Įkraunama...
Įkraunama...

Man patinka lietuviška muzika

Man pats geriausias lietuvos dainininkas yra Andrius Mamontovas thumbup.gif , net neissivaizduoju kas ji galetu pakeisti kai jis iseis is didziosios scenos g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfoncis: 26 rugsėjo 2007 - 15:17
savo laiku, kai išleido 'Šiaurės naktis.puse penkiu', patiko A.Mamontovas, na ir Sel nuo pat vaikystės smile.gif o daugelis kitų, mano nuomone, kuria vien linksmą popsą be išliekamosios vertės. su išimtimis
Papildyta:
QUOTE(alfoncis @ 2007 09 26, 16:15)
Man pats geriausias lietuvos dainininkas yra Andrius Mamontovas thumbup.gif , net neissivaizduoju kas ji galetu pakeisti kai jis iseis is didziosios scenos g.gif g.gif

man rodos jis prasidėjęs su šou verslu iš 'didžiosios' scenos ir išėjo..
Atsakyti
Turiu keletą Vaido, Sel dainų. Visai nieko Č.Gabalis.
Atsakyti
J.Šeduikytė ir A. Mamontovas thumbup.gif M. Mikutavičius, kai kurios dainos labai patinka, kai kurios visai ne..šiaip aš daugiau ne atlikėjus, o mėgstamiausias dainas žinau ax.gif
Atsakyti
Jurga, Mamontovas, Happyendless thumbup.gif Daugiau kažkaip nieko gero nėra. Mango nieko buvo, gerų mergaitės dainų turėjo smile.gif drinks_cheers.gif
Ai dar Alina Orlova 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 20 rugsėjo 2008 - 15:31
smilgeviciute, seduikyte
Atsakyti
Man labiausiai patinka M.Mamontovas ir M.Mikutavicius:)
O seip is LT muzikos dar labai daznai klausausi "Paskutiniu Bremeno muzikantu" garso takelio. wub.gif
Atsakyti
kartais pasiklausau jurgos, mia smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai tik lietuvišką muziką ir klausau. Kaniava, Mykolaitis, Storpištis, Razauskas, Kulikauskas,Keistuoliai ir daug daug kitų wub.gif
Dabar vėl atradau Pranašo garso takelį, tai džiaugiuos antra diena
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 09 23, 11:40)
Kaniava, Mykolaitis, Storpištis, Razauskas, Kulikauskas,Keistuoliai ir daug daug kitų  wub.gif
Atsakyti
Visai neklausau lietuviskos muzikos, bet jei kartais uzpaukia tai klausausi tik mamontovo arba seduikytes dainu. Kazkada dar pilvelyte patiko, o dabar sasha son ima patikt.
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 09 23, 09:40)
Dažniausiai tik lietuvišką muziką ir klausau. Kaniava, Mykolaitis, Storpištis, Razauskas, Kulikauskas,Keistuoliai ir daug daug kitų  wub.gif
Dabar vėl atradau Pranašo garso takelį, tai džiaugiuos antra diena

drinks_cheers.gif jo Razauskas yra geris smile.gif kaip ir visi kiti tavo isvardyti smile.gif
Atsakyti