Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

QUOTE(pipima @ 2007 08 02, 23:35)
merginos,labai reikia patarimo  4u.gif Kokią apdailą darote vonių luboms  g.gif ?Pas mus šiuo metu žalias gipsas ir mes nė negalvojom,kad darysim ką kitaip negu kituose kambariuose,manėm glaistysim ir dažysim,bet atsirado protų  umn.gif ,kurie aiškina,kad tai mums nelaikys,nukris ir viskas  blink.gif Ar tikrai?Plastikinių lentelių visai nenorėčiau  unsure.gif ,bet tai koks variantas tada lieka?

O kodėl turėtų nukristi? blink.gif Žalias gipsas juk atsparus drėgmei. O ir priklijuotas arba prisuktas jis. Tai kodėl jis turėtų nukristi arba kitaip nelaikyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 08 03, 10:13)
O kodėl turėtų nukristi?  blink.gif Žalias gipsas juk atsparus drėgmei. O ir priklijuotas arba prisuktas jis. Tai kodėl jis turėtų nukristi arba kitaip nelaikyti? doh.gif

Tikrai gryniausia nesamone drinks_cheers.gif niekas ten nenukris. kito varianto bent jau as tai tikrai nezinau smile.gif kai tik tos plastikines lentos issikraipys nuo dregmes ir tada jau bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2007 08 01, 14:42)
Labai patogu. Trukumas tik gal toks kad i kibira vandens neprisileisi. Siaip kuo maziau visokiu atsikisusiu daiktu tuo patogiau. Prie bet kokios vonios galima pritaikyti tik reikia potinkinio maisytuvo ir sifono su galimybe per ji pripildyti vonia.

oho, tikrai naujiena, o kad patogu, tai tikiu, valyt mažiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 08 03, 00:35)
merginos,labai reikia patarimo  4u.gif Kokią apdailą darote vonių luboms  g.gif ?Pas mus šiuo metu žalias gipsas ir mes nė negalvojom,kad darysim ką kitaip negu kituose kambariuose,manėm glaistysim ir dažysim,bet atsirado protų  umn.gif ,kurie aiškina,kad tai mums nelaikys,nukris ir viskas  blink.gif Ar tikrai?Plastikinių lentelių visai nenorėčiau  unsure.gif ,bet tai koks variantas tada lieka?

zalias gipsas tam ir skirtas, dregnoms patalpoms, jis yra atsparus dregmei. beto manau dazysi dazais kurie skirti vonioms ir virtuvems. laikys 100 proc. mes taip pat darom, dregnose patalpose zalias gipsas ir dazai. jei abejoji del gipso , tai galiu pasakyti, kad mes siltinom terasa ir dejom zalia gipsa, bet is antro auksto baloko praleido vanduo, tai ant zalio gipso ne zymes, o kur buvo pilkas, nusilupo jis visas.nesinervuok ir neklausyk tu visokiu protu. sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2007 08 02, 22:51)
Pacios lentyneles is 10mm stiklo, galima uzisakyti bet kur kur pjausto ir slifuoja stikla, tik apsvietimui gale lentyneliu panaudotos LED juosteles, kurias parsivezem is Anglijos 4vnt apie 100 lt kainavo.

O Anglijoj,tai kurioj cia parduotuvej pirkot tas LED juosteles?Jos kaip parsiduoda: ar jau buna tam tikro ilgio ar gali pasirinkt?Man jos super wub.gif
Atsakyti
aš gal kiek neaiškiai išsireišiau,atsiprašau blush2.gif Man ne dėl pačio gipso neaiškumas kyla,o dėl to,kas ant jo bus užtepta-t.y.glaisto atitinkamas sluoksnis ir dažai.Vat dėl šio paskutinio sluoksnio ir klausiu,ar laikys jis vonioje 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2007 08 03, 17:14)
O Anglijoj,tai kurioj cia parduotuvej pirkot tas LED juosteles?Jos kaip parsiduoda: ar jau buna tam tikro ilgio ar gali pasirinkt?Man jos super  wub.gif

IKEA, tik dabar matau kad nauja serija arba 7 besikeiciancios spalvos arba tik baltos spalvos, pries tai buvo keturiu atskiru spalvu ir kainavo maziau, bet principas toks pats 4 juosteles po 25cm ilgio.http://www.ikea.com/...oducts/30119408
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taspats: 03 rugpjūčio 2007 - 21:33
QUOTE(pipima @ 2007 08 03, 20:42)
aš gal kiek neaiškiai išsireišiau,atsiprašau  blush2.gif Man ne dėl pačio gipso neaiškumas kyla,o dėl to,kas ant jo bus užtepta-t.y.glaisto atitinkamas sluoksnis ir dažai.Vat dėl šio paskutinio sluoksnio ir klausiu,ar laikys jis vonioje  4u.gif ?

jei dazysi tik tam skirtais dazais, patalpa bus vedinama, viskas bus ciki. pas ma ne vonia bus puse plytelem, puse dazyta, du langai, ventiliacija ir as nesuku sau galvos, kad dazai atsilaupys.
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2007 08 03, 22:26)
IKEA, tik dabar matau kad nauja serija arba 7 besikeiciancios spalvos arba tik baltos spalvos, pries tai buvo  keturiu atskiru spalvu ir kainavo maziau, bet principas toks pats 4 juosteles po 25cm ilgio.http://www.ikea.com/...oducts/30119408

Labai didelis aciukas tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2007 08 03, 22:26)
IKEA, tik dabar matau kad nauja serija arba 7 besikeiciancios spalvos arba tik baltos spalvos, pries tai buvo  keturiu atskiru spalvu ir kainavo maziau, bet principas toks pats 4 juosteles po 25cm ilgio.http://www.ikea.com/...oducts/30119408

aciu uz info mirksiukas.gif net nebuciau pagalvojus,kad tai tos pacios juosteles panaudotos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 08 03, 12:03)
oho, tikrai naujiena, o kad patogu, tai tikiu, valyt mažiau thumbup.gif

Ar tikrai jau mažiau valyti ?
Mums iš pat pradžių siūlė tą sifoną, bet man tai kažkaip jis schmoll.gif Man patinka kai vonios krašte yra ir kranas ir ištraukiamas dušas. Nes kažkaip man sudėtingiau atrodo išvalyt tokią vonią jei negalima jos nuskalauti dušo pagalba. Kol kas dar nepirkau tos įrangos jokios, nes šiaip jau normalus kranas su dušu iš vonios krašto žymiai brangesnis už sifoną. Man neaktualu kibiro prisipilimas, nes pas mane bus kur prisipilti tą kibirą, bet ar tikrai patogus tas sifonas kitais atžvilgiais ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 08:15)
Ar tikrai jau mažiau valyti ?
Mums iš pat pradžių siūlė tą sifoną, bet man tai kažkaip jis  schmoll.gif Man patinka kai vonios krašte yra ir kranas ir ištraukiamas dušas. Nes kažkaip man sudėtingiau atrodo išvalyt tokią vonią jei negalima jos nuskalauti dušo pagalba. Kol kas dar nepirkau tos įrangos jokios, nes šiaip jau normalus kranas su dušu iš vonios krašto žymiai brangesnis už sifoną. Man neaktualu kibiro prisipilimas, nes pas mane bus kur prisipilti tą kibirą, bet ar tikrai patogus tas sifonas kitais atžvilgiais ?

jo, man irgi iškilo klausimas, ar patogu išplauti vonią be dušo g.gif
Atsakyti