Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

Klaikus liūdesys. Matau, kad yra čia porų, kurios dėl įvairiausių priežasčių gyvena atskirai ir daro IVF. Pas mane tas pats. Pradėjome ruoštis antram IVF ir kuo arčiau to fakto, tuo sunkiau. Bijau, kad nepavyks. Kiekvienas depresuoja ir nebesugebame vienas kitą palaikyti. Joks vaikas nenorėtų į tokią šeimą ateiti. Turbūt
Atsakyti
Pasipasakosiu. Darbe dar niekam nesakiau apie savo problemas. Esu gan uždara ir nematau reikalo aiškintis, kol nepasitikiu. Vyresnieji kaip tik turi po daug vaikų. Tai jie mus, netekėjusias ir neturinčias vaikų, išvadino bergždžiukėmis doh.gif Ne piktuoju. Ir pirmą kartą neskaudėjo smile.gif Gal sakau, jau mano požiūris į savo bėdą pasikeitė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 27 vasario 2009 - 19:31
mano drauge vakar pagimde sveika nuostabia dukryte,o kai man siandien suzinojus sia naujiena pasidare baisiai liudna vyras mane isvadino zertva ,nezinia kodel .Uz ka man taip .Jau nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2009 03 02, 01:02)
mano drauge vakar pagimde sveika nuostabia dukryte,o kai man siandien suzinojus sia naujiena pasidare baisiai liudna vyras mane isvadino zertva ,nezinia kodel .Uz ka man taip .Jau nebegaliu

Jei skaudu paverk, žinok aš per 10 metelių tiek panašių epitetų girdėjus, dabar jau tik juokas ima, tiesiog reikia mokėti nekreipti ir neimti į širdį, nes tikrai būna baisesnių dalykų, pvz. tokių kaip vėžys ir pan. kai susiduri su sunkia artimųjų liga, tai apie savo bėdas pamiršti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti

Na, geras vyras blink.gif
Atsakyti

Kam leidziat save izeidineti? g.gif blink.gif Su tokiu vyru ne is tolo negaleciau gyventi. 10 metu gyvenu su vyru, bet gyvenime nesu nieko panasaus girdejus
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2009 03 02, 00:02)

Gal ne tau jis tai skyre.Pakalbek su juo atvirai.Aisku pries tai gerai paverk ir pasiguosk tik tam kas tave nuosirdziai gali suprast.
Manau ir taviskiui sunku...
Marit,tu stipri iskesi
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2009 03 02, 22:24)
Gal ne tau jis tai skyre.Pakalbek su juo atvirai.Aisku pries tai gerai paverk ir pasiguosk tik tam kas tave nuosirdziai gali suprast.
Manau ir taviskiui sunku...
Marit,tu stipri iskesi

Tikrai sunku abiems, tik maniškis irgi tylenis, vengia kalbėti ta tema, sako kiek gi galima... ir viltį praradęs kad pavyks, aš viena stengiuosi judėti į priekį ir dar brangiausią už ausų tempu... ir dažnai, keliu klausimą sau ir jam, ar tikrai nori jis vaiko, jei nesistengia g.gif na jam atrodo kad jis labai stengiasi blink.gif prieš metus (tada dar buvom nesusituokę) parašiau aš jam laišką, kas buvo susikaupę ant širdies, ko tikiuosi iš jo, nes klinikoje pas gydytoją man užsiožiavo kaip mažas vaikas. Tada buvo nekalbadienis, vakare aš jam parašiau laišką, įdėjau sužadėtuvių žiedą, o voką su laišku į striukės kišenių. Kai grįžo į kaimą, parašiau, kad striukės kišeniuje yra jam skirtas laiškas. Tą patį vakarą, perskaitęs laišką, apsisuko atgal ir atmynė 170 km su puokšte rožių, atsiprašinėjo, žadėjo, kad pasistengs.... na jo pažadai truko ne taip jau ilgai, gal pusę metų stengėsi... o apie pažadus visai pamiršo po vestuvių... dabar aiškina, kad negali taip greitai pasikeisti, aš to ir nenoriu, bet ir pastangų beveik nerodo... kiekvieną kartą įsiplieskus žiežirboms išgistu atsakymą, kad galiu paduot skyrybom ir susirast geresnį... kartais ir ramiai pasako, kad gal su kitu būčiau laimingesnė...
Kiekvieną kartą (nors tuos kartus galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuot) kai reikia jam padaryt tyrimus ar eit pas gydytoją, turiu šnekint kaip mažą vaiką, jei atvirai jau pabodo taip sad.gif neprarandu vilties, nepuolu skirtis, bet kartais tokių minčių kyla, po rimtesnio pasvarstymo apsiraminu ir gyvenu toliau...
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 03 03, 00:13)
Tikrai sunku abiems, tik maniškis irgi tylenis, vengia kalbėti ta tema, sako kiek gi galima... ir viltį praradęs kad pavyks, aš viena stengiuosi judėti į priekį ir dar brangiausią už ausų tempu... ir dažnai, keliu klausimą sau ir jam, ar tikrai nori jis vaiko, jei nesistengia  g.gif  na jam atrodo kad jis labai stengiasi  blink.gif prieš metus (tada dar buvom nesusituokę) parašiau aš jam laišką, kas buvo susikaupę ant širdies, ko tikiuosi iš jo, nes klinikoje pas gydytoją man užsiožiavo kaip mažas vaikas. Tada buvo nekalbadienis, vakare aš jam parašiau laišką, įdėjau sužadėtuvių žiedą, o voką su laišku į striukės kišenių. Kai grįžo į kaimą, parašiau, kad striukės kišeniuje yra jam skirtas laiškas.  Tą patį vakarą, perskaitęs laišką, apsisuko atgal ir atmynė 170 km su puokšte rožių, atsiprašinėjo, žadėjo, kad pasistengs.... na jo pažadai truko ne taip jau ilgai, gal pusę metų stengėsi... o apie pažadus visai pamiršo po vestuvių... dabar aiškina, kad negali taip greitai pasikeisti, aš to ir nenoriu, bet ir pastangų beveik nerodo... kiekvieną kartą įsiplieskus žiežirboms išgistu atsakymą, kad galiu paduot skyrybom ir susirast geresnį... kartais ir ramiai pasako, kad gal su kitu būčiau laimingesnė...
Kiekvieną kartą (nors tuos kartus galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuot) kai reikia jam padaryt tyrimus ar eit pas gydytoją, turiu šnekint kaip mažą vaiką, jei atvirai jau pabodo taip sad.gif neprarandu vilties, nepuolu skirtis, bet kartais tokių minčių kyla, po rimtesnio pasvarstymo apsiraminu ir gyvenu toliau...

Mes moterys turim atlaikyti tris kampus ir musu prigimtis, vaikus gimdyt,pas mus inkstintas rupintis kazkuo,o vyram to nera verysad.gif
Tu saunuole kad isdrysai atvirai parasyti kas tave slegia thumbup.gif
Manau kad reikia kuo daugiau kalbet su vyrais,apie visas savo bedas,pasisekimus.
Kad ir pats tyliausias vyras jis vistiek viska girdi ir manau musu kalbos jiems isimena.
Maniskis ir nesidare tyrimu ir as aisku pasielgiau drastiskai,pries savo nenora,per savo isdiduma-ispyriau ji is namu... unsure.gif Nu ir ka...as nieko nepasiekiau,tokiu savo elgesiu g.gif Kaip nebuvo leliaus taip ir nera,tik dar daugiau sau nervu susigadinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2009 03 03, 01:57)
Mes moterys turim atlaikyti tris kampus ir musu prigimtis, vaikus gimdyt,pas mus inkstintas rupintis kazkuo,o vyram to nera verysad.gif 
Manau kad reikia kuo daugiau kalbet su vyrais,apie visas savo bedas,pasisekimus.
Kad ir pats tyliausias vyras jis vistiek viska girdi ir manau musu kalbos jiems isimena.
Maniskis ir nesidare tyrimu ir as aisku pasielgiau drastiskai,pries savo nenora,per savo isdiduma-ispyriau ji is namu... unsure.gif  Nu ir ka...as nieko nepasiekiau,tokiu savo elgesiu g.gif  Kaip nebuvo leliaus taip ir nera,tik dar daugiau sau nervu susigadinau doh.gif

pasirodo tas baisusu zodis buvo skirtas ne man ,bet tuo momentu labai jautri buvau jautri ir ji prisiskyriau sau o dabar man labai geda ir nemalonu ,kad per anksti padariau isvadas
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2009 03 03, 01:57)
Maniskis ir nesidare tyrimu ir as aisku pasielgiau drastiskai,pries savo nenora,per savo isdiduma-ispyriau ji is namu... unsure.gif  Nu ir ka...as nieko nepasiekiau,tokiu savo elgesiu g.gif  Kaip nebuvo leliaus taip ir nera,tik dar daugiau sau nervu susigadinau doh.gif

pasirodo tas baisusu zodis buvo skirtas ne man ,bet tuo momentu labai jautri buvau jautri ir ji prisiskyriau sau o dabar man labai geda ir nemalonu ,kad per anksti padariau isvadas
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2009 03 03, 07:37)

Na va, nereikia daryt iš anksto išvadų ir skubėt su vertinimu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaida @ 2009 03 03, 00:57)

Na taip, moterys laiko tris kampus, bet yra ir vyrų kurie laiko tris kampus. Sunku man vertinti ar tu pasielgei teisingai ar ne, bet jei mano vyras būtų nesidaręs tyrimų, aš jam būčiau užtrenkus duris. Nes atsisakyt svajonės susilaukti vaikų negaliu. Jis net pats stebisi iš kur pas mane tiek jėgų siekti šio tikslo, nes paprastai sako, kad aš labai greit užsidegu idėja, bet greit ir perdegu. Tikriausiai man ramybės neduoda instinktai...
Atsakyti