Sveikos mamytes!

esu naujoke,tad nutariau pradeti pokalbi su jumis butent sioje temoje,nes jau kas kas o ginekologas labai svarbus mano gyvenime.labai noriu

,nes 8 metai negaliu pagimdyt-sunku pastot,o pastojus isnesiot.Tad teko susidurti su ivairiomis klinikomis ir gydytojais.Todel leisiu sau isreiksti nuomone apie kai kuriuos is ju.1SAVILOVIENE- pasirode absoliuciai buka,kaip speceliste,taciau pasikeicia dirbdama siuo metu Navicko ambulatorijoje.Labai sudaro rupestingos gydytojos vaizda,daug tyrymu,klausimu,vizitu kas dvi savaites,uzdegimai vos ne pries veziniai ir receptai su vaistu kainom virs 100lt.Itartina buvo visa tai girdeti,nes gyvenau uzsienyje ir teko susidurti su tenyksciais daktarais,kurie nemate jokiu blogybiu.apsilankiau pas kita ir diagnoze viskas gerai.zinoma saliginai,nes vaiku neturiu,taciau del hormoniniu,o ne gimdos kakleliu patologijos,del kurios labai pergyvenau po vizito pas saviloviene.siuo metu gydausi pas Vaiva maciulionyte klaipedoje(esu is klaipedos)man ji labai patinka.konkreti,be grazbyliavimu,matosi,kad supranta ka daro,jei kazkas sake kad truksta svelnumo,tai man jo pakanka,nes nuglostant praziuret liga blogiau.zodziu rekomenduociau ja visom,tik kiek zinau sunkoka pas ja patekti,nes ir pati ejau per pazistamus.