Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

labas mergytės , noriu paklausti gal zinot apie ginekologe Geda Holcmann (Nefridos poliklinikoj) dirba?
nefridoj prisiregistravusi esu,laikas eiti pas gine nestuke.gif ,neteko buti ne pas viena,tai dabar turiu galvosuki g.gif ,norisi malonaus bendravimo smile.gif
gal galit dar ka rekomenduoti
Atsakyti
QUOTE(r-a @ 2007 11 08, 14:40)
labas mergytės , noriu paklausti gal zinot apie ginekologe Geda Holcmann (Nefridos poliklinikoj) dirba?
nefridoj prisiregistravusi esu,laikas eiti pas gine  nestuke.gif ,neteko buti ne pas viena,tai dabar turiu galvosuki  g.gif ,norisi malonaus bendravimo  smile.gif

aš tai lankaus ten pat Nefridoj pas ginekologę Vilkienę. Niu man ji visai nieko mirksiukas.gif Visą nėštumą nuo...iki su ja draugavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r-a @ 2007 11 08, 13:40)
nefridoj prisiregistravusi esu,laikas eiti pas gine  nestuke.gif ,neteko buti ne pas viena,tai dabar turiu galvosuki  g.gif ,norisi malonaus bendravimo  smile.gif

mano patirtis su ja,net labai ne kokia,rinkciaus vilkiene ax.gif
Atsakyti
mergaitės, o kaip jums Valickienė? Ji Kuncų g. dirba/o privačiai. Žadu išvis iš Nefridos išsirašyt, taip kad teks privačiai pas kažką lankytis g.gif
Visos temelės neskaičiau, gal jau kur rašėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 08, 22:44)
mergaitės, o kaip jums Valickienė? Ji Kuncų g. dirba/o privačiai. Žadu išvis iš Nefridos išsirašyt, taip kad teks privačiai pas kažką lankytis g.gif

Gali drasiai pas ją eiti,tikrai profesionali,konkreti gydytoja viską detalei išaiškinanti jeigu reikia ir ant poperiaus pavaizduos savo paaiškinimą kad aiškiau butu apie ką kalbama,aš pas ją ir ligonineje gulėjau ir privačiai tęko pas ją kreiptis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 08, 22:44)

Tikrai thumbup.gif gydytoja.
Likau labai patenkinta, nes viską taip išsamiai paaiškina ax.gif
Atsakyti
valickienė tai gera gydytoja, bet kuncų ambulatorija tai žiauriai babkes plėšia, jei tepinį daro, tai būtinai kažką randa, ateini recepto, vėl mokėk, ir taip be galo doh.gif , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 11 09, 13:56)
valickienė tai gera gydytoja, bet kuncų ambulatorija tai žiauriai babkes plėšia, jei tepinį daro, tai būtinai kažką randa, ateini recepto, vėl mokėk, ir taip be galo doh.gif , nebeinu pas gydytoją vien dėl ambulatorijos, gerų gydytojų galima ir kitur rasti.

na ir aš pas ją gydžiaus kai dar dirbo Senamiesčio PSPC, ir ligoninėj pas ją teko gulėt. man tai ji irgi thumbup.gif
Va o kuncuose tai nuplėšė ir nuo manęs neblogai, tai daugiau ir nebesinori ten eit. O kažin ji daugiau niekur kitur nepriiminėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 09, 14:18)
na ir aš pas ją gydžiaus kai dar dirbo Senamiesčio PSPC, ir ligoninėj pas ją teko gulėt. man tai ji irgi  thumbup.gif 
Va o kuncuose tai nuplėšė ir nuo manęs neblogai, tai daugiau ir nebesinori ten eit. O kažin ji daugiau niekur kitur nepriiminėja g.gif

Kad Kuncu-dar nedaug plesia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 11 09, 14:39)
Kad Kuncu-dar nedaug plesia tongue.gif

na kitur nebuvau , tai nežinau g.gif Kiekvienos "kišenės" skirtingos. Maniškei 300 per 2 vizitus buvo nemažai.
Atsakyti
Manau, kad visose privačiose ambulatorijose tos kainos gan panašios g.gif
Kai pagalvojau kiek jau išleidau tai doh.gif Baisu ir sakyti doh.gif
Bet save raminu, kad nieko nėr brangiau už sveikatą ax.gif
Reiks vėl neužilgo apsilankyti Kuncų klinikoje, tai ir vėl nežinia kiek teks pinigėlių pakloti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(r-a @ 2007 11 08, 12:40)

mano kolege darbe lankosi Nefridoje pas Holcman, tikrai nesiskundzia, yra patenkinta ir priziureta. Ji taip pat nestuke nestuke.gif kaip ir as.
As pati lankausi pas Saviloviene, Turgaus g. kur moteru konsultacine poliklinika.
Atsakyti