Mama2004, smagu, kad viskas gerai.
Linkiu ir toliau taip sėkmingai augti ir stirpėti.
QUOTE(SauleleRu @ 2007 08 01, 13:21)
Na joooo... Skaitau skaitau ir akys is siaubo plecias
Ne koki ispudi apie Klp GN susidariau. Ir dar teko pataloginiam pagulet klelias dienikes, tai abu su vyru tvirtai apsisprendem - antra irgi Vilniuj gimdysiu
. Pirmaji ten pagimdziau, tai ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti nei apie gydytojus, nei apie akuseres, nei apie kita personala, paltas ar gimdyklas...
Jau geraiu nepatinget lagaminus susikraut ir ramiai sau pasigimdyti, nei klausytis rekavimu, grubiu daktaru ar nekompetetingu zmoniu.
Beje, girdejau kad Klp GN manuome lb daznai naujagimiu stafilokoku uzkrecia - jau dvi drauges su savo maziais trauke i ligonines. Gal jus ka girdejot?
Jau geraiu nepatinget lagaminus susikraut ir ramiai sau pasigimdyti, nei klausytis rekavimu, grubiu daktaru ar nekompetetingu zmoniu.
Beje, girdejau kad Klp GN manuome lb daznai naujagimiu stafilokoku uzkrecia - jau dvi drauges su savo maziais trauke i ligonines. Gal jus ka girdejot?
Ir as skaitau ,skaitau ir galvoju
Gulia, bet kita vertus, tokioje provincijoje kaip Klaipėda nėštukės gimdo Universitetinės ligoninės gimdymo skyriuje su aukštąjį mokslą baigusiais kaimo daktariukais.
Juk geri specai tik Vilniuje ir Kaune...
Oi, sorry, agelai ir Dievai. 
Kartais rimtai nebegaliu normaliai skaityti, kaip mamos, kurios net nebuvusios Klaipėdos GN gimdykloje sako, kad ten žemas lygis ir pan., kad gydytojai šiokie ir tokie...
Kartais rimtai nebegaliu normaliai skaityti, kaip mamos, kurios net nebuvusios Klaipėdos GN gimdykloje sako, kad ten žemas lygis ir pan., kad gydytojai šiokie ir tokie...
QUOTE(Lexana @ 2007 08 02, 23:08)
Va va
QUOTE(renatuxre @ 2007 08 02, 13:56)
kal zinot kiek kainuoja parai mokama palata?
Para mokamoje palatoje kainuoja 35Lt, yra viena didele palata kuri kainuoja 40Lt. Bet tu palatu nevisada buna. Jeigu ilgiau tenka gulti paskui atsilaisvinus tave perkelia. Man taip buvo
O apie tas kurios cerskia kad Klaipedos GN yra blogai, kai ten net negimde - patyliu
Ir del to stafilikoko, nereikia cia zmoniu majacinti
QUOTE(Lexana @ 2007 08 02, 23:08)
Gulia, bet kita vertus, tokioje provincijoje kaip Klaipėda nėštukės gimdo Universitetinės ligoninės gimdymo skyriuje su aukštąjį mokslą baigusiais kaimo daktariukais.
Juk geri specai tik Vilniuje ir Kaune...
Oi, sorry, agelai ir Dievai. 
Taip,pas mus vien kaimo daktarai
Oi panos kaip reikia nusiteikti kad viskas bus
, atrodo jau trecia gimdysiu, bet vistiek bijau
QUOTE(neringuska @ 2007 08 03, 15:39)
Oi panos kaip reikia nusiteikti kad viskas bus
, atrodo jau trecia gimdysiu, bet vistiek bijau 
Viskas bus gerai.Net ir nesuprasi,kad jau
Neringushka, aš irgi kažkiek nerimauju, bet ne kiek dėl gimdymo, o kiek dėl to, kaip reikės su mažiuku ir dar dvejomis dukrelėmis susitvarkyti.
QUOTE(Lexana @ 2007 08 03, 19:15)
Neringushka, aš irgi kažkiek nerimauju, bet ne kiek dėl gimdymo, o kiek dėl to, kaip reikės su mažiuku ir dar dvejomis dukrelėmis susitvarkyti. 
o kaip as bijojau
O del suderinimo pirmagimio su naujagimiu ir man baisu
Tai nusprendziau keist taktika
O pas tave, Lexana, dar geriau
QUOTE(mama2004 @ 2007 08 03, 23:16)
o kaip as bijojau
pirmakartes sako:"niu, jau ne pirmas kartas, ne taip baisu"
Bet tai, kad dar baisiau man atrode
o ir gimdymas mano palyginus su pirmu sunkesnis
bet uztat po gimdymo jauciuos 100 kartu geriau negu su pirmu. As jau lakstyt galiu...antra para jau normaliai jauciaus 
ir man tas pats, pirma su epidura gimdziau tai skausmu nejauciau, bet po gimdymo atsigriebiau, o antra gimdziau naturaliai, bet greitai atsigavau, ir sedet greiciau galejau.
QUOTE(neringuska @ 2007 08 03, 23:21)
ir man tas pats, pirma su epidura gimdziau tai skausmu nejauciau, bet po gimdymo atsigriebiau, o antra gimdziau naturaliai, bet greitai atsigavau, ir sedet greiciau galejau.
Lygiai tokia pati ir mano siruacija