Sveikos visos patenkintos ir ne Klaipedietes. klaipeda gal ir nera viso ko centras, bet nera ir blogai, del stafilokoko, tai gali ir pati mama su pienu vaikui duoti ji, nereikia nei prisilietimo. beje kiek teko girdeti, pediatrai stengiasi vis maziau atlikineti siuos tyrimus, tai ir skaicius vaiku yra visai kitoks. Mazi vaikai kencia nuo pilvo diegliuku ir viskas!!!!! Man jau po dvieju savaiciu vaikas blogai pasijuto, o musu daktare issireiske beveik taip, turi vaika tai ir ciuciuok, jokiu tyrimu nereikia, stafilokoko nera, nes vaikutis gerai auga. o kai pasidariau pati be jos, suzinojau kad yra ir dar daug. konsultavausi su kita pediatre ir ta problema issprendziau.
pas sia akusere gimde keletas mano pazystamu, tai jos man ja ir rekomendavo. tai as jai pasiskambinau ir pasiteiravau ar galetu ir manim pasirupinti... taip pat buvom susitike aptareme visus klausymus ir t.t o del kainos tai ji sake viena suma, na bet mano vyras tai uz jos gerai atlikta darba ir daugeliau atsidekojo (ta suma tai daugiau uz minimalia alga )
mano gimdymas ir visos kitos ceremonijos praejo be nusiskundimu taciau priimamajame geriau ten nepatekti pas kazkokia kurcia ir grubia meteryte man tokie skaudus saremiai o ji to paties po 10 kartu klausia norejosi jai netik i galva duoti ...
mano gimdymas ir visos kitos ceremonijos praejo be nusiskundimu taciau priimamajame geriau ten nepatekti pas kazkokia kurcia ir grubia meteryte man tokie skaudus saremiai o ji to paties po 10 kartu klausia norejosi jai netik i galva duoti ...
Meilikatyte, kalbi apie sumažintos rizikos gimdymo skyrių? Tai ten nemokamas gimdymas, bet tik toms, kurių būklę įvertinus galima gimdyti ir nesitikima komplikacijų, jei nėštumas buvo sklandus.