QUOTE(Limi @ 2013 02 05, 09:09)
Būtų labai šaunu, jei atsiųstumėte į AŽ, dėkoju
Laba diena,
retai lankausi ir nežinau kas AŽ...tai parašau nuoroda bioenergetiko pad4jusio pasveikti: www.reikimeistras.lt
8-614-77177. nr ir t.t.
Visiems noriu palinkėti sveikti, labiau mylėti save, šeimą, skaityti daktaroV Sinelnikovo, Daosų(rytai) knygas.ir t.t. Atsikratyti negatyvių minčių apie praeitį, nuoskaudų...kadangi bet koks laikomas pyktis priešingos lyties asmeniui(tėvui, patėviui, draugui vyrui ir atvirkščiai vyrų-moterims) kelia lytinių organų piktybinius susirgimus, auglius). Dauguma piktybinių susirgimų yra pasamonėje "gulinčių" suvokimų pasekmė. Būtų labai gerai palankyti terapijas..."kinų energetinė mankšta "Cigun"- atstato, stiprina dvasinę ir fizinę sveikatą(Cigun taip pat užsiėmimus veda Eugenijus, lankau ir mokausi jau 3 metai, dabar sveikata puikesnė negu prieš 15 metų, ji nuostabi.). Nuo vėžio nereikia ruoštis mirčiai, reikia ruoštis gyvenimui, ieškojimams nuostabių dalykų, kurie buvo neatrasti, ypač tarybinių laikų žmonėms,nuo mūsų viskas buvo slepiama, energetika draudžiama...Papildai, maisto keitimas tik maža dalelė ko reikia MOKYTIS naujai(su dukra sugėrėme "Tianshi" už ketetą tūkstančių, po to atradome daug pigesnius ir veiksmingus dalykus).
Jeigu esate Klaipėdiečiai, jeigu norėsite parašykite man, mano ieškojimai prasidėjo nuo begalinių dukters ligų, kankinimų ligoninėse iki blogų diagnozių,ne veltui sakoma ne mes vaikus, o mus vaikai moko., mano pačios sunkių operacijų, o po to vėl naujų auglių atsiradimo.Žemai lenkiuosi medikams, bet jie gydo atskirus mėsos gabalus, o mes esame žmonės, visatos dalelė, ir visko visuma. Tačiau griebtis visko reikia nedelsiant, nesigilinant, tiesiog reikia daryti viską, kad pasveiktum ir ilgai gyventum. Pasak kiniečių "anksčiau negu 90 metų miršta tiktai savižudžiai...". Tai 5-eri metai išmokė daug nuostabių dalykų, jei norėsite mielai dalinsiuos. Turiu psichologo išsilavinimą, deja mūsų universitetai nemoko nei kaip būti laimingais, nei kaip džiaugtis gyvenimu, atradau nuostabų dalyką "stikloterapiją" padedančią atsikratyti baimių, daug kitų dalykų... Kas nauja atrandame iš baimės ir nevilties kai mums patiems ir artmiausiems žmonėms pasakoma-vėžys. Labai retai užsuksiu į šį tinklalapį,atsiprašau jeigu kažkam netsakysiu, tad jei kam reikės patarimo rašykite jurgita.valiu@gmail.com