Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

Gerais norais ir pragaras gristas...
O siaip tai panos, mars miegot...Rytas uz vakara protingesnis...Labankt visoms visose barikadu pusese... 4u.gif
Atsakyti
Vaje, kiek emociju! Kiek istoriju!
Kiek asmeniskumo ir bandymo igelti tongue.gif
Ogi mano parasyta sypsenele po patarimais reiske tik viena - mano poziuri i ta patarima. Koks gi jis buvo? Lygiai toks pats, jeigu as, pvz., ilisciau dabar i matematikos olimpiadininku skyreli ir gudriai paaiskinciau, kaip jie turi irodineti Pitagoro teorema. Olimpiadininku reakcija butu buvusi kaip minimum tokia pat smile.gif
Nieko nerasiau, nes mergina tikrai norejo gero, papasakojo optimistine istorija... Ir pati supranta, kad nelabai ji cia ka nutuokia, bet gal nors kuo pades, pagalvojo ...
Atsakyti
nu, mergickos, ir pavaret jus cia si karta lotuliukas.gif ... tikros piktukes tongue.gif
atvirai, ir man buvo pikta perskaicius rekomendacija "atsipalaiduoti", bet kartu ir juokinga...nujauciau tokia reakcija mirksiukas.gif ...

....
kazkada kazkoks protingas zmogus pasake ir man labai patiko:" visi zmones is prigimties yra geri, tik aplinkybes juos vercia elgtis vienaip ar kitap, kartais visai nepriimtinai tau paciam "..tai va, as ir vadovaujuosi siuo principu 4u.gif ... ne is piktos valios, mums tokius patarimus pateike lera mirksiukas.gif
....

geros dieneles, visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 08 rugpjūčio 2007 - 08:01
Mergaites, nemanau kad tie pikti zodziai skirti Lerai ir nereikejo jos priimti asmeniskai. Mes zmones ir tiesiog tai skaudi vieta. As tikrai supratau, kad ji linkejo gero, bet tas zodis "atsipalaidokyte"... Bet geriau darysiu kaip Chiara biggrin.gif
Atsakyti
leros patarimas labai geras ir manau, kad veiksmingas, tik labai sunkiai įgyvendinamas.
aš asmeniškai manau, kad mum su vyru irgi būtent atsipalaidavimas padėjo. aš, tiesą sakant, mėgavausi nevaisingumu, kad galiu turėti normalų seksą nesisaugant blush-anim-cl.gif ir še tau, dar ir vaiką pasidarėm... nors kaip žinia, vyro sperma negerėja...
o jei kas žinotų, kaip valdyti savo protą ir smegenis, jei to kas pamokytų, tai visi būtų laimingesni, ir ko gero visa civilizacija būtų žymiai toliau pažengusi, deja, suvaldyti save yra be galo sunku...
Atsakyti
QUOTE(ryte @ 2007 08 08, 08:51)
o jei kas žinotų, kaip valdyti savo protą ir smegenis, jei to kas pamokytų , tai visi būtų laimingesni,

Niu tai va, ir moko kas netingi lotuliukas.gif
Atsakyti
ne, Kojines, cia ne mokymas, cia tik siaip gal kartais ir erzinantys ir seniai zinomi patarimai. suprantu, kodel pystate, todel, kad tie patarimai įgrisę iki gyvo kaulo ir pačioms seniai seniai žinomi - atsipalaiduoti - lengva pasakyti, o kaip tai padaryti, vien kūno malonumai tikrai nepadės to padaryti, viskas yra galvoje, ją reikia sutavarkyti, bet kaip?...
Atsakyti
Seniai nekreipiu dėmesio jei kas siūlo/moko atsipalaiduoti, kam erzintis dėl to, kad ir vėl kažkas galvoja, kad praneš tau naujieną? smile.gif Ir tuo pačiu pagelbės 4u.gif

Visom geros dienos.
Atsakyti
kabinejantis prie zodziu pasakysiu biggrin.gif o is kur zinai, ryte, kad sperma negera? juk nezinai sios dienos situacijos..kitas dalykas - nevaisingumas poros problema ir kaip kad as pati jau galvoju..nepaisant to, kad vyro sperma identifikuota kaip nevykusi naturaliam apvaisinimui..moters dalis pastojime ir kt. siuose dalykuose atrodo lemia nenustatytai didele dalimi, taip kad..juk negali sakyt kas cia atsitiko, kad emei ir pastojai biggrin.gif

o atsipalaiduoti tai as noreciau...dievazi labai noriu, ziauriai, bet....patariantieji atsipalaiduoti, gal galetu pasiulyti ir kaip tai igyvendinti??? .... nes man skamba tas pats, kad siulyti man pakvepuoti grynu oru, besedint uzdarytai kokiam rusyje be langu...argi neimtu nervas ir pasipiktinimas del tokio pasiulymo? Gal todel ir susierzina merginos...nieko pries cia kiekviena butu atsipalaiduoti...bet kaip? bepiga kalbet kai viskas praeityje...

