QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 22:20)
Cia adresuota buvo ne man, bet Valerijono vaistine yra seniausia vaistine siauliuose, viena is 2 kuriose vis dar yra rankomis gaminami vaistai, tepalai ir pan. Ju koncepcija kaip universiteto vaistines vilniuje, tik kad siauliuose..manau leidima prekiauti tikrai turi
o ka Universitetine? Uzsiima Ana Lotan platinimu ir tiek.. Didelis kiekis - maza kaina - viskas logiska. Tas pats pas kosmetologus, kurie pilsto is savo "konteineriu" O A.L.- profesionali kosmetika, su ja dirba daug salonu, todel ir poveikis geresnis nei eiliniu kremu ar tepalu (de koncentracijos, sudedamuju daliu). Na, neneigiu, gerai dirba, turi visokiu pribumbasu, kuriu kitur nera, bet aklai nepasitikeciau. Gal as tokia esu, bet ant veido bet ko, ka kazkas siulo netepu.. Man svarbu issiaiskinti sudeti.

Jei recepta ar patarimus duoda gydytoja - sutinku, i vaistine ir prasom pirkit, bet siaip uzejus "kazko, ka drauge patare", nemanau, kad vaistinike gilinsis i priezastis, jusu gyvenimo buda, odos ligas, tipa, mityba, sutrikimus ir pan., kad nustatytu spuogu kilme ir pagal tai parinktu kremukus.
Cia tik mano subjektyvi nuomone
(jei jums padeda -
saunu)
-----------------------------------------------