Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

Sveikos,
gal kuri galit parekomenduoti gerą ginekologę (privačiai), kuri prižiūrėtu nėštumą ir galbūt galėčiau dėl gimdymo priėmimo susitarti?
Atsakyti
QUOTE(metaxa @ 2008 11 30, 23:53)
Sveikos,
gal kuri galit  parekomenduoti gerą ginekologę (privačiai), kuri prižiūrėtu nėštumą ir galbūt galėčiau dėl gimdymo priėmimo susitarti?

Is savo patirties galiu rekomenduoti gydytoja V.Maciulionyte, kuri privaciai dirba ''Vaisingumo klinikoje'', o remiantis draugiu patirtimi - gydytoja Galvosiene, taciau kur ji priimineja privaciai, nezinau. Sios dvi medikes tikrai labai puikios, priziuri visa nestuma ir tikrai yra galimybe tartis del gimdymo priemimo.
Atsakyti
QUOTE(metaxa @ 2008 11 30, 23:53)
Sveikos,
gal kuri galit  parekomenduoti gerą ginekologę (privačiai), kuri prižiūrėtu nėštumą ir galbūt galėčiau dėl gimdymo priėmimo susitarti?

o as galiu gydytoja Bondarenko,ji dirba vaisingumo klinikoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Gal galit kas ką pasakyti apie Janiną Gudonienę?
Kaip supratau ji dirba Salgymedoje, Jūreivių g. 19.
Esu prisirašiusi Salgymedoje tai norėčiau toje pačioje klinikoje ir lankytis.

Gal galėtumėt patart kokios ten geros akušerės ginekologės dirba?

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už info, bandysiu pasiieškot daugiau nuomonių apie šias gydytojas. Man reikia tokios šiuolaikiškos. Norėčiau dėl cezario susitarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxa @ 2008 12 01, 19:35)
Ačiū už info, bandysiu pasiieškot daugiau nuomonių apie šias gydytojas. Man reikia tokios šiuolaikiškos. Norėčiau dėl cezario susitarti blush2.gif

Na, tuomet nesu tikra, kad mano pasiulytos medikes jums tiks smile.gif
Nuosirdus patarimas: jei nera butinybes, net nesvarstykite CO galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 01, 10:12)
Is savo patirties galiu rekomenduoti gydytoja V.Maciulionyte, kuri privaciai dirba ''Vaisingumo klinikoje'', o remiantis draugiu patirtimi - gydytoja Galvosiene, taciau kur ji priimineja privaciai, nezinau. Sios dvi medikes tikrai labai puikios, priziuri visa nestuma ir tikrai yra galimybe tartis del gimdymo priemimo.

Galvosiene dabar dirba Jolsanoje 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
sveikos. gal galetumet patart kur galeciau lankytis per nestuma?valstybinese istaigose.
gal zinot kiek kainuoja nsciosios prieziura privaciai? 4u.gif
Atsakyti
Užsirašiau pas gyd. L. Janušą (Vėtrungės pasaže). Prisiklausiau nuomonių, kad vyrai švelnesni būna biggrin.gif Pirmas vizitas kainuos 150Lt. Rytoj galėsiu parašyt atsiliepimus smile.gif Kažkaip jaučiu, kad šianakt nemiegosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 03 gruodžio 2008 - 18:10
QUOTE(kankan @ 2008 12 03, 18:32)
sveikos. gal galetumet patart kur galeciau lankytis per nestuma?valstybinese istaigose.
gal zinot kiek kainuoja nsciosios prieziura privaciai? 4u.gif

''Vaisingumo klinikoje'' nesciosios apziura, iskaiciuojant visus tyrimus, man kainavo apie 2800 lt.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 03, 19:10)
''Vaisingumo klinikoje'' nesciosios apziura, iskaiciuojant visus tyrimus, man kainavo apie 2800 lt.

Tai dar visai padoriai gaunas per visą nėštumą bigsmile.gif
Atsakyti