QUOTE(ryte @ 2007 08 08, 09:51)
leros patarimas labai geras ir manau, kad veiksmingas, tik labai sunkiai įgyvendinamas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 08 rugpjūčio 2007 - 09:12
QUOTE(ryte @ 2007 08 08, 09:59)
ne, Kojines, cia  ne mokymas, cia tik siaip gal kartais ir erzinantys ir seniai zinomi patarimai. suprantu, kodel pystate, todel, kad tie patarimai įgrisę iki gyvo  kaulo ir pačioms seniai seniai žinomi - atsipalaiduoti - lengva pasakyti, o kaip tai padaryti, vien kūno malonumai tikrai nepadės to padaryti, viskas yra galvoje, ją reikia sutavarkyti, bet kaip?...

nezinau, bet as kazkaip dabar jauciuosi ramesne nei pries menesi, kai tik pradejau stimuliacija. Aisku, mazai dar labai laiko praejo, gal jei istiks daugybe nesekmiu tai irgi stogas prades ciuozti...bet kol kas man padejo tai, kad supratau sau viduje, kad tas tikslas nestuke.gif nera taip lengvai pasiekiamas, to neimanoma suplanuoti kad ir kaip noretusi. O as viska buvau pripratusi susiplanuoti ir susidelioti....bet kai pasakaiu sau, kad gyvensiu toliau kaip gyvenau ir savo karjeros, atostogu, laisvalaikio planu nebesiesiu su busimu nestumu - tada pasidare lengviau, bus kada bus. man kazkodel pirmasis menuo buvo sunkiausias..kai nesupranti kas vyksta, kai nezinai ak reiskia jeigu neauga folikulai po stimuliaciju ir tt ir pan. dar man padeda tai, kad vyras eina kartu su manim pas daktariuka.
dar as buvau susigalvojus kad turiu pastoti iki 30 (liko keli menesiai smile.gif, bet dabar pagalvojau dar karta - na niekur gi neparasyta kad tai butina smile.gif tai irgi padejo atsipalaiduoti kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 08 07, 21:10)
Nu bet rimtai merginos, kai paskaitau kartais tai toks jausmas, kad priešinatės ir draskotės ne ten kur reikia doh.gif Tai paskui ir laiko pavažiavusiais stogais. Ar jums ką blogo palinkėjo, ar iškeikė? Žmogus norėjo padėt, nu nesupranta realybės, bet mes irgi daug nesuprantam. Ir net kai žmogus būna ant mirties slenksčio juk irgi sakom, kad laikykis, viskas bus gerai. Nors žinai, kad jau tikrai nebus, bet negi sakysi, kad ai visvien mirsi, arba kaip gaila, kad tu numirsi sad.gif

O aš taip nemanau, kad drąskomės ten, kur nereikia.Kartais juk galime pabūti piktos.
Jei žmogus nenusimano mūsų problemų, gal geriau tegul patyli.Juk aš, pvz., neinu į vaikų skyrelius ir nedalinu patarimų mamos kaip auginti vaikus.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 08, 10:05)
kabinejantis prie zodziu pasakysiu  biggrin.gif  o is kur zinai, ryte, kad sperma negera? juk nezinai sios dienos situacijos..kitas dalykas - nevaisingumas poros problema ir kaip kad as pati jau galvoju..nepaisant to, kad vyro sperma identifikuota kaip nevykusi naturaliam apvaisinimui..moters dalis pastojime ir kt. siuose dalykuose atrodo lemia nenustatytai didele dalimi, taip kad..juk negali sakyt kas cia atsitiko, kad emei ir pastojai  biggrin.gif

o atsipalaiduoti tai as noreciau...dievazi labai noriu, ziauriai, bet....patariantieji atsipalaiduoti, gal galetu pasiulyti ir kaip tai igyvendinti??? .... nes man skamba tas pats, kad siulyti man pakvepuoti grynu oru, besedint uzdarytai kokiam rusyje be langu...argi neimtu nervas ir pasipiktinimas del tokio pasiulymo?  Gal todel ir susierzina merginos...nieko pries cia kiekviena butu atsipalaiduoti...bet kaip? bepiga kalbet kai viskas praeityje...

sperma niekada nebuvo gera. tyrėmės ištisus metus kas pora mėnesių, nebuvo gera nė karto. IUI vienintelį kartą tiko pagal kiekį, bet ne pagal judrumą. nu nebent stebuklas - bet gal irgi dėl to, kad vyras atsipalaidavo ir kaip sakiau, po to kai aš pirmą kartą pastojau, jis patapo žiauriai laimingas ir jam jau kiekvieną dieną buvo šventė. vyrai , beje, irgi jaučia įtampą, jei ką 4u.gif
patikrinsiu aš jo tą spermą, būtinai, euromergele, ir jei ji bus pagerėjusi, tai tikrai viskas bus ne pagal taisykles, nes tai reikš, kad kas savaitinės pirtys, jacuzzi, daug alaus ir riebaus šašlyko padeda išlaikyti gerą spermą lotuliukas.gif
kad aš kažkiek pasveikau ir tuom prisidėjau prie pastojimo, įtariu, bet to tai tikrai niekaip dabar nebeįrodysi, nes hormonai pas mane visada buvo idealūs, gimda ir visi kiti organai super, ciklas idealus, jokių ligų niekada neturėjau. tik ta viena aplinkybė - storos sienelės... vat gal čia šuo pakastas, bet kaip jau kažkur rašiau, gydytoja sakė, kad tai kintamas parametras, bet nuo ko tai priklauso, niekas nežino.

dėl patarimų atsipalaiduoti, aš ir sakau, lengva pasakyti, sunku padaryti - neaišku, kaip tai įgyvendinti. gal kokie tibeto jogos galėtų patarti... g.gif gal čia reikia kokią nirvaną pasiekti, vienž, manau, kad paprastam lietuviškam žmogui tai neįmanoma... schmoll.gif dėl to merginos ir drąskosi, nes čia panašu į užduotį nueiti žiemą žibučių parnešti iš miško... nerealu...
Atsakyti