Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

gal kuri zinot kokia gydytojos pavarde, kuri su Maskolaitiene Danes gatveje dirba? o gal ir atsiliepimu kazkokiu apie ja... g.gif
Atsakyti
o apie janušą kas nors kur nors šnekėjo? unsure.gif
Atsakyti
as apie janusa tik pacios geriausios nuomones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 10 04, 17:29)
gal kuri zinot kokia gydytojos pavarde, kuri su Maskolaitiene Danes gatveje dirba? o gal ir atsiliepimu kazkokiu apie ja...  g.gif

Buvo rašyta apie ją ankstesnėse temose. Asmeniškai aš pas ją nesilankyčiau. Kažkaip jau labai visom vienodas diagnozes ir gydymą nustato unsure.gif

QUOTE(yuki @ 2007 10 04, 19:49)
o apie janušą kas nors kur nors šnekėjo? unsure.gif

Tikrai nuostabus gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 10 04, 23:40)
as apie janusa tik pacios geriausios nuomones thumbup.gif

QUOTE(rutulux @ 2007 10 05, 03:54)
Tikrai nuostabus gydytojas.

labai ačiū 4u.gif , gera dienos pradžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2007 10 01, 09:24)
taip, gydytis reikia  drinks_cheers.gif , bet pinigai tai tikrai nemaži, aš jau apie 500 Lt paklojau už du vizitus ir vaistus  doh.gif , ir taip suprantu, kad tai tik pradžia  blink.gif
Bet, kad nors būtų kokių sveikatos nusiskundimų, o čia va prašau ir yra...  blink.gif

man atrodo tau laikas pas kita gine apsilankyt mirksiukas.gif kol pinigine visai neistustejo biggrin.gif

QUOTE(anime @ 2007 10 04, 17:29)
gal kuri zinot kokia gydytojos pavarde, kuri su Maskolaitiene Danes gatveje dirba? o gal ir atsiliepimu kazkokiu apie ja...  g.gif

pabandysiu namuose pasiziuret, bet atrodo kazkokia is R raides, jei duosi variantus - prisiminsiu greitai mirksiukas.gif (ji lyg tai dar raud.kryziui dirba)
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2007 10 05, 14:56)
man atrodo tau laikas pas kita gine apsilankyt  mirksiukas.gif  kol pinigine visai neistustejo  biggrin.gif

Jaučiu, kad teks užsirašyti pas normalų daktarą, o ne į privatų kabinetą..., nes ten tokios kainos blink.gif , na neišnes piniginė mokėti už kiekvieną vizitą ir dar plius vaistai blink.gif
Gal visgi užsirašyti į Salgymedą, Jūreivių g., lyg ten kažkas minėjo, kad kvalifikuoti ginekologai dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele @ 2007 09 21, 18:08)
gal kas zino, ar gyd. O.Drulyte jau gryzo is dekreto i Vaisingumo klinika?

jau gryzo,pora kart savaitej dirba VK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2007 10 05, 18:56)
Gal visgi užsirašyti į Salgymedą, Jūreivių g., lyg ten kažkas minėjo, kad kvalifikuoti ginekologai dirba  g.gif

aš ten lankausi tik dėl to kad esu nestuke.gif nes ten dirba TIK akušerė. jokių kitų gydytojų nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 10 06, 07:33)
aš ten lankausi tik dėl to kad esu  nestuke.gif nes ten dirba TIK akušerė. jokių kitų gydytojų nėra  schmoll.gif

Teks tada kitos vietos ieškoti... rolleyes.gif
Įdomu kur rasti patį optimaliausią variantą, kad ir kokybė ir kainos priimtinos būtų.. g.gif
Kažkada lankiausi III poliklinikoj kai buvau nėščia, gal vėl ten apsilankyti g.gif tik jeigu ten dar kažkas bedirba iš kvalifikuotų ginekologų...
Atsakyti
Saviloviene ten dirba kiek zinau ....
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 10 05, 03:54)
Buvo rašyta apie ją ankstesnėse temose. Asmeniškai aš pas ją nesilankyčiau. Kažkaip jau labai visom vienodas diagnozes ir gydymą nustato  unsure.gif

man Maskolaitiene patare pas ja cista operuoti. galvoju kad gal reik pasidometi kas per gydytoja. o kokia jos pavarde?
Papildyta:
QUOTE(Masia @ 2007 10 05, 15:56)
pabandysiu namuose pasiziuret, bet atrodo kazkokia is R raides, jei duosi variantus - prisiminsiu  greitai mirksiukas.gif  (ji lyg tai dar raud.kryziui dirba)

as visiskai neturiu variantu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti