Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

QUOTE(lera @ 2007 08 07, 17:53)
žinot turiu laaabai daug bedu ir problemu,tiek sveikatos tiek kitu bet išmokau "nesužveret,neišsilet ant žmoniu bigsmile.gif stengios but tik optimiste ir visada visiems linkiu tik gero... cool.gif  wub.gif
Papildyta:
jonažoles negerk jei ketini nestuke.gif  o melisa gali bet stipriau veiktu pvz neuro3 žolines kapsulytes,arba yra toks preparatas,gal žinot magne24 tai  magnio ir melisos preparatas reikia gert po 2 i diena,balta ryte melina vakare thumbup.gif man šis preparatas patiko.

Sveiki 4u.gif ,o kodel nepatariat gerti jonažoles?
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 08 07, 19:12)
o gal jie tik sakė tau, kad atsipalaidavimas padėjo, gal ištikrųjų daug ką nuveikė, kad susilauktų leliuko, pvz. aš savo bėdas nevisiems pasakojau ir kad pastojau po dirbtinio apvaisinimo nevisi žino, matyt galvoja, kad atsipalaidavau

Aš irgi tą patį pagalvojau. Netikiu jokiais atsipalaidavimais po tiek metų.

Aga, šiaip, aišku, nieko blogo Lera nepasakė, bet pagalvok, kaip skambėtų laimingai ištekėjusios moters patarimai vienišų mamų išgyvenančių skausmingas skyrybas temoje, ar gerai uždirbančios verslininkės be vaikų patarimai daugiavaikėms mamoms auklėjimo temoje... Taip, jos irgi moterys, taip turi draugių/pažįstamų/ tt. kurios tai išgyveno, bet... Na ne vietoj žmogus pasisakė...
Atsakyti
Nu kodėl ne vietoj, papasakojo kaip buvo, kaip ji girdėjo, aš irgi esu girdėjus ne vieną tokį pasakojimą. Ir tu galvok ką nori, kas padėjo, atsipalaidavimas, Dievas ar dar kas nors kitas po 12 metų. Viena pora įsivaikinimo dokumentus tvarkė, vaikus jau globojo 3 ir pastojo su dvyniais. Ir tikrai nieko nedarė.
Yra kaip yra, juk neliepia galvą į sieną daužyt, o jūs kaip sakoma "šokat ant ragų". Ir dažnai tai pastebiu, kad kaip ežiai spyglius pastato panos, negali nieks nė žodžio pasakyt, net nemalonu skaityt. Manau verta susimąstyt, nes kiekvienas turi savo nuomonę, patinka tau ar ne. Labiau tolerancijos reiktų, nes tikrai bus taip, kad bijos žmonės mus ir užkalbint, šoksim į akis. O jei nepatinka, praleisk pro akis, nu jūsų gi neužkabino.
Atsakyti
Žinot man labai kirba Rytes pavyzdys - na netutėjo jie šansų pastoti natūraliai, o pastojo...ir susitikusios kalbėjom, kad gal ir suvaidino kokį tai vaidmenį tai, kad neplanavo jie nėštumo.

Aš tarkim savo įtampa net mėnseines sulaikau, nesusergu kol nepasidarau nėštumo testo, netgi dabar - po gimdymo, nes visą laiką sėdi mintis - o gal nėščia.
Juknekalbam apie atvejus, kai nėra kiaušintakių ar gimdos, o visais kitais atvejais na negali žinoti kodėl tas stebuklas ima ir nutinka.

Nors aš puikiai suprantu, kad atsipalaiduoti neįmanoma. Tai ir siutina - taip norėtųsi, o negali. Žinau ką tai reiškia. Užburtas ratas.
Atsakyti
Nu man lygiai tas pats, susergu po 10 min. - pusvalandžio, kai testas parodo I.
Atsakyti
Viena mano pažįstama, kuri "visai netyčia" pastojo su dvyniais "tikrai nieko nedarydama" blogai informavo mamą (savo mamą, aišku) ir ta netyčia prasitarė, kad prieš pastojant kitą kartą ji būtinai "užsakys" berniuką, nes dvynės abi mergaitės. Na, žodžiu, nepamenu, kaip tiksliai sakė, bet išsidavė, kad dukrą šaldytų turi ir darys genetinę diagnostiką. O irgi aiškino kad "visai netyčia", ir kad net tolimoj giminei dvynių rado... Bet, aišku, visaip gali būti, stebuklų pasitaiko, tik niekada negali garantuot už kitą žmogų darė ar nedarė ir ką darė, taigi istorijos paremtos draugių/ pažįstamų žodžiais yra nieko vertos.

