet greitai atsigavau, ir sedet greiciau galejau.
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2007 08 03, 23:21)
ir man tas pats, pirma su epidura gimdziau tai skausmu nejauciau, bet po gimdymo atsigriebiau, o antra gimdziau naturaliai, bet greitai atsigavau, ir sedet greiciau galejau.

Lygiai tokia pati ir mano siruacija thumbup.gif su pirmu stumiau koki pusvalandi...plysau, tai del to negalejau sedet...siuvo, o su antru jau neteko tokios laimes paragaut. Isstumiau gal per kokias 5 min ir tai del to, kad stabde, nes irgi buciau plysus thumbup.gif
Atsakyti