QUOTE(tura @ 2007 07 18, 08:01)
Sveikos merginos,
Man 34 ir aš panikoj, nes atsiranda raukšlių apie akis. savimi visada rūpinausi, jau daugiau nei 10 metų naudoju kremus apie akis ir tikrai ne už 5 litus. Bet panašu, kad to nebepakanka. reikia rimtesnių kremų. Apžiūrėjau Kristijanoj, prisiskaičiau reklamų- nu, ką gražu, bet ar iš tikrųjų. kainos tai kosminės. nesinori pirkti tik dėl reklamos.
.Žinau, kad yra panašių temų. Tikrai daug perskaičiau, bet neradau ko ieškau. Forume apie kremus, dažniausiai diskutuoja merginos iki 30 ir apie kosmetiką iš Drogo. Forume apie gamintojus- apie dekoratyvinę kosmetiką, o apie kremus vos vienas kitas pasisakymas. Gal niekas nenaudoja?
Pasidalinkite prašau savo patirtimi. La prairie nesiūlykite, nes kol kas 1000 už kremą mokėti dar nepasiryžusi.
Sveika,
Nera juk jau taip ir baisu,tos pirmosios rauksleles,kurios man pvz.atsirado jau nuo 25m.tad kuo as ir betepciau ir pas kokias geras kosmetologes lankyciausi,ju atsiradimo,tiesiog niekas nesustapdo...Tiesiog patarimas butu,vengti tiesiogines saules spinduliu,palaukyti veido raumenu tonusa,valgyti daug zeles ir valgant vynuoges nepamirsti perkandus pusele pasitepti paakius,labai sveika ir naudinga,jose yra geru medziagu odai...