Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

QUOTE(Relaks @ 2008 07 16, 12:59)
Pagalvojau, gal jam laiska parasyti  g.gif  Sudeti i ji visas savo mintis apie visas musu gyvenimo peripetijas, jausmus ir t.t...

Gali pabandyti - blogiau tikrai nebus. Bet kokiu atveju tai tikrai geriau nei neišsakytos mintys, kurios tave pačią naikina.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 16, 12:59)
Pagalvojau, gal jam laiska parasyti  g.gif  Sudeti i ji visas savo mintis apie visas musu gyvenimo peripetijas, jausmus ir t.t...

kažkada pabandžiau.... iki šiol naudojam tokį "bendravimo" būdą.... biggrin.gif
labai gerai, nes parašai tai ką ne visad išdrįsti garsiai pasakyti, be to gali ramiai pagalvoti, o pykčių metu emocijos ima viršų.....

Atsakyti
Pritarsiu Daivai, esu kazkuriuo kritiniu momentu toki laiska parasiusi ir idejusi i masina, kad perskaitytu vienas.
Dar patarsiu...issakydama mintis (nes jos pakankamai svarbios ir aug lemiancios siuo momentu) suteik jam lako viska apgalvoti ir kai bus pasiruoses, tikrai pasiruoses rimtam, apgalvotam atsakymui, tegu tau atsako i tavo mintis. O tu per ta laika islik rami ir nebegryzk prie temos. Jeigu esi jam svarbi ir svarbios tavo mintys - atsakys 4u.gif

Turbut ne viena is musu paliecia asmenines nuoskaudos greta einancio nevaisingumo...kagi...laikykimes wub.gif
Atsakyti
pritariu tai minčiai, kad reikia laišką parašyti, išsakyti savo mintis, nes kalbant kartais mintys taip ir lieka neišsakytos, aš esu rašiusi per 8santuokos metus 3 laiškus,tik gaila kad jokio atsako nesulaukiu, bet čia nuo žmogaus priklauso, gal jums atsakys, man norėtūsi kad poto būtų ipakalbama arba ir jis atrašytų laišką, bet kažkaip paskaito, pamąsto ir viskas, nelabai kas ir pasikeičia
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 15, 16:51)
Beda tame, kad jis nenori taip bandyti pradeti vaikeli ir atsisako pradeti taupyti tam pinigelius... Tai turi buti abieju bendras tikslo siekimas. Viena as siam lauke ne karys. Jis turi vaika is pirmos santuokos, tai gal del to tas vaikelio troskimas nera toks, kad galetu per ugni ir vandeni eiti  g.gif

Relaks, o jis tau sakė, kodėl jis nenori pradėti IVF pagalba vaikelio?... Ar jis turi kokią konkrečią priežastį kodėl nenori taupyti tam reikalui? gal jis turi kokią savo svajonę... gal jam psichologiškai sunku, jaučiasi ne kaip, kad negali natūraliai su tavim susilaukti vaikų... O nesituokiat antrą kartą dėl to, kad tai jau antras jūsu bandymas?... ar yra kitos priežastys (gali neatsakyti aišku)....
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 16, 14:30)
Relaks, o jis tau sakė, kodėl jis nenori pradėti IVF pagalba vaikelio?... Ar jis turi kokią konkrečią priežastį kodėl nenori taupyti tam reikalui? gal jis turi kokią savo svajonę... gal jam psichologiškai sunku, jaučiasi ne kaip, kad negali natūraliai su tavim susilaukti vaikų... O nesituokiat antrą kartą dėl to, kad tai jau antras jūsu bandymas?... ar yra kitos priežastys (gali neatsakyti aišku)....

Nekomentavo jis savo NE, kodel nenori IVF schmoll.gif Ne ir viskas...
Visada is jo sunkoka ispesti nuomone kokiu rimtu klausimu, net sunku normaliai isikalbeti, nes dazniausiai bet kokia ramiai prasidejusi diskusija nevisai maloniomis temomis baigiasi jo puolimu ar kalbos nukreipimu. Net atrodo, kad jam lengviau is vis negalvoti apie sudetingus dalykus, negu kvarsinti galva problemomis ir ju sprendimais g.gif Tai liecia pokalbius net ir nesusijusius vaikais.
O nesusituoke, tai net nezinau kodel g.gif Gal pirmais metais jis namiokais ir bande kazka siulyti, bet nepalaikiau as tai uz rimta, o paskui nutilo g.gif Paskutiniu metu as net pati sakiau, kad jei nesijauti saugus del ateities (nes problemos pradeda kilti ir buityje ir jos gerinime), galime susituokti. Pasakiau tai kaip patvirtinima, kad neieskau tik vyriskos darbo jegos. Bet jokius reakcijos, nei teigiamos nei neigiamos nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų atveju tai vyras nenori IVF vien dėl finansinių priežasčių, nes mes finansiškai jo neišgalim, ir jei reiktų sukaupti tokią sumą kaip jis sako reiktų sausą duoną valgyti ir atsisakyti visų gyvenimų malonumų lotuliukas.gif Tai gal ir jūsiškis labiau svajoja apie ko gerą mašiną, ar dar kokį žaisliuką nei investavimą į vaiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 07 16, 15:09)
Mūsų atveju tai vyras nenori IVF vien dėl finansinių priežasčių, nes mes finansiškai jo neišgalim, ir jei reiktų sukaupti tokią sumą kaip jis sako reiktų sausą duoną valgyti ir atsisakyti visų gyvenimų malonumų  lotuliukas.gif  Tai gal ir jūsiškis labiau svajoja apie ko gerą mašiną, ar dar kokį žaisliuką nei investavimą į vaiką  g.gif

