Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(krika @ 2007 09 28, 11:27)
nu nelabai aš supratau jūsų - jei jau gydytoja pamčiusi žaizdelė padarė onkocitologinį tepinėlį - jau bėgat nuo jos? tai gi su žaizdele gyvenant reikia į metus kartą pasidaryti šį tyrimą. nieko įžeidžiančio nematau  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(pinkdevil @ 2007 09 28, 13:06)
o as dar negimdziusi, bet vistiek sake reiks ispjauti ir dar parode ant echoskopo kur  blink.gif  lotuliukas.gif

Cia nestuke.gif dar ne rodiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 28, 14:17)
Nu Jūs panos duodat, onkocitologinis daromas valdiškose įstaigose nemokamai, bent man tai nieko nekainavo, o gydytoja pati pasiūlė, nes patenku į rizikos grupę. Kol

Kiek žinau,nuo 30 metų daro nemokamai.
Papildyta:
QUOTE(pinkdevil @ 2007 09 28, 13:06)
o as dar negimdziusi, bet vistiek sake reiks ispjauti ir dar parode ant echoskopo kur  blink.gif  lotuliukas.gif

O kas čia keisto g.gif Tipo,jei negimdžius,tai vos ne mergaitė. Ir man negimdžiusiai buvo žaisdelė.Ją užšaldė ir pastojau iš karto.Nors kitos gyd. sako,kad žaizdelė pastojimui neturi reikšmės. g.gif
Atsakyti
o va aš žaizdelės tvarkymą atidėjau po antro gimdymo. nors ją rado dar kai buvau mergaitė flirt.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 09 28, 19:31)

Visur? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 09 28, 20:31)
Papildyta:
O kas čia keisto  g.gif  Tipo,jei negimdžius,tai vos ne mergaitė. Ir man negimdžiusiai buvo žaisdelė.Ją užšaldė ir pastojau iš karto.Nors kitos gyd. sako,kad žaizdelė pastojimui neturi reikšmės. g.gif

tai as turiu omeny ne tai, kad as negimdziusi ir turiu zaizdele, bet kad man nori ja operuoti, nors daugelio gydytoju nuomone to nereikia daryti, kol nepagimdai mirksiukas.gif o gal as cia tik 'pliatku' prisiklausiau lotuliukas.gif
Atsakyti
kur sena tema? g.gif
gal kas linka mesteltu...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 09 29, 15:48)
kur sena tema?  g.gif
gal kas linka mesteltu...?  ax.gif

http://www.supermama...showtopic=15045 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 09 29, 01:43)
tai as turiu omeny ne tai, kad as negimdziusi ir turiu zaizdele, bet kad man nori ja operuoti, nors daugelio gydytoju nuomone to nereikia daryti, kol nepagimdai  mirksiukas.gif o gal as cia tik 'pliatku' prisiklausiau  lotuliukas.gif

vieni siūlo, kiti ne. aš kaip jau minėjau sulaukiau antro nestuke.gif o kadangi toliau vaikų kažin ar bebus - tai žaizdelę ir tvarkysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 09 30, 13:22)
vieni siūlo, kiti ne. aš kaip jau minėjau sulaukiau antro  nestuke.gif o kadangi toliau vaikų kažin ar bebus - tai žaizdelę ir tvarkysiu  mirksiukas.gif

as pries gydyma irgi nieko pries, bet kad pinigai nezmoniski blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 09 30, 02:40)

aciu!
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 09 30, 12:29)
as pries gydyma irgi nieko pries, bet kad pinigai nezmoniski  blink.gif  smile.gif

taip, gydytis reikia drinks_cheers.gif , bet pinigai tai tikrai nemaži, aš jau apie 500 Lt paklojau už du vizitus ir vaistus doh.gif , ir taip suprantu, kad tai tik pradžia blink.gif
Bet, kad nors būtų kokių sveikatos nusiskundimų, o čia va prašau ir yra... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2007 10 01, 09:24)
taip, gydytis reikia  drinks_cheers.gif , bet pinigai tai tikrai nemaži, aš jau apie 500 Lt paklojau už du vizitus ir vaistus  doh.gif , ir taip suprantu, kad tai tik pradžia  blink.gif
Bet, kad nors būtų kokių sveikatos nusiskundimų, o čia va prašau ir yra...  blink.gif

as pabaigos nei nesulaukiau tongue.gif
Atsakyti