Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(galaktika999 @ 2009 04 15, 14:32)
labas, o esi pabandziusi naudoti is Mary Kay? yra du kremukai vienas labai stipriai regeneruojantis nuo rauksliu kaina 115 lt. kas naudoja visi labai patenkinti, o kitas emulsija per dvi minutes pasviesina ir sustangrina paakius kaina apie 129 lt.sita pati naudoju esu labai patenkinta  thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif cia uz puse litro?
Atsakyti
QUOTE(_auxulka_ @ 2009 04 11, 11:27)
aš manau, kad pasireiškė po dviejų mėnesiukų kremukui alergija  g.gif  man yra ir buvę, kad tik po dviejų - trijų mėnesių pasirodė, kad yra netinkamas kremas.
tai manau dabar nebenaudok jo, pailsink odikę nuo jo, naudok kokį alijošių, drėkiklį. o jei ir tada netiks tai eik pas dermatologą.
Papildyta:
na gal neapkaltins reklama  mirksiukas.gif o sakyk jis kokio pavidalo (kremo ar želė)? ir ar tinka, 23 metų  blush2.gif  biggrin.gif nes nelabai gali dar atseit nuo tokių metų naudoti kremus nuo raukšlių  biggrin.gif  biggrin.gif

Kremas tenai, ten jaunai odai tas kremukas.Nu jis ne nuo rauksliu, drekinantis. Bene sunaudosiu ta is Vichy, tai butinai pirksiuos. smile.gif
Atsakyti
o as kaip tik galvojau pirkt vichy paakiu krema, tiksliau atsisiusti, o kaip tau giedrute99 patiko jis ar ne?
Atsakyti
Ar paakiam galima naudoti aliejukus (naturalius) g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaK @ 2009 04 15, 20:38)
o as kaip tik galvojau pirkt vichy paakiu krema, tiksliau atsisiusti, o kaip tau giedrute99 patiko jis ar ne?

As is Vichy turiu geliuka,bet ne kremuka. Geliukas, aciu dievui jau i pabaiga, man bent palieka lipne plevele, ir poveikio tikrai nejauciu. Nei blogo kazka padare, isskyrus lipnuma, nei tikrai gera. Kaip uz tokia kaina galima kazka tikrai geresnio rasti.

Siaip svogerka yra virs 30metu, ir pas ja yra tu rauksleliu, tiek paakiuose, tiek ant kaktos. Tai labai giria nivea produkcija. Labai ypac kaktos rauksleles sumazino is nivea kremai. Bet as kazkaip vis dar nesiryztu pabandyti, koki lengva kremuka ju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 15, 19:55)
Ar paakiam galima naudoti aliejukus (naturalius) g.gif

Ir man sis klausimas labai aktualus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 04 15, 19:45)
Ir man sis klausimas labai aktualus g.gif

Pas mane dar nera ryskiu raukslyciu, bet nenoriu kad ir atsirastu o rimtu kremu nuo rauksliu nenoriu, dar spesiu (man tik 23 metai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 15, 20:51)
Pas mane dar nera ryskiu raukslyciu, bet nenoriu kad ir atsirastu o rimtu kremu nuo rauksliu nenoriu, dar spesiu (man tik 23 metai)  ax.gif

Kazkur girdejau, kad kokoso aliejukas puikiai tinka paakiams....
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 04 15, 19:55)

Oj kaip gerai bigsmile.gif thumbup.gif

Laukim Duseles, ji cia musu ekspertas smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 15, 20:57)
Oj kaip gerai  bigsmile.gif thumbup.gif

Laukim Duseles, ji cia musu ekspertas smartass.gif

wub.gif aciu

as turiu savo labai griezta nuomone apie aliejukus, bet mane del jos labai puola "naturalistes", todel siuos klausimus visada praleidziu pro ausis.. biggrin.gif biggrin.gif
Kad butu aiskiau pasakysiu tik tiek, kad aliejukas sudaro ant odos apsaugine plevele, kuri neleidzia dregmei isgaruoti IS ODOS, taciau pacios odos giliai nedrekina, tam skirti kremai. O juk mes norim, kad pakiai gauutu dregmes is priemoniu, o ne tik stabdytu jau esamos dregmes nykima? mirksiukas.gif Todel ir vsara deginantis visada esu UZ kremus, o ne aliejus, norint, kad oda ne tik blizgetu pavirsiuj, bet ir butu pamaitinta(na, isvadas pasidarykit pacios, bet mano nuomone tokia) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2009 04 15, 20:55)

kokoso aliejus yra ypatingai riebus, patepus juo plonyte paakiu oda ji paprasciausiai negales kvepuoti, o tai tik dar labiau skatins rauksleliu formavimasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 15, 21:18)
kokoso aliejus yra ypatingai riebus, patepus juo plonyte paakiu oda ji paprasciausiai negales kvepuoti, o tai tik dar labiau skatins rauksleliu formavimasi smile.gif

Begu valytis fear.gif O ka tada naudoti norint kad rauksleliu neatsirastu (as ne LT gyvenu)? labai nenoriu nuo jaunu dienu prie rimtu kremu pult unsure.gif
Atsakyti
Aš naudoju Eucerin Q10 Active. Gerai susigeria, bekvapis. Apskritai, man Eucerin thumbup.gif Paakiai tai ir pas mane pajuodę, baisu į veidrodį pažiūrėti verysad.gif
Atsakyti