QUOTE(Maliku @ 2008 10 24, 15:22)
O kodel? kokia patartum aplankyti ginekologe?A?

Aš pas ją lankiausi
  Aš pas ją lankiausi  Bei jei ne - atsiprašau
 Bei jei ne - atsiprašau  
   Ka gi, gal ir nelabai patiko tuo metu, nes mazai aiskino man rupimus dalykus, neatsakinejo i mano paranojiskas baimes del leliuko, bet po gimdymo buvo super prieziura
 Ka gi, gal ir nelabai patiko tuo metu, nes mazai aiskino man rupimus dalykus, neatsakinejo i mano paranojiskas baimes del leliuko, bet po gimdymo buvo super prieziura  Turejau bedu su gimda, tai l.l.atsakingai i mane ziurejo, laksciau pas ja kas savaite, dave netgi savo vaistu is JAV ir net konsultuodavo mobiliuoju
 Turejau bedu su gimda, tai l.l.atsakingai i mane ziurejo, laksciau pas ja kas savaite, dave netgi savo vaistu is JAV ir net konsultuodavo mobiliuoju  Nepaisant visko, su antru nestumu lankyciausi mieliau pas Galvosiene, nes ji isaiskina viska, ko tik klausia nestuke
 Nepaisant visko, su antru nestumu lankyciausi mieliau pas Galvosiene, nes ji isaiskina viska, ko tik klausia nestuke  

nuėjau pas Mačiulionytę, na man ji keista tokia pasirodė. Visą nėštumą gąsdino kad vaikas per didelis, kad tikrai gims didesnis negul pirmas, aš taip pergyvenau. Bet antrasis gimė mažesnis negul pirmas 100 gr
  nuėjau pas Mačiulionytę, na man ji keista tokia pasirodė. Visą nėštumą gąsdino kad vaikas per didelis, kad tikrai gims didesnis negul pirmas, aš taip pergyvenau. Bet antrasis gimė mažesnis negul pirmas 100 gr   
  . Žinau kad ji rūpinasi kai sumoki.
. Žinau kad ji rūpinasi kai sumoki.