Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduokit gerą visažistę-makiažistę:)

QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 14, 23:38)
O gal butu galima Kariles kontaktus ir kokios mazdaug makiazu kainos pas ja? 4u.gif

M. Daukšos g. 43-9, Kaunas
(8 37) 200143
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 04 15, 19:59)
M. Daukšos g. 43-9, Kaunas
(8 37) 200143

Dekoju labai.

O gal dar butu galima Ausros is Blic salono kontaktus? Ji taip pat Kaune dirba, taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 15, 18:10)
Dekoju labai.

O gal dar butu galima Ausros is Blic salono kontaktus? Ji taip pat Kaune dirba, taip? mirksiukas.gif

aga ji Kaune smile.gif as ir prasiau jos kontaktu bet dar niekas neparase g.gif man ir jos kontaktu labai reiketu blush2.gif
Atsakyti
Aušros g. 20, KAUNAS
Tel.: (37) 209060

Mobilaus neturiu, o paprasta salono jau lapas pries buvo parasytas mirksiukas.gif
Pasiskambinkite uzeikite ir gausite mobilu is pacios meistres mirksiukas.gif
Atsakyti
na man su tuo uzejimu i salona biski sudetingai ne Lietuvoj esu ax.gif na klausiu tu paneliu kurios daresi pas ausra makiaza jos turetu zinoti jos tel...jai ne tai reiks bandyti i pati slona skambinti arba prasyti kad kokia drauge nueitu suzinotu ausros numeriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2009 04 15, 21:34)
na man su tuo uzejimu i salona biski sudetingai ne Lietuvoj esu ax.gif  na klausiu tu paneliu kurios daresi  pas ausra makiaza jos turetu zinoti jos tel...jai ne tai reiks bandyti i pati slona skambinti arba prasyti kad kokia drauge nueitu suzinotu ausros numeriuka  smile.gif

Tuomet aisku, Kariles parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite parasyti Ingutės iš Alpteri tel nr? ji išėjo dekretinių ir iš salono jos neina pasiekti sad.gif O tel nr esu pametusi. Būčiau dėkinga, jei kas brūkšteltumėt i AŽ. Lankausi pas ją eilę metų, makijažas superinis, bet svarbiausia - pati geriausia depiliacija smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as noreciau pamatyti foto Ausros is Blic darytu makiazu, gal galite imesti i az smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustIandNothing @ 2009 05 18, 00:23)
Sveikutes, ir as noreciau pamatyti foto Ausros is Blic darytu makiazu, gal galite imesti i az  smile.gif  ax.gif

Man ir butu labai idomu thumbup.gif jei kam nesunku lauksiu vilcinskaitesandra@gmail.com

Ir gal kuri turit atsiliepimu apie kosmetologe-visaziste Sigita is SARMA STYLE (Kaune, prie Pompejos)? smile.gif Butu idomu isgirsti.
Atsakyti
Na as tai jau turbut per velai susigriebiau situo klausimu unsure.gif vestuves rugpjucio pabaigoj o as dar tik db pradedu ziurinet verysad.gif be to vestuves Druskininkuose...
Atsakyti
o galite parasyti telefona tos makiazistes Ingos is Alpetri? skambinau i salona, sake, jis dabar ten nebedirba. ir Raimonda nebedirba, gal ir jos tel galite parasyti
Atsakyti
Gal kazka patartumete Kaune, man nereiktu kazko ypatingo, tiesiog lengvo dieninio makiazo, gal kas namuose daro, butu idealu kuo priimtinesne kaina ax.gif
Atsakyti