Pinigais tai nesninga, bet darbus turim ir mano nuomone, apribojus pramogas ir bereikalingas islaidas ir pasistengus, per pusmeti butu galima sutaupyti vienam IVF bandymui. Tas laikas greit prabegtu, galetumem moraliskai labiau tam pasiruosti, tyrimus reikalingus pasidaryti ir pan. Bet tai cia tik mano planai, jis nieko neplanuoja schmoll.gif O svajojimas apie masinas, telefonus ir pan, manau daznam vyrui budingas. Va, kad vaiksciotu pescias, tai galvociau, kad taupo masinai, bet kad pries pusmeti pakeite, tai tegul kazkiek paturi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 07 16, 09:47)
Oi merginos tik nepriskaldykit malkų ant karštųjų mirksiukas.gif Manau visose šeimose būna periodų, nenuotaikų, nuovargio, irzulio ir pan., kai antroji pusė pačiu didžiausiu niekšu ir nevykėliu rodosi....reikia labai blaiviai įvertinti - ar čia viso gyvenimo reziumė, kad vyras niekam tikęs ar visgi tiesiog sunkumai dakalė ir tai laikina. Gal visgi tiesiog tiems santykiams reikia nedidelės gerumo ir kantrybės injekcijos. Be to, Relaks pati sako, kad su vyru nė nėbandė normaliai pasikalbėti, o juk su vyru net kalbantis sunku susikalbėti, tai ką jau kalbėti apie bandymą kažką pasakyti tylomis biggrin.gif

auksinės mintys biggrin.gif
Atsakyti
Nesu tikra, kad tinkamu "adresu" rasau...
"Nesulaukiancioms gandru" man siek tiek tinka, tik savo leliuku, zinau, nesulauksiu niekada, nebent medicina pradetu suoliuoti septynmyliais zingsniais i prieki, o tai mazai tiketina.
Kazkaip keistai nuo vaikystes jauciau, kad savo vaikuciu neturesiu, o sulaukus sesiolikos, mano abejones pasitvirtino. Nera jokio gydymo, nieko, jokios iseities isskyrus susitaikyma. Nekalbu apie asaras ir kitas mane uzpludusias emocijas. Tai jau praeitis. Sunkiausia, kad pasiguost nelabai yra kam. Nors tevai ir vyras zino apie sia problema, mes apie tai seimoj kazkaip nekalbam, nes visiem skaudu.
As tyliai sau paverkiu ir tiek. Kaskart susigraudinu ziuredama visokias paramos akcijas naslaiciams ar beglobiams vaikams. O kartais viena ir pasikukciodama paraudu. Is pradziu klausiau Dievo, kodel man, uz ka... Kai radau atsakyma kodel, nebezinau, ka su juo daryt. Kaltas neatsakingas mano tevu elgesys, kai mama laukesi. Ir nezinau dabar kaip su tuo susitaikyt. Savo tevus myliu, bet sirdyje laikau pykti...
Su vyru apie vaikucius pakalbam karts nuo karto, jis mane drasina, kad neprarasciau vilties. Gal medicina pasiulys kokia iseiti mums. Esu galvojus apie surogatine motinyste, bet labai jau nekrikscioniskas budas vaikeliui ateit i si pasauli. Daugiausia galvoju apie ivaikinima. Skaitau, domiuosi po truputi. Tik vyras dar nedega ta mintim, sako palaukim, pamatysim...
Pabaigai, noreciau palinketi stiprybes visoms, cia rasancioms ir norincioms sulaukti savo angeliuko. Nenuleiskit ranku, nes jus turit vilti...
Atsakyti
Didelės stiprybės jūsų šeimai wub.gif Nieko kito šioje situacijoje negaliu jums palinkėti. Suprantu kaip jautiesi ir linkiu, kad savaip atrastum kelią į laimę.

QUOTE(Aristea @ 2008 07 16, 17:40)
Nesu tikra, kad tinkamu "adresu" rasau...
"Nesulaukiancioms gandru" man siek tiek tinka, tik savo leliuku, zinau, nesulauksiu niekada, nebent medicina pradetu suoliuoti septynmyliais zingsniais i prieki, o tai mazai tiketina.
...
Pabaigai, noreciau palinketi stiprybes visoms, cia rasancioms ir norincioms sulaukti savo angeliuko. Nenuleiskit ranku, nes jus turit vilti...

Atsakyti
QUOTE(Aristea @ 2008 07 16, 17:40)
Kai radau atsakyma kodel, nebezinau, ka su juo daryt. Kaltas neatsakingas mano tevu elgesys, kai mama laukesi. Ir nezinau dabar kaip su tuo susitaikyt. Savo tevus myliu, bet sirdyje laikau pykti...

atsiprašau, suprantu, kad po tavo posto klausimai ne į temą, bet o ką jie padarė?
Atsakyti