QUOTE(emmute @ 2007 07 30, 17:16)
labai įdomu
o kokią kosmetiką pati naudojat?
Naudojau ,ko gera,kad "nuodingą "kosmetiką

.Aš ją pirkdavau kosmetikos kab.ANNA LOTAN,BIOMARIS.Na,aš suvalkietė,tai taupau.Man ją indelius dėdavo.Pigiau išeina.O kokia sudėtis,tai biesas žino :blink:Kažkaip visą laiką rinkausi tik tai,ką dedam į skrandį.O ką dedam ant viršaus,niekada perdaug nesusimąsčiau.Aš jau maniau,kad mūsų RASOS produkcija natūralesnė,nes ir galiojimas trumpas.O turiu veido prausiklį,tai radau tiek šlamšto,kad ohoho.Gal jie tyčia tą galiojimą trumpesnį deda,kad tipo jau gerai atrodytų
Beje,kas čia rašė apie AMWAY produkciją,tai pasiknisusu internete irgi radau ,kad dantų pastoje yra tas SLS ir dar kažkas
Nu,jau gentainiai ir taip iš manęs dėl maisto produktų anekdotą buvo padarę,tai dabar apturės naujo džiaugsmo

Rinksiuosi higienos ir kosmetines priemones

Jau geriau čia būčiau nelindus
O kas čia tam tikra prasme smerkė rugpjūtį,tai tikrai be reikalo.Manau,kiekvienas turi savo požiūrį ir nuomonę.Jai tai atrodė svarbu ir ji užvedė temą.Ir ačiū jai už tai
Pats baisiausias košmaras: susitepti sumuštinį, įsipilti arbatos, atsinešti visa tai į lovą, susisupti į kaldrą ir pamiršti televizoriaus pultelį.