Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Isila @ 2007 12 10, 13:38)
O mums griežtai neleido bodžiukų vilkti. Aš turėjau pasiėmus su savim, tai apvilko siaustinukus. Ir kitą dieną priminė, kad vilkčiau tik siaustinukus. Bodžiukus galima tik tada, kai užgis bambutė.

Aha, žinosiu tada... mirksiukas.gif Nors man bodžiukai patogiau atrodo, bet jeigu taip reikia... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aš neturėjau naujagimiui bodžiukų tik saustinukus. Manau, kad sudėtinga su bodžiukais, kūdikėlis ir taip bijojo būt nuogas ir perrengiamas, o tie bodžiukai maunami per galvytę, kuri visai dar nestabili. Tik vaiko kankinimas. Tie bodžiai labai patogūs, bet gal nuo kokių 2 mėn. kai vaikiukas jau galvytę pats kažkiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 12 10, 11:38)
O mums griežtai neleido bodžiukų vilkti. Aš turėjau pasiėmus su savim, tai apvilko siaustinukus. Ir kitą dieną priminė, kad vilkčiau tik siaustinukus. Bodžiukus galima tik tada, kai užgis bambutė.

matote Jus seniau gimdete. mirksiukas.gif As kai balandzio men gimdziau, tai irgi veziausi tik pora bodziuku, nes galvojau neleis, taciau pacios sesutes pasiule bodziukus, nes sake ir man ir vaikiukui bus patogiau.... ax.gif
QUOTE(Amneza @ 2007 12 10, 13:03)
Aš neturėjau naujagimiui bodžiukų tik saustinukus. Manau, kad sudėtinga su bodžiukais, kūdikėlis ir taip bijojo būt nuogas ir perrengiamas, o tie bodžiukai maunami per galvytę, kuri visai dar nestabili. Tik vaiko kankinimas. Tie bodžiai labai patogūs, bet gal nuo kokių 2 mėn. kai vaikiukas jau galvytę pats kažkiek laiko.

na mums visiskai nebuvo sudetinga, mes nuo pat antros paros juos devejome, ir jokiu siaustinuku nereikejo, nes va jie man labai nepraktiski pasirode, sukyla viskas i virsu...na bet cia kiekvienam kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as irgi gimdziau pries du metus bet turejau tik bižodziukus ir niekas nieko nesake, nes tie siaustinukai tikrai labai nepatogu kyla i virsu susiraitoja. O aprengt bodziuku tai nieko sudetingo smile.gif as kai pamaciau kai pirma diena atejo sesute parodyt kaip aprengt apiplaut vaikiuka reikia tai pradejau isterikuot "sulauzysit vaika", tai sesute ir sako 10metu as cia dirbu ir dar nie vieno nesulauziau" smile.gif sako negalvokit kad tie leliukai tokie glezni! tai poto kazkaip ramaiu buvo.
Atsakyti
Gimdziau balandzio menesi ir sesutes nieko nesake blogo apie bodzius. be to, juk yra tokiu,kuriu nereikia mauti per galvyte (atsisega per visa).
Atsakyti
O as nuo pat pradziu naudojau siaustinukus o paskui tik po kokio menesiuko bodziukus naudojom ax.gif
Ir buvau klaususi kai lankiausi ligoninej organizuojamuose kursuose ka paimti leliukui tai pasake kad geriau siaustinukai 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, gal pasikeitė jų ta politika, bet man siausitnukai ir patogiau buvo. Atlenki pamperso kraštą, kad neliestų bambutės ir užkiši siaustinukų galą. Viskas, ramu. Man sesutės ir gydytoja vaiko taip padarė daryt. O bodžiukus ėmėm naudot gal kai vaikui koks mėnuo buvo. Nemokėjau jų apvilkt biggrin.gif tai pirkom tuos, kur per vidurį suissagsto. Kai paaugo kleckas, tai tik bodžius ir naudojom.

Bet ir dabar antram vaikui iš pradžių naudočiau siaustinukus. manau, čia kaip kuriai aptogiau ir lengviau. geriausiai turėt ir tų ir ųt manau wink.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif rengiau ir siaustinukais ir bodziukais kurie užsisega per šona. Personalas nereplikavo ir nesikabino, kadangi ilgaokai gulejau tai ir rengdavau ka turedavau ar kas isdziudavo. Svarbu maziukas svarus sausas ir patogiai jauciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir pirmiausia koki menesi rengiau siaustinukais, nedrasu pradzioj buvo bodziuka per galvyte vilkti. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(astukas111 @ 2007 11 13, 15:09)
o dėl to krūties čiulpimo,tai man vyr.akušerė nepamenu dabar pavardes paaiskino taip;vaikiukas turi valgyti iš kiekvienos krūties po 10-15min. jokiu budu ne ilgiau,nes to užtenka kad pasisotintų,o vėliau tik žaidžia.o dėl pastovaus čiunkavimo pieno gaminasi per daug ir jis užsistovi,veržia krūtis,nesusireguliuoja jo gamyba,kas ypač svarbu pima mėn, o to pasekoje kyla daug problemų su krūtim-guzavimasis,mastitas ir t.t.o ir vaikutis taip pripranta prie rėžimo.

Man 2 ligoninej del ciulptuko susikirto du priesingi dalykai. Pirma, ligonine pasisako uz ciulptuko nedavima, geriau papuka. Antra, atejes vaiku gydytojas sake, kad nelaikyti vaikiuko prie papuko ilgiau nei 20 min., neleisti jam uzmigti isikandus papuka, nes isbrinksta speneliai ir vaikiukas neistraukia pienuko, verkia. Man taip ir buvo atsitike, todel pradejau po truputi duoti ciulptuka. Tas vaiku gydytojas labai fainas, sake: "nebukit kudikui ciulptukas". Bet va, cia ir kertasi ji politika - kaip tada patenkinti kudikio igimta nora zisti, jei ciulptukas nepageidaujamas, o prie kruties ilgai laikyt irgi negerai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2007 12 12, 23:01)
As ir pirmiausia koki menesi rengiau siaustinukais, nedrasu pradzioj buvo bodziuka per galvyte vilkti.  ax.gif

Papildyta:
Man 2 ligoninej del ciulptuko susikirto du priesingi dalykai. Pirma, ligonine pasisako uz ciulptuko nedavima, geriau papuka. Antra, atejes vaiku gydytojas sake, kad nelaikyti vaikiuko prie papuko ilgiau nei 20 min., neleisti jam uzmigti isikandus papuka, nes isbrinksta speneliai ir vaikiukas neistraukia pienuko, verkia. Man taip ir buvo atsitike, todel pradejau po truputi duoti ciulptuka. Tas vaiku gydytojas labai fainas, sake: "nebukit kudikui ciulptukas". Bet va, cia ir kertasi ji politika - kaip tada patenkinti kudikio igimta nora zisti, jei ciulptukas nepageidaujamas, o prie kruties ilgai laikyt irgi negerai???  g.gif

o man liepė vaiką laikyt ptie krūties kiek įmnaoma ilgiau. Tipo, jei nori, tegu žindžia..Nesvarbu, kad nevalgo.. doh.gif
Atsakyti
Vat ir nesuprasi, zmogau, kaip cia is tikruju geriausia, kai skirtingai net patys gydytojai patarineja.
Cia ne i tema, bet manau, maitinti paciai vaikeli tiek, kiek norisi, yra laimes dalykas. Daug kas priklauso nuo nusiteikimo, streso nebuvimo, bet kartais pokst ir dingsta ar sumazeja pienukas, nors atrodo ziurejai, viska darei, kaip priklauso...
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2007 12 14, 13:02)
Vat ir nesuprasi, zmogau, kaip cia is tikruju geriausia, kai skirtingai net patys gydytojai patarineja.
Cia ne i tema, bet manau, maitinti paciai vaikeli tiek, kiek norisi, yra laimes dalykas. Daug kas priklauso nuo nusiteikimo, streso nebuvimo, bet kartais pokst ir dingsta ar sumazeja pienukas, nors atrodo ziurejai, viska darei, kaip priklauso...

drinks_cheers.gif tikrai tikrai ax.gif
Atsakyti