Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(vetruze @ 2009 06 17, 17:21)
geriausia rinktis tos pacios kompanijos ka ir veidui naudojat?o tokiam amziui jau reikia kazka stipresnio,aisku,idomu kokio stiprumo pries tai naudojot?

PUSE METU NENAUDOJAU NIEKO...
Vanduo ir delniukai...
na kartais skystas muilas ar prausimosi žele...

labai ydomu ir apie veido priežiūrą...
aš truputuką laukinukė...

Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 17, 19:16)
PUSE METU NENAUDOJAU NIEKO...
Vanduo ir delniukai...
na kartais skystas muilas ar prausimosi žele...

labai ydomu ir apie veido priežiūrą...
aš truputuką laukinukė...

oi,cia ilgas pasakojimas,aisku,pradziu prazia valymas,toliau tonizavimas,paskui serumas,paakiu kr,veido kr,tokiuose metuose,tikrai vien vandens per mazai,dar nereiketu pamirsti kaukiu,pylingo,nuo ko pradedam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 17, 14:16)
netgi taip?

būtent taip blush2.gif nežinau, gal čia tik man pasitaikė, kad Garnier absoliučiai netiko.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 18, 10:59)
oi,cia ilgas pasakojimas,aisku,pradziu prazia valymas,toliau tonizavimas,paskui serumas,paakiu kr,veido kr,tokiuose metuose,tikrai vien vandens per mazai,dar nereiketu pamirsti kaukiu,pylingo,nuo ko pradedam? smile.gif

oi Vėtruže!!!!! Tu mane gązdini...

valymas, ------------ o šitoj vietoj mano pamėgtas prausimasis netinka?
toliau tonizavimas o tonizavimas ir serumas kuo skiriasi, ir iš vis, kas tas serumas?
,paskui serumas
,paakiu kr,
veido kr,
kaukiu,-----------panašu kaip ir kremas
pylingo,----------vėl gi panašu į prausimąsi...

net ir nežinau ar man jau sprukti iš čia ar dar pasisukioti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 18, 16:46)

valymas, ------------    o šitoj vietoj mano pamėgtas prausimasis netinka?
toliau tonizavimas  o tonizavimas ir serumas kuo skiriasi, ir iš vis, kas tas serumas?
,paskui serumas
,paakiu kr,
veido kr,
net ir nežinau ar man jau sprukti iš čia ar dar pasisukioti  blink.gif

cia visai nebaisu smile.gif ,tik mes ne toj temoj sedim,manau,reikia kazkur persikraustyti,gal turit kosmetika ,kuri labai patinka?jeigu as ja zinosiu,tai toj temoj galesim ir padiskutuoti smile.gif tinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 17, 12:29)
na ir kaip jis tau?

Man tai jis neblogas buvo.. bet naudojau pries pora metuv smile.gif jauciu nusipirksiu ir dabar..
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 18, 16:58)
cia visai nebaisu smile.gif ,tik mes ne toj temoj sedim,manau,reikia kazkur persikraustyti,gal turit kosmetika ,kuri labai patinka?jeigu as ja zinosiu,tai toj temoj galesim ir padiskutuoti smile.gif tinka? smile.gif

chi chi chi...
matomai, jei būč turėjus, tai nebūčiau klausus kuo tepti tuos paakius, kad nebūtu raukšlių, bet labai abejoju, kad kremas gali slėpti amžių ir su juo susijusias pasekmes...

bet vis gi naiviai klausiu...

o visi kiti "reikalalai" nežinau kiek man rūpi... šeima, šuva, stiklas, pomidorai, baklažanai, agurkai, salotos.......... matomai kad jiems būtu gerai rūpi labiau nei anie ax.gif "reikalalai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 18, 17:46)

valymas, ------------    o šitoj vietoj mano pamėgtas prausimasis netinka?
toliau tonizavimas  o tonizavimas ir serumas kuo skiriasi, ir iš vis, kas tas serumas?
,paskui serumas
,paakiu kr,
veido kr,
net ir nežinau ar man jau sprukti iš čia ar dar pasisukioti  blink.gif

nebijokit smile.gif visu pirma ryte reikia nuprausti veida su prausikliu,po to tonizuoti su toniku( siaip nebutina),po to tepti paakius kremuku ,specialiai skirtu paakiams,pot o veido oda pamaitinti drekinamuoju jusu odos tipa atitinkanciu kremu,na ir galiausiai makiazas,na o vakare reikia nuvalyti makiaza,nuprausti,nusveisti (retkarciais) su sveitikliu,ir pamaitinti oda kremu neaplenkiant paakiu srities..taipogi kartais galima palepinti ja serumais,kaukemis(bet tai nebutinybe) ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nusipirkau ta akcijini Matis paakiu balzamiuka. Na ir visai nieko man jis,supergreitai susigeria,drekina ir pastangrina(tepiau dar tik pora kartu). Ziuresim kaip toliau bus mirksiukas.gif Zinau,kad neismesiu,nes jokios alergines reakcijos nesukelia,negriauzia ir t.t.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti