QUOTE(yuki @ 2007 11 09, 13:56)
valickienė tai gera gydytoja, bet kuncų ambulatorija tai žiauriai babkes plėšia, jei tepinį daro, tai būtinai kažką randa, ateini recepto, vėl mokėk, ir taip be galo  , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti.
 , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti.
 , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti.
 , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti. as irgi bei mano drauge tai patyrem
 as irgi bei mano drauge tai patyrem   bet pinigu gal ir negaila butu, jei lankaisi pas gine retai, tik va, kad kazkaip vienu metu suabejojau, ar tas gydymas kokybikas. Kazkada israse leidziamu ir baisiai brangiu vaistu. o man kaip tik i uzsieni vaziuot reikejo. Tie vaistai nei velnio nepadejo, tai as ten ir kankinausi sirgdama. Kol mano drauge savo gydytojo recepto vaistams man paprase. Tai tos geriamos tabletes kainavo daug maziau ir iskart padejo
 bet pinigu gal ir negaila butu, jei lankaisi pas gine retai, tik va, kad kazkaip vienu metu suabejojau, ar tas gydymas kokybikas. Kazkada israse leidziamu ir baisiai brangiu vaistu. o man kaip tik i uzsieni vaziuot reikejo. Tie vaistai nei velnio nepadejo, tai as ten ir kankinausi sirgdama. Kol mano drauge savo gydytojo recepto vaistams man paprase. Tai tos geriamos tabletes kainavo daug maziau ir iskart padejo  
Papildyta:
QUOTE(vikte @ 2007 11 06, 14:10)
Aš pas ją lankiausi visą neštumą,priežiūra super,labai maloni,dėmėsinga ir atsakinga gydytoja,su ja ir savo lialį pagimdžiau  ,eik drasiai tikrai nenusivilsi.
 ,eik drasiai tikrai nenusivilsi. 
O kurioje čia ji poliklinikoje dirba? Aš maniau kad ji tik privačiai priiminėja.
 ,eik drasiai tikrai nenusivilsi.
 ,eik drasiai tikrai nenusivilsi. O kurioje čia ji poliklinikoje dirba? Aš maniau kad ji tik privačiai priiminėja.
o kur jin privaciai priimineja?
 man butinai reik pas gydytoja kuo skubiau, o pas seimos gydytoja tai menesi laukti!
 man butinai reik pas gydytoja kuo skubiau, o pas seimos gydytoja tai menesi laukti!