Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit gerą visažistę-makiažistę:)

QUOTE(ūlkyte @ 2008 05 13, 19:26)
na taip, siulau tada pas inga. kazkur internete yra jos darbeliai, gaila adreso nepamenu unsure.gif

as jai jau skambinau ,tik ji vat apsirgo ir tik penktadieni pasakys ar ta diena laisva...reik internete paieskoti jos darbu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 05 14, 18:22)
as jai jau skambinau ,tik ji vat apsirgo ir tik penktadieni pasakys ar ta diena laisva...reik internete paieskoti jos darbu.. ax.gif

reik tiketis kad bus laisva ta diena rolleyes.gif o kada tavo vestuves, jeigu ne paslaptis mirksiukas.gif geros tau sventes 4u.gif ir sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 05 14, 17:22)

Imesk nuoruodele, jei rasi, nes as neradau
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 05 16, 16:13)
Imesk nuoruodele, jei rasi, nes as neradau

neradau ir as ....bet va siandie paskambinau tai uzsiregistravau liepos 5 d. 10 val .gal spesiu su viskuom..
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 05 16, 20:06)
neradau ir as ....bet va siandie paskambinau tai uzsiregistravau liepos 5 d. 10 val .gal spesiu su viskuom..

Lauksiu atsiliepimu po liepos 5d, bet tikrai manau, kad viskas bus liuks
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 05 17, 22:49)
Lauksiu atsiliepimu po liepos 5d, bet tikrai manau, kad viskas bus liuks

pasistengsiu neamirsti nei vienos jaunosios ,kuriai galesiu padet su patarimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 05 16, 21:06)

Manau, kad nenuvils Ingutė 4u.gif aš buvau be galo patenkinta savo vestuviniu makiažu wub.gif patinka man jos darbas thumbup.gif sėkmės ir lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 02 12, 17:07)
Aš ir pritariu, Inga iš Alpetri tiesiog  thumbup.gif . Esu ištikima jos klientė kelis metus, niekad nenusivyliau jos makiažu, dariausi ir vestuvinį, kažkaip net nereikėjo bandomojo, nes buvau garantuota, kad padarys nuostabų  wub.gif . Be to gerai atlieka ir depiliaciją, veido procedūras. Teikia konsultacijas makiažo klausimais, vis ruošiuosi eiti pasimokinti, bet laiko trūksta  ax.gif  Superinė kosmetologė-visažistė  wub.gif Tikrai rekomenduoju  4u.gif  Dar daug gerų atsiliepimų girdėjau apie Jurgitą iš Sarma style  4u.gif

Gal galima butu jos kontaktus i az? mirksiukas.gif
dekui
Atsakyti
As biski ne i tema, bet gal kas Vilniuje zino gera ... ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal galit rekomenduoti gera visaziste,kuri padarytu lengva makijaza nuotraukoms?
Atsakyti
Labukas, atlieku ivairaus pobudzio makiazus. Imetu nuotraukyciu, gal sudomins kas 4u.gif biggrin.gif
http://public.fotki.com/sallly/
QUOTE(midori @ 2008 11 07, 08:42)
sveikos  smile.gif
gal galit rekomenduoti gera visaziste,kuri padarytu lengva makijaza nuotraukoms?

Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2008 03 04, 22:44)
gal kuri esat lankiusis Grožio galerijoj pas Raimondą?

Buvau pas ją ne kartą. Daro nerealius makiažus, tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti