Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

QUOTE(Relaks @ 2008 07 17, 08:21)
... Tik nezinau dabar, ar jis dabar tik bando uzglaistyti paskutini konflikta ir vel gyventi kaip iki siol, t.y. plaukti pasroviui, ar dar virskina visas mintis ir galvoja kaip cia toliau gyventi g.gif Paazinodama ji labiau linkciau prie pirmojo varianto, bet jei ir taip, tebeturiu griezta savo nuomone ir nepaliksiu visko taip kaip buve 4u.gif

saunuole kad emeisi konkreciu veiksmu thumbup.gif
Atsakyti
siaip as mieliau isvis atsisakyciau patarimu, idant paskui nelikti kaltai kad vistik netaip reikejo pasielgti, bet.......... kadangi ir savo kailiu isbandyta, labai ramiu (ramesniu nei kada nors esi kalbejusi) tonu primink jam, kad laiske parasei tau labai svarbius klausimus, todel atsakymas i juos tau taip pat yra labai svarbus. Tu jo lauki, lauksi kol jis bus pasiruoses atsakymui 4u.gif

QUOTE(Relaks @ 2008 07 17, 08:21)
.... Paazinodama ji labiau linkciau prie pirmojo varianto, bet jei ir taip, tebeturiu griezta savo nuomone ir nepaliksiu visko taip kaip buve 4u.gif

Papildyta:

Bet kiek tave atmenu...tu juk nesi nevaisinga 4u.gif

QUOTE(Sella @ 2008 07 16, 20:03)
Prisipažinsiu, kad esu nevaisinga, šiek tiek kaltinu ir savo mamą.....

Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 07 16, 17:56)
atsiprašau, suprantu, kad po tavo posto klausimai ne į temą, bet o ką jie padarė?

Istorija gana bjauri. Pati ilgai jos nezinojau, mama nesake niekada apie tai. Karta isprovokavau ja konflikto metu ir ji nesusiturejo. Mano tevas visais laikais buvo mergisius. Ir kai mama laukesi taip pat. Pasirodo visu savo selioniu pasekoje parnese mano mamai liga, nuo kurios ji turejo gydytis stipriais vaistais, kuriu negalima buvo skirti nesciajai. Mama is dalies kaltina ir gydytoja. O as visus tris: teva uz paleistuvyste, daktare uz klaida ir mama uz neatsakinguma...
Tik kaip jau sakiau ner ka su tais kaltinimais veikt...
Atsakyti
Arsitea, o kokias pasekmes tu vaistu naudojimas leme tau? Kas nors blogai su reprodukciniu organu issivystymu, funkcionavimu?
Atsakyti
QUOTE(Aristea @ 2008 07 17, 11:57)
Istorija gana bjauri. Pati ilgai jos nezinojau, mama nesake niekada apie tai. Karta isprovokavau ja konflikto metu ir ji nesusiturejo. Mano tevas visais laikais buvo mergisius. Ir kai mama laukesi taip pat. Pasirodo visu savo selioniu pasekoje parnese mano mamai liga, nuo kurios ji turejo gydytis stipriais vaistais, kuriu negalima buvo skirti nesciajai. Mama is dalies kaltina ir gydytoja. O as visus tris: teva uz paleistuvyste, daktare uz klaida ir mama uz neatsakinguma...
Tik kaip jau sakiau ner ka su tais kaltinimais veikt...

Ir ką tu būtųm dariusi motinos vietoje? Nesigydžiusi? Kai mano ex vyras mane užkrėtė "puokšte" - 6 mėn. buvau nerealiai išsigandusi, nes pasekmės grėsė kūdikiuo visos, kokias tik galima įsivaizduoti. Taip, aš gėriau stiprius antibiotikus, nes:
1. Nenorėjau, kad sūnus gimtų aklas;
2. Nenorėjau, kad sūnus gimtų kurčias;
3. Nenorėjau, kad sūnus gimtu su pažeistomis smegenimis;
4. Nenorėjau, kad gimtų su sutrikusia motorika..
Ir t.t.

Pastatyk save į motinos vietą ir pabandyk pasakyti, kad ji kalta, nes gelbėjo tave ir tavo gyvybę bet kokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 17, 12:36)

Pastatyk save į motinos vietą ir pabandyk pasakyti, kad ji kalta, nes gelbėjo tave ir tavo gyvybę bet kokia kaina.

