Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 5dalis

QUOTE(Ekranas @ 2007 08 14, 18:23)
mano gimdymas ir visos kitos ceremonijos praejo be nusiskundimu taciau priimamajame doh.gif  doh.gif  doh.gif geriau ten nepatekti pas kazkokia kurcia ir grubia meteryte man tokie skaudus saremiai o ji to paties po 10 kartu klausia norejosi jai netik i galva duoti ...

taip,taip apie ta palata kalausiau bigsmile.gif nes nusprendem su vyru kad gimdysiu kl. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai priimamajame tave apžiūrės, ir jei nutars, kad gali gimdyti tik su akušere - tau pasiūlys gimdyti mažos rizikos skyriuje... ax.gif
Atsakyti
Norėčiau paklaust,kurios neperseniausiai gimdėt,ar reikia kažkokių spec. drabužių ar šlepečių tėčiui?Ar įleidžia taip kaip atvažiavo?Ir gal dar patartumėt,dabar kraunuos tašiuką,tai aktualu-kiek jūs dėjotės naktinukų?Aš pradėjau mąstyt,kad vienų neužteks,nes juk gausiai kraujuos po gimdymo,o ir priešpienis gali tekėti,tai galvoju dvejus įsidėsiu,bet o pačiam gimdymui ar nereikia?Tadu ką trejus dėtis? g.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo be jokiu spec.drabuziu.Naktinius as buvau pasiemusi vienus,man uzteko,nes is pradziu buvau su gimdymo namu apranga ir savo nekruvinau.
Atsakyti
Sveiki, galvoju gimdyti sumažintos rizikos skyriuje, bet turiu klausimėlių:

1. Ar Klaipėdos GN ten nuskuta ar reik pasirūpinti pačioms?
2. Ar klizmą padaro ar reik prašyti, o gal reikia nusipirkus pačiai nusivešti microlax?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 08 18, 22:16)
Sveiki, galvoju gimdyti sumažintos rizikos skyriuje, bet turiu klausimėlių:

1. Ar Klaipėdos GN ten nuskuta ar reik pasirūpinti pačioms?
2. Ar klizmą padaro ar reik prašyti, o gal reikia nusipirkus pačiai nusivešti microlax?

Kad dabar niekas neskuta mirksiukas.gif nors nevaziavau apzielusi biggrin.gif kai dukra gimdziau pries 11 metu-tada jau neskuto.Anais laikais klizma padare ax.gif Pries 3 schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Jau ir aš kai gimdžiau prieš penkerius ir dvejus su puse metų niekas neskuto. Na klizmą su pirmąją pdarė Mikrolax, o su antrąją net nepasiūlė. Ir dabar nereikalaujama skustis ir darytis klizmų.

O jei pereiški norą gimdyti su savais naktinukais - leidžia? Noriu gimdyti su savais, nes man ligoninės naktiniai pastarąjį kartą buvo neitin patogūs. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 08 19, 13:25)
O jei pereiški norą gimdyti su savais naktinukais - leidžia? Noriu gimdyti su savais, nes man ligoninės naktiniai pastarąjį kartą buvo neitin patogūs. doh.gif

O kokius tu naktinukus galvoji pasiimti, ar paprastus, t.y. nesvarbu ar jie per priekį susegami ar ne?
Atsakyti
Aš nusipirkau trikotažinius persagstomu priekiu. Na nenoriu ligoninės naktinių. doh.gif
Atsakyti
Tai vadinasi vyrui tereikia pasiimt šlepetes ir psio,ir įleis su tais drabužiais ,kuriais atvažiavo?
Atsakyti
Vyrui nereikia tų specialių rūbų. Tik šlepkes pasiimti gali ir maikytę švarią, kad persivilkti. ax.gif
Atsakyti
savo uogą pagimdžiau praėjusį penktadienį 4u.gif Esu labai patenkinta viskuo,- ir priežiūra ir aplinka ir GN mikroklimatu thumbup.gif O taip nerimavau, ar viskas bus ok gimdant Klapėdoje rolleyes.gif
tėčiams liepiama ateiti su švariais rūbais, šlepetės- neprivalu, jei tik norisi gal ir patogiau mirksiukas.gif
klizmų nestato, skusti -neskuta, na aš prieš savaitę tą vietelę buvau pasitvarkiusi, tai spėjo šiek tiek plaukelių užaugti, bet, matyt, netrugdo 4u.gif
sėkmės visoms besiruošiančioms wub.gif 4u.gif
Atsakyti