Sveikos,
gal kuri galit parekomenduoti gerą ginekologę (privačiai), kuri prižiūrėtu nėštumą ir galbūt galėčiau dėl gimdymo priėmimo susitarti?
QUOTE(metaxa @ 2008 11 30, 23:53)
Sveikos,
gal kuri galit parekomenduoti gerą ginekologę (privačiai), kuri prižiūrėtu nėštumą ir galbūt galėčiau dėl gimdymo priėmimo susitarti?
Is savo patirties galiu rekomenduoti gydytoja V.Maciulionyte, kuri privaciai dirba ''Vaisingumo klinikoje'', o remiantis draugiu patirtimi - gydytoja Galvosiene, taciau kur ji priimineja privaciai, nezinau. Sios dvi medikes tikrai labai puikios, priziuri visa nestuma ir tikrai yra galimybe tartis del gimdymo priemimo.
QUOTE(metaxa @ 2008 11 30, 23:53)
Sveikos,
o as galiu gydytoja Bondarenko,ji dirba vaisingumo klinikoje

Sveikos,
Gal galit kas ką pasakyti apie Janiną Gudonienę?
Kaip supratau ji dirba Salgymedoje, Jūreivių g. 19.
Esu prisirašiusi Salgymedoje tai norėčiau toje pačioje klinikoje ir lankytis.
Gal galėtumėt patart kokios ten geros akušerės ginekologės dirba?
Dėkui

Gal galit kas ką pasakyti apie Janiną Gudonienę?
Kaip supratau ji dirba Salgymedoje, Jūreivių g. 19.
Esu prisirašiusi Salgymedoje tai norėčiau toje pačioje klinikoje ir lankytis.
Gal galėtumėt patart kokios ten geros akušerės ginekologės dirba?
Dėkui

Ačiū už info, bandysiu pasiieškot daugiau nuomonių apie šias gydytojas. Man reikia tokios šiuolaikiškos. Norėčiau dėl cezario susitarti

QUOTE(metaxa @ 2008 12 01, 19:35)
Ačiū už info, bandysiu pasiieškot daugiau nuomonių apie šias gydytojas. Man reikia tokios šiuolaikiškos. Norėčiau dėl cezario susitarti 

Na, tuomet nesu tikra, kad mano pasiulytos medikes jums tiks

Nuosirdus patarimas: jei nera butinybes, net nesvarstykite CO galimybes

QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 01, 10:12)
Is savo patirties galiu rekomenduoti gydytoja V.Maciulionyte, kuri privaciai dirba ''Vaisingumo klinikoje'', o remiantis draugiu patirtimi - gydytoja Galvosiene, taciau kur ji priimineja privaciai, nezinau. Sios dvi medikes tikrai labai puikios, priziuri visa nestuma ir tikrai yra galimybe tartis del gimdymo priemimo.
Galvosiene dabar dirba Jolsanoje

sveikos. gal galetumet patart kur galeciau lankytis per nestuma?valstybinese istaigose.
gal zinot kiek kainuoja nsciosios prieziura privaciai?

Užsirašiau pas gyd. L. Janušą (Vėtrungės pasaže). Prisiklausiau nuomonių, kad vyrai švelnesni būna
Pirmas vizitas kainuos 150Lt. Rytoj galėsiu parašyt atsiliepimus
Kažkaip jaučiu, kad šianakt nemiegosiu 

QUOTE(kankan @ 2008 12 03, 18:32)
sveikos. gal galetumet patart kur galeciau lankytis per nestuma?valstybinese istaigose.

''Vaisingumo klinikoje'' nesciosios apziura, iskaiciuojant visus tyrimus, man kainavo apie 2800 lt.
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 03, 19:10)
''Vaisingumo klinikoje'' nesciosios apziura, iskaiciuojant visus tyrimus, man kainavo apie 2800 lt.
Tai dar visai padoriai gaunas per visą nėštumą