Aga, iš dalies tau pritariu, kartais reaguojama per aštriai, bet kokiu tikslu tokius kaip Leros patarimus žmonės dalina irgi nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 07 rugpjūčio 2007 - 21:06
Bet ne iš blogos valios dalina, nori paguosti. Beja, apie tą atsipalaidavimą net ir medikai kalba ir pataria. Tad kai žmogus nesusijęs su tuo taip pataria - nenuostabu. Ir pati žinau, kad atsipalaidavimas daug ką duoda.
Atsakyti
Man patarimas atsipalaidot primena patarimą įsigyt namą šeimai, kuri glaudžiasi 1 kambario bute su vaikais ir senute mama... Tik klausimas kaip? Ir tas atsipalaidavimas ne tik su mūsų problemom yra bevertis žodis... Žinai- parodyk kelia, nežinai kelio- tylėk. Dauguma žmonių žino, ko jiems reikia, tik nežino KAIP tai gaut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 07 rugpjūčio 2007 - 21:13
atsipalaidavimas tikiu padeda, bet atsipalaiduoti kai siekiama tikslo, daroma viskas kas įmanoma, išbandomi visi gydymo būdai ir vistiek nepasiseka, tai patarimas atsipalaiduoti, tik žeidžia
man irgi patarinėjo atsipalaiduoti, tai aš "atsipalaidavau" t.y. padarė man tris operacijas, tris IUI, 3 IVF ir pastojau

o kai jau pasieki tikslo, kaip ryte, kitada tai jau tikrai gali atsipalaiduoti ir jei kaip Daiva sako gimda, kiaušidės, kiaušintakiai yra, tai ir atsipalaidavimas suveikia
Atsakyti
Siaip as nemegstu kistis i kitu reikalus bet si karta nenutylesiu - merginos nebukit tokios piktos ir ziaurios.
Kartais tikrai net nesinori rasyti nes nujauti, kad sulauksi piktu komentaru is jusu puses.

P. S. Cia yra forumas kuriame kiekvienas zmogus gali laisvai isreiksti savo nuomone.
Atsakyti
pamenu kažkada čia įdėjau vienos mamytės, praradusios kūdikį, komentarą, ji išsireiškė, kad va, neturinčios, negalinčios susilaukti vaikų ją nužiūrėjo ir jos vaikelis gimė negyvas verysad.gif

po tokių aštrių komentarų nenuostabu, kad negalinčios pastoti yra ,,blogiukės" tarsi kiekvienai pavydėtų to vaikelio ir linkėtų blogo....

suprantu, kad skausmas didelis, bet visi kiti taip pat turi tų skausmų ir jie nemenkesni 4u.gif

po tokių komentarų gali net nebesinorėti aukoti įvairioms akcijoms, nebesinori įsijausti į tokių žmonių problemas, jeigu jie užsidaro savyje, puola kitus.....
suprantu, kad nevisos tokios piktos, bet šaukštas deguto ir medaus statinę pagadina blush2.gif iš čia ir visokie netinkami psichologių komentarai, susidariusi žmonių nuomonė ir t.t ax.gif

nemanau, kad lera blogo linkėjo...kalbu taip, nes kažkada ir aš gavau panašų atkirtį iš vienos šio skyrelio narės...nors ji nežino, nei kokį skaudulį aš nešioju, nei kiek ir kaip jį nešioju.... unsure.gif

p.s pasiskaitau vaikų žvaigždelių temelę, ten užvirė diskusija- kas skaudžiau netekti vienturčio vaiko, ar netekti vaikelio tada, kai dar nors vienas yra...ir kiekvienai jos skausma atrodo baisiausias, skaudžiausias...taip ir čia...jei paraše liniuotė, kad turi vieną, du....vaikus, ar paraše gandras neša leliuką, tai dar nereiškia, kad nesupranti ar nenori suprasti negalinčių pastoti porų...galų gale nežinome net, kaip tas gandras tą vaikiuią atnešė...taip kad neskubėkime teisti, rėkti, pykti...
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 08 07, 22:18)
Siaip as nemegstu kistis i kitu reikalus bet si karta nenutylesiu - merginos nebukit tokios piktos ir ziaurios.
Kartais tikrai net nesinori rasyti nes nujauti, kad sulauksi piktu komentaru is jusu puses.

P. S. Cia yra forumas kuriame kiekvienas zmogus gali laisvai isreiksti savo nuomone.

nieko čia pikto neįžvelgiu šioje diskusijoje, kaip ir pati paminėjai čia forumas ir kiekvienas reiškia savo nuomonę laisvai, tik gal blndz per stipriai išsireiškė, bet aš ir ją suprantu, kartais tie patarimai tikrai sukelia susierzinimą verysad.gif
kai man kaimynė kuri žino, kad aš neturiu kiaušintakių, patarė nedaryti jokių IVF, o tik melstis ir tikėti, kad man vistiek pavyks, tai aš tikrai nesupratau kaip galima taip galvoti, man buvo pikta, kad tokie nesupratingi žmonės
Papildyta:
mes ne ziezulos mirksiukas.gif , tik kartais labai sunku būna išgirsti patarimus, kurių įgyvendinti neįmanoma
Atsakyti