As ir pirmiausia koki menesi rengiau siaustinukais, nedrasu pradzioj buvo bodziuka per galvyte vilkti.
Papildyta:
QUOTE(astukas111 @ 2007 11 13, 15:09)
o dėl to krūties čiulpimo,tai man vyr.akušerė nepamenu dabar pavardes paaiskino taip;vaikiukas turi valgyti iš kiekvienos krūties po 10-15min. jokiu budu ne ilgiau,nes to užtenka kad pasisotintų,o vėliau tik žaidžia.o dėl pastovaus čiunkavimo pieno gaminasi per daug ir jis užsistovi,veržia krūtis,nesusireguliuoja jo gamyba,kas ypač svarbu pima mėn, o to pasekoje kyla daug problemų su krūtim-guzavimasis,mastitas ir t.t.o ir vaikutis taip pripranta prie rėžimo.
Man 2 ligoninej del ciulptuko susikirto du priesingi dalykai.
Pirma, ligonine pasisako uz ciulptuko nedavima, geriau papuka.
Antra, atejes vaiku gydytojas sake, kad nelaikyti vaikiuko prie papuko ilgiau nei 20 min., neleisti jam uzmigti isikandus papuka, nes isbrinksta speneliai ir vaikiukas neistraukia pienuko, verkia. Man taip ir buvo atsitike, todel pradejau po truputi duoti ciulptuka. Tas vaiku gydytojas labai fainas, sake: "nebukit kudikui ciulptukas". Bet va, cia ir kertasi ji politika - kaip tada patenkinti kudikio igimta nora zisti, jei ciulptukas nepageidaujamas, o prie kruties ilgai laikyt irgi negerai???