Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(sindi @ 2008 08 12, 10:18)
gal kas lanketes pas gydytoja V.KONCIUTE is Kuncu ambulatorijos, kokie atsiliepimai apie ja mirksiukas.gif

patiko - švelni, paaiškina viską paprastai ir aiškiai, nebaisu klausti, atsako į visus rūpimus klausimus ok.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif
noriu paklausti apie gydytoja Galvosiene...planuoju leliu ir noriu susirasti gera ginekologe klaipedoje...kaip pas ja patekti? kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2008 09 09, 23:11)
sveikos  ax.gif
noriu paklausti apie gydytoja Galvosiene...planuoju leliu ir noriu susirasti gera ginekologe klaipedoje...kaip pas ja patekti? kur ji dirba?

Dirba Salvijoje ir KGN.
Super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 10 rugsėjo 2008 - 15:16
QUOTE(Sidabra @ 2008 09 02, 19:41)
planuoju ir as pas jipradeti lankytis, todel domina viskas apie ji  tongue.gif

Man jis thumbup.gif Negasdina ir bereikalingu vilciu nesuteikia, kazkaip moka islaikyt viduriuka. Taktiskas ir paaiskina viska, ko pasigedau pas gyd. kur anksciau lankiausi. O ir vaistu brangiu neskuba skirt, pasako, kas butina, o jeigu kyla klausimu, tai parekomenduoja, bet jokiu budu nepersa. Vienzo iseinu is jo kabineto visada gerai nusiteikusi, nors atrodo, kad nieko gero ir neprizadejo biggrin.gif Vienintelis minusas kaina, bet VK pas visus gydytojus tas pats, o man siuo atveju svarbu kompetencija ir kokybe. Be to jis Jurininkuose skyriaus vedejas ir operuojantis gyd., dalyvauja seminaruose ir siaip aktyviai domisi savo srities pasiekimais, tai manau tik pliusas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2008 09 10, 21:15)
Man jis  thumbup.gif  Negasdina ir bereikalingu vilciu nesuteikia, kazkaip moka islaikyt viduriuka. Taktiskas ir paaiskina viska, ko pasigedau pas gyd. kur anksciau lankiausi. O ir vaistu brangiu neskuba skirt, pasako, kas butina, o jeigu kyla klausimu, tai parekomenduoja, bet jokiu budu nepersa. Vienzo iseinu is jo kabineto visada gerai nusiteikusi, nors atrodo, kad nieko gero ir neprizadejo biggrin.gif Vienintelis minusas kaina, bet VK pas visus gydytojus tas pats, o man siuo atveju svarbu kompetencija ir kokybe. Be to jis Jurininkuose skyriaus vedejas ir operuojantis gyd., dalyvauja seminaruose ir siaip aktyviai domisi savo srities pasiekimais, tai manau tik pliusas thumbup.gif

malonu girdeti 4u.gif tikiuos ir man patiks ax.gif
bet girdejau kad didelis kysininkas unsure.gif o as gyvenime nesu niekam kysio davus ir net nesugebeciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2008 09 09, 23:11)
sveikos  ax.gif

o gal gali pasakyti kaip pas ja payekti jei noriu eiti neprivaciai? reikia siuntimo? o kiek kainuoja privaciai pas ja? ji priziuri nesciasias?
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2008 09 11, 09:56)
malonu girdeti  4u.gif  tikiuos ir man patiks  ax.gif
bet girdejau kad didelis kysininkas  unsure.gif  o as gyvenime nesu niekam kysio davus ir net nesugebeciau  doh.gif  blush2.gif

Kadangi einu privaciai, tai neaktualu, prireiks tik jeigu reiks i ligonine gultis.
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 25, 12:41)
man labai keista, kad ji (Maskolaitiene) nedirba jokioj valstybinej klinikoj  g.gif

kiek man teko girdėti apie makolaitienę, tai nelabai supranta kas yra blogai, ką reikia gydyti... Šiaip ir jos pažįstamos sako, geriau jau kitą gydytoją pasirinkti.
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2008 09 10, 20:15)
Man jis  thumbup.gif  Negasdina ir bereikalingu vilciu nesuteikia, kazkaip moka islaikyt viduriuka. Taktiskas ir paaiskina viska, ko pasigedau pas gyd. kur anksciau lankiausi. O ir vaistu brangiu neskuba skirt, pasako, kas butina, o jeigu kyla klausimu, tai parekomenduoja, bet jokiu budu nepersa. Vienzo iseinu is jo kabineto visada gerai nusiteikusi, nors atrodo, kad nieko gero ir neprizadejo biggrin.gif Vienintelis minusas kaina, bet VK pas visus gydytojus tas pats, o man siuo atveju svarbu kompetencija ir kokybe. Be to jis Jurininkuose skyriaus vedejas ir operuojantis gyd., dalyvauja seminaruose ir siaip aktyviai domisi savo srities pasiekimais, tai manau tik pliusas thumbup.gif

visiškai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2008 09 12, 12:10)
kiek man teko girdėti apie makolaitienę, tai nelabai supranta kas yra blogai, ką reikia gydyti... Šiaip ir jos pažįstamos sako, geriau jau kitą gydytoją pasirinkti.
Papildyta:
visiškai pritariu.

o privataus kabineto neturi?
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2008 09 12, 18:41)

o ba-na ne cia uzklausiau,norejau paklaust,ar Dirzauskas privaciam nedirba?
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 09 12, 18:44)
Papildyta:

o ba-na ne cia uzklausiau,norejau paklaust,ar Dirzauskas privaciam nedirba?

Dirzauskas privaciai dirba Klaipedos VK mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vike @ 2008 09 12, 12:10)

As ta pati girdejau, todel nuo jos pabegau.
Atsakyti
[quote=gretchene,2008 09 12, 19:41]
Papildyta:

VK tai kur cia ?prasyciau konkreciau,aciu
Atsakyti
[quote=sindi,2008 09 12, 22:26]
[quote=gretchene,2008 09 12, 19:41]
Papildyta:

VK tai kur cia ?prasyciau konkreciau,aciu
[/quote]