Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(Gelaite @ 2009 02 16, 15:08)
Na o as pasigirsiu, koki gera paakiu krema atradau 4u.gif  Nusipirkau is Valerjono vaistines Siauliuose. Jie ten gauna gero kremo dideliais kiekiais ir paskui ji perpilsto i mazus buteliukus po 15ml.  As toki nusipirkau, mokejau apie 9 lt tik. Tokios lengvos teksturos, greitai susigeria, ji reikia tepti ir ryte ir vakare, tinka ir raukslelems apie lupas mazinti. Dabar tik toki krema pirksiu. Tuo labiau, kad as dar jauna, bet vaistininke man sake, jog tiks ir man.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Liuks kremas thumbup.gif  O jau kaina thumbup.gif

(assa.gif apsimesiu, kad negirdziu..) Pirmiausia paprasyciau kremo aprasymo ir leidimo platinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 22:09)
(assa.gif apsimesiu, kad negirdziu..) Pirmiausia paprasyciau kremo aprasymo ir leidimo platinti mirksiukas.gif

Cia adresuota buvo ne man, bet Valerijono vaistine yra seniausia vaistine siauliuose, viena is 2 kuriose vis dar yra rankomis gaminami vaistai, tepalai ir pan. Ju koncepcija kaip universiteto vaistines vilniuje, tik kad siauliuose..manau leidima prekiauti tikrai turi
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 22:20)
Cia adresuota buvo ne man, bet Valerijono vaistine yra seniausia vaistine siauliuose, viena is 2 kuriose vis dar yra rankomis gaminami vaistai, tepalai ir pan. Ju koncepcija kaip universiteto vaistines vilniuje, tik kad siauliuose..manau leidima prekiauti tikrai turi

o ka Universitetine? Uzsiima Ana Lotan platinimu ir tiek.. Didelis kiekis - maza kaina - viskas logiska. Tas pats pas kosmetologus, kurie pilsto is savo "konteineriu" O A.L.- profesionali kosmetika, su ja dirba daug salonu, todel ir poveikis geresnis nei eiliniu kremu ar tepalu (de koncentracijos, sudedamuju daliu). Na, neneigiu, gerai dirba, turi visokiu pribumbasu, kuriu kitur nera, bet aklai nepasitikeciau. Gal as tokia esu, bet ant veido bet ko, ka kazkas siulo netepu.. Man svarbu issiaiskinti sudeti. blush2.gif Jei recepta ar patarimus duoda gydytoja - sutinku, i vaistine ir prasom pirkit, bet siaip uzejus "kazko, ka drauge patare", nemanau, kad vaistinike gilinsis i priezastis, jusu gyvenimo buda, odos ligas, tipa, mityba, sutrikimus ir pan., kad nustatytu spuogu kilme ir pagal tai parinktu kremukus. Cia tik mano subjektyvi nuomone mirksiukas.gif
(jei jums padeda - thumbup.gif saunu)
Atsakyti
Galvojau, kad cia ir reikia reikst savo nuomone g.gif Juk galu gale vaistinese kazkokio sh... nepardavinetu. Kitiem nepersu, nes as to kremo nepardavineju. Tiesiog as parasiau savo asmenine nuomone, kad man tas kremas labai tiko ir patiko. Nesipykim biggrin.gif tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 02 17, 16:07)
Galvojau, kad cia ir reikia reikst savo nuomone g.gif  Juk galu gale vaistinese kazkokio sh... nepardavinetu. Kitiem nepersu, nes as to kremo nepardavineju. Tiesiog as parasiau savo asmenine nuomone, kad man tas kremas labai tiko ir patiko.  Nesipykim biggrin.gif  tongue.gif  ax.gif

jei tavo ir mano ar dar kazkieno nuomones skiriasi.. negi tai vadinama gincu? Juk mes tik diskutuojam.. mirksiukas.gif gathering.gif
Atsakyti
Kūno priežiūroj (MAGIC kempinė) prisiminiau apie SOTHYS.

Tai galiu pasakyti tai:

Sothys turi tokia kaukę akių pabraukimui ir "maišelių" mažinimui.
Tai tas pats efektas kaip ir po LIOTON gelio (skirtas kojoms).
Kainuoja daug pigiau. Tik nežinau kaip reaguoja jautri ar labai jautri oda. Mano oda savotiškai jautri.

Atsakyti
namu salygom geriausia visada saldtuve tureti agurka - saldo, nuima patinima, drekina, ramina, pagulit 3-5min, patepat kremuku paakiams ir super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 19, 02:06)
Kūno priežiūroj (MAGIC kempinė)  prisiminiau apie SOTHYS.

Tai galiu pasakyti tai:

Sothys turi tokia kaukę akių pabraukimui ir "maišelių" mažinimui.
Tai tas pats efektas  kaip ir po LIOTON gelio (skirtas kojoms).
Kainuoja daug pigiau. Tik nežinau kaip reaguoja jautri ar labai jautri oda. Mano oda savotiškai jautri.

JUS NEJUOKAUKIT TOKIAIS DALYKAIS doh.gif nuo tu tepalu gali kilti alergija jei gauna saules. man net koja buvo baisiai sutinusi ir isbere, baisiai niezejo. nebutinai turi gauti tiesioginiu saules spinduliu. man gydytoja sake, kad net per kelnes plonesnes gali sureguoti. doh.gif
na jau niekam nesiulyciau bandyti tokios proceduros su lioton ar kokiu kitu tepalu.. turesit bedos..
Atsakyti
na merginos, moterys as is savo patirties galiu pasakyti, kad nesiulyciau rizikuoti veido o ypatingai paakiu prieziura, manau geriau pataupyti ir nusipirkti gera kokybiska krema, kuri taupiai naudoti, nelabai man supratami tokie metodai kurie gali atnesti daugiau bedos, o apie nauda net nera ka ir kalbeti...
Atsakyti
Na man ne 30 bet pastoviai po akimis tokie maisai galima sakyti kabo biggrin.gif
baisiai atrodo ypac kai ilgai miegu,o pamiegoti as lb megstu.......anksciau tepdavau garnier kremuku ir padedavo,po kurio laiko eme erzint poakius,tai mama kazkoky pasiule lb gera brangu uz 200lt sake pirko,bet super geras,gaila negaliu pasakyti pavadinimo nes nusitrynes nuo dezutes,turiu puse metu ir dar nesibaigia jis man smile.gif bet jau i pabaiga smile.gif
Atsakyti
mane domina atsiliepimai apie lietuviskas priemones paakiams (margarita, rasa)? gal kas naudojate?
Atsakyti
naudoju margaritą, nieko bloga negaliu pasakyti, man jis tinka, bet kažkokio efekto irgi nesulaukiu..o taip norisi stebuklų..
Atsakyti