... Matyt mama mane gelbejo, tik baisias to gelbejimo pasekmes as jausiu visa gyvenima... Nes gimiau be reprodukciniu organu.
O neatsakingumas, galbut, pasireiske tame, kad mama kaltina gydytoja, kuri skyre tokius stiprius vaistus. Gal derejo jai pasidomet nuodugniau,...
Ir pati pazinodama savo vyra daugiau nei 10 metu, jauciu jei jis pradeda slysti i kaire... Gal reikejo ir jai neuzsimerkt ir nenuolaidziaut vyrui, kuris naktim bastosi velniai zino kur... Ir po to gultis juo i lova, jei jau taip stipriai rupinosi gimsianciu kudykiu...
Tai tiek...
Atsakyti
bet....situacijos nebepakeisi, o su kalte gyventi sunku. Reikia spresti problema cia ir dabar, tad geriau nuramink savo sirdele ir isivaikinkite, nes medicina dar tiek tikrai mums begyvenant Lietuvoje nepazengs. Stiprybes ir apsisprendimo tirtumo 4u.gif

QUOTE(Aristea @ 2008 07 17, 13:49)

Tai tiek...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 07 17, 12:55)
bet....situacijos nebepakeisi, o su kalte gyventi sunku. Reikia spresti problema cia ir dabar, tad geriau nuramink savo sirdele ir isivaikinkite, nes medicina dar tiek tikrai mums begyvenant Lietuvoje nepazengs. Stiprybes ir apsisprendimo tirtumo  4u.gif

Sutinku, kas daugiau belieka susitaikyt... as ir einu toliau. Kalbejau tik apie tuos skaudzius momentus, kai suspaudzia sirdi, uzniauzia gerkle, pabuni su savim, papyksti ir zengi kita zingsni i prieki... Juk negali paskesti savigailos liune.
Dabar jauciuosi siek tiek geriau, nors Jums pasiguodziau. Suprantu, kad kiekviena turite savo asmenine istorija, vargus, nuoskaudas ir isgyvenimus, bet bent jau Jus nors kiek galite suprasti mane...
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 07 17, 12:14)
siaip as mieliau isvis atsisakyciau patarimu, idant paskui nelikti kaltai kad vistik netaip reikejo pasielgti, bet.......... kadangi ir savo kailiu isbandyta, labai ramiu (ramesniu nei kada nors esi kalbejusi) tonu primink jam, kad laiske parasei tau labai svarbius klausimus, todel atsakymas i juos tau taip pat yra labai svarbus. Tu jo lauki, lauksi kol jis bus pasiruoses atsakymui  4u.gif

Klausyti patarimu yra viena, o svarbiausia, kas is ju gaunama. Tikrai visi zmones skirtingi su skirtingais charakteriais ir gyvenimais, tai ir patarimai bei nuomones gali skirtis. Man jie siuo atveju naudingi tam, kad galbut apmastyciau tai, kas man anksciau gal net i galva neateidavo, kad paziureciau i problema gal is kitos puses ir pan.
Teisingai pastebejai del laiko 4u.gif Pati zinau, kad gyvenime jam per daznai nuolaidziauju, suprantu tai, bet kartu ir pykstu ant saves. Laikas dabar jo kozeris. Gal galvoja, kad paciulbes graziai kelias dienas, temps guma, tai per ta laika manyje prasiverzusios nuoskaudos susigules, uzsimirs ir vel liks viskas po senovei. Sis variantas labiausiai panasus i jam tinkama g.gif Laukti atsakymo ilgai neketinu, jau vakar tikejausi ji isgirsti. Tikiuosi siandien ji isgirsti, kad ir koks bebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 17, 13:12)
<...> Tikiuosi siandien ji isgirsti, kad ir koks bebutu smile.gif

Nespirgėk, palauk savaitę - kitą. Bet nurodyk jam pageidaujamą datą, kada nori išgirti konkretų atsakymą. Aš tikiuosi, kad jis "pasiduos" (laikau pirštus sukryžiavus) 4u.gif
Atsakyti
Shaunuole mirksiukas.gif pasiguosti gerai, gal mes cia perdaug taves ir neguodem smile.gif bet pirmyn i prieki ir viskas bus gerai, o kai bus gerai tai ir nuoskaudos apsimirsh 4u.gif

QUOTE(Aristea @ 2008 07 17, 14:06)
Sutinku, kas daugiau belieka susitaikyt... as ir einu toliau. ....

Atsakyti
QUOTE(Aristea @ 2008 07 17, 13:06)
<...> Suprantu, kad kiekviena turite savo asmenine istorija, vargus, nuoskaudas ir isgyvenimus, bet bent jau Jus nors kiek galite suprasti mane...

Aš bandyčiau surogatinę motinystę (RUS) + įvaikinimą (nes LT neleidžiami jokie sandoriai kūdikio ar vaiko atžvilgiu). Žinoma reikėyų pasitarti su tarptautinės teisės specais šioje srityje ir su įvaikinimo specais, kad po to nkiltų kokių nors nepageidautinų ir nenumatytų kliūčių. g.gif
Čia žinoma, jei finansai leidžia....
Atsakyti