Gal kuri žino kuriuos taškus spaust, kai būna silpna
Sveiki. Kadangi esu pradedanti masažuotoja, masažų metu spaudau ir taškus. Susidomėjau ir su džok. Bandomasis triušis esu aš pati. Išsistudijavau kur kas yra ir dabar bandau masažuoti tuo specialiu voliuku.
Štai šiandien buvau tokia apsnūdus...Pasimasažavau, pasispaudžiau, pabadžiau ir apsnūdimo kaip nebūta.
Ieškau daugiau info, noriu išmokti tiksliai rasti taškus.
Štai šiandien buvau tokia apsnūdus...Pasimasažavau, pasispaudžiau, pabadžiau ir apsnūdimo kaip nebūta.
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 03, 12:28)
Sveiki. Kadangi esu pradedanti masažuotoja, masažų metu spaudau ir taškus. Susidomėjau ir su džok. Bandomasis triušis esu aš pati. Išsistudijavau kur kas yra ir dabar bandau masažuoti tuo specialiu voliuku.
tai parašyk kuriuos taškus spaudei nuo apsnūdimo
Nusipirkau pas Aruna masazuokli. Sake kad nuo celiulito. Bet koks geras daiktas-visa kuna masazuojuos rytais ir kaifuoju.Nuotaika pakyla ir matyt kraujotaka pagereja nes nesala rankos ir kojos.Dar toki galvai maciau turejo "prietaisiuka" kaip kepurele.Moterys kai ismegino sake geras dalykas. Tai tik norejau pasakyt kad nuo mieguistumo tas masazuoklis nuo celiulito tikrai padeda. O svarbiausia kad paskui norisi dar
sveikos mergaites. pastaruoju metu labai slenka plaukai, buvau pas gydytoja, sake, kad del hormonu. kazin ka tokiu atveju reiketu masazuot?
sveikutes.
ziuriu temele mirsta...
as noreciau paklausti,gal kuri taike su dzok terapija stipriam kosuliui.mergaite kosti jau dvi savaites,atsibodo.duodu antibiotikus.gal sakau padetu su dzok?
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 01, 15:14)
sveikutes.
ziuriu temele mirsta...
as noreciau paklausti,gal kuri taike su dzok terapija stipriam kosuliui.mergaite kosti jau dvi savaites,atsibodo.duodu antibiotikus.gal sakau padetu su dzok? 
Kai kosėjau bandžiau masažuoti gerklės sritį. Kadangi taikiau ir kitas priemones, negaliu teigt, kad būtent masažiukai padėjo. Man nuo kosulio labiausiai padeda Echinazinc+C didesnėm nei nurodyta dozėm, va šitie:
http://www.100metu.l...mui/echinazincc
Bet čia, matyt, kiekvienam individualiai.
o vaikui 7 metu kazin tiktu sitas preparatas?nes tas kosulys mane jau varo i nevilti....
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 01, 16:43)
o vaikui 7 metu kazin tiktu sitas preparatas?nes tas kosulys mane jau varo i nevilti.... 
Tą neviltį labai gerai žinau, nes man pačiai kokius 2 mėn. kosulys nepraėjo
Beje, tos pastilės tinka kaip papildomas preparatas naudojant kitus vaistus. Dabar visą laiką dėžutę laikau namuose, jei tik simptomai peršalimo pasirodo, tuoj čiulpiam
nu va liepiau vyrui nupirkti situ pastiliu.reiks ir man jas vartoti,o tai jau temperatura kyla,jauciuosi prastokai.nu bet klausyk kas per kosulys bjaurus.prisigalvoju visokiu ligu.aciu tau lelija33 uz gera informacija
bandysiu siandien su dzok ir tavo paminetus vaistukus...
gal iveiksim ta kosuli...parasysiu rytoj...dar karta aciu..
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 01, 18:16)
nu va liepiau vyrui nupirkti situ pastiliu.reiks ir man jas vartoti,o tai jau temperatura kyla,jauciuosi prastokai.nu bet klausyk kas per kosulys bjaurus.prisigalvoju visokiu ligu.aciu tau lelija33 uz gera informacija
bandysiu siandien su dzok ir tavo paminetus vaistukus...
gal iveiksim ta kosuli...parasysiu rytoj...dar karta aciu.. 
Nėra už ką, kad tik padėtų