Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

sveikos, merginos. Dažnai užsuku Į SM, bet šią skiltelę atradau visai neseniai. Be galo džiugu, kad yra kažkas, kas visasmus suvienija: bendras džiaugsmas, liūdesys ar paprasčiausi minčių pasidalijimai... Norėčiau ir aš su jumis pasidalyti savo džiaugsmu ir visoms pasakyti, kad tikrai kiekviena turėsite po savo mažylį. Tik reikia išlaukti iki tam tikro momento.
Papildyta:
atsiprasau, netyčia paspaudžiau ne tą klavišą ir nepabaigiau savo minties. Mes su vyru savo tikslo siekėme kone 13 metų. Galvojome, bus kaip bus. Zodžiu, pasikliovėme Dievo pagalba. Po 7 paieškos metų nusprendėme iš vaikų globos namų globoti mažylį. O dar po 6 pasijutau nėščia. Tai buvo tarsi perkūnasiš giedro dangaus. Nezinojau kur dėtis iš laimės, nežinojimo. Paprasčiausiai atsipalaidavome,ir viskas išėjo savaime. Kiekvienos mmm atnešdavo depresija. Matyt, reikėjo tik atsipalaidavimo, negalvojimo apie pastojimą, ir štai mano sūnui jau 5 mėnesiai. Mergaitės, linkiu jums visoms tapti nestuke.gif
Atsakyti
Nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justukomama @ 2007 09 19, 19:06)
Kiekvienos mmm atnešdavo depresija. Matyt, reikėjo tik atsipalaidavimo, negalvojimo apie pastojimą, ir štai mano sūnui jau 5 mėnesiai. Mergaitės, linkiu jums visoms tapti  nestuke.gif

gal tikra tiesa, kad reikia atsipalaiduoti, bet kaip tai padaryti g.gif tikriausiai per tiek laukimo metų kai pradedi nesitikėti nieko ir pavyksta. wub.gif
džiaugiuosi už tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justukomama @ 2007 09 19, 18:06)
sveikos, merginos.  Dažnai užsuku Į SM, bet šią skiltelę atradau visai neseniai. Be galo džiugu, kad yra kažkas, kas visasmus suvienija: bendras džiaugsmas, liūdesys ar paprasčiausi minčių pasidalijimai...  Norėčiau ir aš su jumis pasidalyti savo džiaugsmu ir visoms pasakyti, kad tikrai kiekviena turėsite po savo mažylį. Tik reikia išlaukti iki tam tikro momento.
Papildyta:
atsiprasau, netyčia paspaudžiau ne tą klavišą ir nepabaigiau savo minties. Mes su vyru savo tikslo siekėme kone 13 metų. Galvojome, bus kaip bus. Zodžiu, pasikliovėme Dievo pagalba. Po 7 paieškos metų nusprendėme iš vaikų globos namų globoti mažylį. O dar po 6 pasijutau nėščia. Tai buvo tarsi perkūnasiš giedro dangaus. Nezinojau kur dėtis iš laimės, nežinojimo. Paprasčiausiai atsipalaidavome,ir viskas išėjo savaime. Kiekvienos mmm atnešdavo depresija. Matyt, reikėjo tik atsipalaidavimo, negalvojimo apie pastojimą, ir štai mano sūnui jau 5 mėnesiai. Mergaitės, linkiu jums visoms tapti  nestuke.gif

O tyrimus su vyru daretes, kodel tiek metu nesusilaukete vaikuciu?
Atsakyti
Chiara, sveikinu labai nuostabu. tikrai to nusipelnei, labai jau ilgas laukimas buvo. dziaugiuosi uz tave smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2007 09 20, 14:57)
Chiara, sveikinu labai nuostabu. tikrai to nusipelnei, labai jau ilgas laukimas buvo. dziaugiuosi uz tave  smile.gif .

Zydra, cia justukomama susilauke/susilauks smile.gif
Netureciau sakyti, kad deja smile.gif Dziaugiuosi uz ja 4u.gif
As tai dar kazkur tarp kopustu ar gandru lizduose paieskosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 09 20, 16:01)
Zydra, cia justukomama susilauke/susilauks smile.gif
Netureciau sakyti, kad deja smile.gif Dziaugiuosi uz ja  4u.gif
As tai dar kazkur tarp kopustu ar gandru lizduose paieskosiu  lotuliukas.gif

oj, tai as biski suklydau. kazkaip negerai cia isejo. atsiprasau.
Atsakyti
QUOTE(justukomama @ 2007 09 19, 18:06)
sveikos, merginos.  Dažnai užsuku Į SM, bet šią skiltelę atradau visai neseniai. Be galo džiugu, kad yra kažkas, kas visasmus suvienija: bendras džiaugsmas, liūdesys ar paprasčiausi minčių pasidalijimai...  Norėčiau ir aš su jumis pasidalyti savo džiaugsmu ir visoms pasakyti, kad tikrai kiekviena turėsite po savo mažylį. Tik reikia išlaukti iki tam tikro momento.
Papildyta:
atsiprasau, netyčia paspaudžiau ne tą klavišą ir nepabaigiau savo minties. Mes su vyru savo tikslo siekėme kone 13 metų. Galvojome, bus kaip bus. Zodžiu, pasikliovėme Dievo pagalba. Po 7 paieškos metų nusprendėme iš vaikų globos namų globoti mažylį. O dar po 6 pasijutau nėščia. Tai buvo tarsi perkūnasiš giedro dangaus. Nezinojau kur dėtis iš laimės, nežinojimo. Paprasčiausiai atsipalaidavome,ir viskas išėjo savaime. Kiekvienos mmm atnešdavo depresija. Matyt, reikėjo tik atsipalaidavimo, negalvojimo apie pastojimą, ir štai mano sūnui jau 5 mėnesiai. Mergaitės, linkiu jums visoms tapti  nestuke.gif

Nuostabi istorija tik isduok paslapti kaip atsipalaiduoti
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2007 09 20, 15:50)
oj, tai as biski suklydau. kazkaip negerai cia isejo. atsiprasau.

Viskas gerai, nesijaudink 4u.gif
Vis viena buvo malonu, taip sakant, tikiu, kad a priori, sulaukti sveikinimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 09 21, 07:42)
Viskas gerai, nesijaudink  4u.gif
Vis viena buvo malonu, taip sakant, tikiu, kad a priori, sulaukti sveikinimu  drinks_cheers.gif

Žinai, aš irgi taip pagalvojau - "bogatoj budesh" 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2007 09 21, 08:46)
Žinai, aš irgi taip pagalvojau - "bogatoj budesh"  2.gif

Aha ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2007 09 21, 09:46)
Žinai, aš irgi taip pagalvojau - "bogatoj budesh"  2.gif

Oi, kaip butu gerai, kad tokie isankstiniai sveikinimai taip tiesiogiai ir issipildytu thumbup.gif
Manes viena pazystama visai neseniai su sypsena paklause, ka reiskia mano vis didejantis pilvukas biggrin.gif Taip susimeciau, kad net jauciu i kraske sokau, paskui tik pasakiau, kad reiskia vis didejanti lasinuku sluoksni ax.gif O ji tik nusivaipe ir nepatikejo. ir dabar vis toliau stebi mano pilva g.gif
Kazkaip sustorejau per liemeni, po keliu stimuliaciju su IUI ir niekaip nebeatsikratau gelbejimosi rato blush2.gif
Atsakyti