Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 08:15)
Ar tikrai jau mažiau valyti ?
Mums iš pat pradžių siūlė tą sifoną, bet man tai kažkaip jis  schmoll.gif Man patinka kai vonios krašte yra ir kranas ir ištraukiamas dušas. Nes

taigi yra dušas, tik čiaupo nėra, už tai ir kilo man tas klausimas.
bet aš kitą minusą matau, vaiko nenuprausi, kai čiaupo nėr. bet jei tai neaktualu, aš norėčiau tokio sprendimo.
Atsakyti
Aha, dar kartą apžiūrėjusi pamačiau pakabintą dušą. Bet pas mane bus atskira dušo kabina, tai pakabinamo dušo nenoriu. Tai man tas sifonas kaip ir nelabai tiks.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 09:53)
Aha, dar kartą apžiūrėjusi pamačiau pakabintą dušą. Bet pas mane bus atskira dušo kabina, tai pakabinamo dušo nenoriu. Tai man tas sifonas kaip ir nelabai tiks.

Na be dušo tai nei pats nesusiprausi, nei vonios išplausi. Nepriklausomai nuo to yra ar nera atskira kabina, duso vistiek reikia. As irgi pasidariau sifona su pripylimu ir is vonios krasto istraukiama dusa. Tik nesuprantu kodel vaiko su dusu nenuprausi? g.gif Visada prausiu ir nesuprantu kame cia problema gai buti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 08 06, 11:15)
Visada prausiu ir nesuprantu kame cia problema gai buti?  doh.gif

pabandyk nupraust vien tik užpakalį mirksiukas.gif , be to, vaikui kaifas yra tekantis vanduo, kaip tu tai padarysi su dušu? bet čia jau OT, tai daugiau nebesiplėsiu.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 08 06, 10:38)
pabandyk nupraust vien tik užpakalį mirksiukas.gif , be to, vaikui kaifas yra tekantis vanduo, kaip tu tai padarysi su dušu? bet čia jau OT, tai daugiau nebesiplėsiu.

Na kodel OT, dušas juk neatrsiejamas nuo vonios kambario. ax.gif O tekanti vandeni padaryti galima be jokiu problemu, dauguma duso galvuciu reguliuojasi ir turi skiringus sroviu rezimus. As beje sugavojus dar viena pritaikyma, issirinkau voniai duso galvute mazyte ir su reguliuojamom srovem. Kadangi salia vonios stoves kozetas, tai planuoju vaikui uzpakali plauti tiesiai ant klozeto. DAr nebandziau, bet tikiuosi kad pavyks blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 08 06, 14:00)
tai planuoju vaikui uzpakali plauti tiesiai ant klozeto. DAr nebandziau, bet tikiuosi kad pavyks  blush2.gif  rolleyes.gif

blink.gif ogo... nu cia jau aukstasis pilotazas doh.gif tipo su viena ranka laikysi vaika.. su kita dusa.. o su kuo palusi??? blink.gif g.gif
Atsakyti
Aš tai supratau, kad Lota panaudos tą dušiuką kaip bide: pasodins ant klozeto vaikiuką ir nuplaus jam užpakaliuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 15:02)
Aš tai supratau, kad Lota panaudos tą dušiuką kaip bide: pasodins ant klozeto vaikiuką ir nuplaus jam užpakaliuką  blush2.gif

nu nu.. idomus vaizdelis turetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 08 06, 14:03)
nu nu.. idomus vaizdelis turetu but g.gif

Nu mums irgi toks paradoksas išėjo, kad savo 25 kv.m. vonios patalpoj tiek visko priplanavom, kad bide jau netilpo doh.gif , tai santechnikas pasakė, kad galima pirkti specialų bide dušiuką (jis tokia mažyte galvyte, jei nepamiršiu nuvykus į savo statybų aikštelę nufotkinsiu) ir juo naudotis, tai tokiu pačiu būdu aš įsivaizduoju naudosis ir Lota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 15:11)
Nu mums irgi toks paradoksas išėjo, kad savo 25 kv.m. vonios patalpoj tiek visko priplanavom, kad bide jau netilpo  doh.gif , tai santechnikas pasakė, kad galima pirkti specialų bide dušiuką (jis tokia mažyte galvyte, jei nepamiršiu nuvykus į savo statybų aikštelę nufotkinsiu) ir juo naudotis, tai tokiu pačiu būdu aš įsivaizduoju naudosis ir Lota  rolleyes.gif

na tai paciam tai tiap.. jokiu problemu... bet kaip ten pasodint maza vaika tai as nelabai isisvaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 08 06, 14:27)
na tai paciam tai tiap.. jokiu problemu... bet kaip ten pasodint maza vaika tai as nelabai isisvaizduoju  g.gif

Na kudikelio tai aisku nesodinsi, bet kai jau vaikas ismoksta sedeti ant paprasto klozeto galima bandyt ta triuka biggrin.gif Maniskiui 4 metai, tai jau seniai puikiausiai sedi pats rankomis pasiremes tongue.gif
O mes irgi planavom planavom, tai net ir tas bidete dusiukas netilpo verysad.gif
Atsakyti
Dušiukas netilpo ? g.gif tai gi jam ten visai vietos nereik ax.gif Bus šlangelis iš kurios nors sienos bei kraniukas ir viskas thumbup.gif
Papildyta:
Va ant greičio foto radau (sorry, jei čia kažkurios forumietės ir talpinu be jos sutikimo blush2.gif )
user posted image
Shot at 2007-08-06
Atsakyti