Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(yuki @ 2007 11 09, 13:56)
valickienė tai gera gydytoja, bet kuncų ambulatorija tai žiauriai babkes plėšia, jei tepinį daro, tai būtinai kažką randa, ateini recepto, vėl mokėk, ir taip be galo doh.gif , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti.

drinks_cheers.gif as irgi bei mano drauge tai patyrem blink.gif bet pinigu gal ir negaila butu, jei lankaisi pas gine retai, tik va, kad kazkaip vienu metu suabejojau, ar tas gydymas kokybikas. Kazkada israse leidziamu ir baisiai brangiu vaistu. o man kaip tik i uzsieni vaziuot reikejo. Tie vaistai nei velnio nepadejo, tai as ten ir kankinausi sirgdama. Kol mano drauge savo gydytojo recepto vaistams man paprase. Tai tos geriamos tabletes kainavo daug maziau ir iskart padejo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vikte @ 2007 11 06, 14:10)
Aš pas ją lankiausi visą neštumą,priežiūra super,labai maloni,dėmėsinga ir atsakinga gydytoja,su ja ir savo lialį pagimdžiau thumbup.gif ,eik drasiai tikrai nenusivilsi.
O kurioje čia ji poliklinikoje dirba? Aš maniau kad ji tik privačiai priiminėja.

o kur jin privaciai priimineja? blush2.gif man butinai reik pas gydytoja kuo skubiau, o pas seimos gydytoja tai menesi laukti! doh.gif verysad.gif
Atsakyti
gyd. Milkintaite? prasau, atsakykit kuo skubiau, nes noriu kuo greiciau nueit mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2007 11 14, 21:01)
gyd. Milkintaite? prasau, atsakykit kuo skubiau, nes noriu kuo greiciau nueit  mastau.gif

Gera gydytoja thumbup.gif thumbup.gif
Anksciau dirbo GN
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 11 14, 20:46)
Gera gydytoja thumbup.gif  thumbup.gif
Anksciau dirbo GN

o gal zinai kur jin siuo metu dirba privaciai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2007 11 15, 01:21)
o gal zinai kur jin siuo metu dirba privaciai?  bigsmile.gif

Ne.
Nenori eiti i GN g.gif nueik 1 karta pas ja ten ir paklausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2007 11 14, 20:01)
gyd. Milkintaite? prasau, atsakykit kuo skubiau, nes noriu kuo greiciau nueit  mastau.gif

Gydytoja A. Milkintaitė dirda Vyturio g. 2-4 ambulatorijoje,tel.326663,8-655 05088.
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 15, 09:58)
Gydytoja A. Milkintaitė dirda Vyturio g. 2-4 ambulatorijoje,tel.326663,8-655 05088.

aciukas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 15, 10:58)

privatus cia g.gif
Atsakyti
Pakraupau nuo Intienės. bėgu aš irgi nuo jos. Kaip išvis tokie darbuotojai gali dirbti, prižiūrėti besilaukiančias moteris.
Man tai buvo taip pirmą kart ėjau, pripaisė visokių grybelių, bet as tuos vaistus pavartojau 2 dienas. Ir nieko man nebuvo.
Antrą kartą nuėjau šiaip pasitikrint. Rado abiejų kiaušidžių uždegimą, prigazdino. Papaiškino kadangi mes su vyru apsaugai naudojame nutrauktą lytinį aktą, tai dėl to mes nepasitenkiname ir man gavosi tas uždegimas smile.gif Liepė gert kontraceptikus.
Po kelių mėnesių aš pasijutau blogai, nuėjau. Apie preitą uždegimą net nieko nesakiau. apžiūrėjo, paėmė tepinėlį, po to liepė išsitirt šlapimą, nes atseit man su inkstais blogai. galų gale pasakė, kad tyrimai geri ir nieko nėra. Aš jai vistiek aiškinau, kad man skauda šoną, strėnas ir t.t. Sakau, tai gal tai susiję su tuo kiaušidžių uždegimu iš preito karto, kai priraset KT. Tai sako gerk tas KT ir skausmas praeis..... g.gif
Vienu žodžiu gal žinot kokią gerą ginekologę iš moterų konsultacijos prie pajūrio. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 11 21, 12:49)
privatus cia  g.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 11 22, 11:36)
Pakraupau nuo Intienės. bėgu aš irgi nuo jos. Kaip išvis tokie darbuotojai gali dirbti, prižiūrėti besilaukiančias moteris.
Man tai buvo taip pirmą kart ėjau, pripaisė visokių grybelių, bet as tuos vaistus pavartojau 2 dienas. Ir nieko man nebuvo.
Antrą kartą nuėjau šiaip pasitikrint. Rado abiejų kiaušidžių uždegimą, prigazdino. Papaiškino kadangi mes su vyru apsaugai naudojame nutrauktą lytinį aktą, tai dėl to mes nepasitenkiname ir man gavosi tas uždegimas smile.gif Liepė gert kontraceptikus.
Po kelių mėnesių aš pasijutau blogai, nuėjau. Apie preitą uždegimą net nieko nesakiau. apžiūrėjo, paėmė tepinėlį, po to liepė išsitirt šlapimą, nes atseit man su inkstais blogai. galų gale pasakė, kad tyrimai geri ir nieko nėra. Aš jai vistiek aiškinau, kad man skauda šoną, strėnas ir t.t. Sakau, tai gal tai susiję su tuo kiaušidžių uždegimu iš preito karto, kai priraset KT. Tai sako gerk tas KT ir skausmas praeis..... g.gif
Vienu žodžiu gal žinot kokią gerą ginekologę iš moterų konsultacijos prie pajūrio.  rolleyes.gif

Likimo draugė drinks_cheers.gif
Pažįstama ir man ta situacija... daugiau kojos nebekelsiu į tą medicininę įstaigą kur ji dirba... schmoll.gif

Šiaip paskaitinėk čia forume apie gerus ginekologus Klaipėdoje daug rašoma mirksiukas.gif
Aš tai klaidą padariau, kad apsilankiau pas ginekologę nepaskaičius atsiliepimus apie ją... doh.gif
Atsakyti
sveikutes,nutariau operuotis jurininku ligoninej gimdos polypa,ar geri gyd. toj ligoninej g.gif
Atsakyti