Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Akuseres Vilma, Ausra thumbup.gif , jos buvo mano gimdymo metu ir paskui kai gulejau tai kelias dienas ju budejimai buvo..Saunios moteriukes thumbup.gif
Atsakyti
su manim buvo Sigita thumbup.gif , šauni akušerė mirksiukas.gif
Atsakyti
o as galiu pagirti Linute thumbup.gif
Atsakyti
Man pacios geriausios buvo Noreta Supragonaite ir Vilma Praneviciene thumbup.gif
Atsakyti

Mano akušerė buvo NERINGA LUKOŠIENĖ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na kol kas matau kad kiekvienai mamytei pacios paciausios tos akuseres kurios ir prieme gimdymus.Gal II ligonineji visos labai simpatiškos ir fainos akušeres ax.gif Laukiam toliau varduku ir pavardziu smile.gif
Atsakyti
Man patiko Ilona vyr akušerė, lakstė pas amne po gimdymo dar dažniau nei Kalvinskas. Linutė buvo gimstant pirmajam, nepatiko tik tai kad labai jau stipriai sukarpė mane, bet susiuvo gerai, visa kita jos priežiūra buvo super, tiesa po gimdymo ji tik kartą buvo užėjus pasiteiraut ar viskas gerai.

Iš akušeriu gerai įsiminė Sigutė, griežtoka bet man pasirodė šauni. Dar Noreta atsimenu, vardas įstrigo, bet ji vieną kartą man tonus matavo kai buvau dar prieš gimdyma, o jau kai atvaziavau gimdyt ji budejo primamajame ta maloniai priėmė, nes ten dažnai būna piktos moteriškės o ji gan maloni pasirodė.
Atsakyti
Man labai patiko Linutė thumbup.gif thumbup.gif . Gaila, kad ji buvo tik gimdymo pradžioj, nes prižiūrėjo dvi gimdyklas iš karto, kadangi naktį viskas vyko. Kai ji mane paliko, atėjo tokia Laima schmoll.gif Saugokitės... Man ji pasirodė tokia mėsininkė. Iš pradžių su vyru galvojom, kad čia apskritai sanitarė: jokios pagalbos, jokių patarimų - gimdymas tavo pačios reikalas, tu ir gimdyk kaip nori. mad.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2007 11 19, 21:45)
thumbup.gif tai reiškias jau apsisprendei  ax.gif  pas ka gimdysi, kaip jautiesi? Vis apie tave pagalvoju kaip tau antras nestuke.gif  blush2.gif

aha,nusprendžiau...jei tik spėsiu nuvažiuot,nes 70km. ax.gif
jaučiuosi neblogai,nėra kada galvot apie nestuke.gif ,nes užtenka mažės smile.gif su pirmu nėštumu domėjausi,skaičiuodavau ,o dabar tik bėga dienos,pasijusiu ,kad JAU blink.gif
Pirmą gimdžiau pas Šilkaitienę ir šitą ten pat,nes pas ją lankausi.O akušerė buvo Lina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2007 11 20, 21:02)
aha,nusprendžiau...jei tik spėsiu nuvažiuot,nes 70km. ax.gif
jaučiuosi neblogai,nėra kada galvot apie  nestuke.gif ,nes užtenka mažės  smile.gif su pirmu nėštumu domėjausi,skaičiuodavau ,o dabar tik bėga dienos,pasijusiu ,kad JAU  blink.gif
Pirmą gimdžiau pas Šilkaitienę ir šitą ten pat,nes pas ją lankausi.O akušerė buvo Lina  thumbup.gif

drinks_cheers.gif manu kad spesi, sekmes ir lauksim tavo patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
As pries 3 savaites gimdziau 2 ligoninei akusere buvo lina labai gera daktare, ta diena kai gimdziau budejime buvo like grubus daktarai tai akusere isikviete is namu daktare kuri tikrai buvo gera. ji tiesiok norejo kad gerai pagimdiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmitaaa @ 2007 11 30, 17:49)
As pries 3 savaites gimdziau 2 ligoninei akusere buvo lina labai gera daktare, ta diena kai gimdziau budejime buvo like grubus daktarai tai akusere isikviete is namu daktare kuri tikrai buvo gera. ji tiesiok norejo kad gerai pagimdiciau biggrin.gif

O kokia tos Linos pavardė? blush2.gif Gal kokius jos kontaktus turite? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti