Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Laba 4u.gif ,
Ir aš visai neseniai gimdžiau II ligoninėje ir esu tuo labai patenkinta thumbup.gif Kaip kažkas rašė, tai ne 5 žvaigždučių viešbutis, bet ne atostogauti ir važiavau tongue.gif . Gimdžiau ten, nes tariausi su savo gydytoja, kuri ten dirba. Tačiau man patiko ir tai, kad palatose mamytės guldomos po vieną, kad yra galimybė gyventi ir tėveliams, o mokestis tikrai juokingas (10lt už parą). Patiko ir tai, kad ten gana ramu (lyginant su konvėjeriu Klinikose), gana malonus personalas (jei ir tu su jais malonus). Aišku, galėtų su maistu labiau pasistengti (tiek kalbant apie kiekį, nors man užteko, neesu labai valgi, tiek ir apie tai, kad jis nevisada atitiko maitinančios racioną). O be to, galėtų duoti valgyti ir tėveliams (na už mokestį, bet nereiktų važinėti atsivežti, šaldytuvo tai nėra, arba eiti į tą kavinę, kurios darbo laikas neaiškus).
Tai tiek iš mano pusės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.As jau susilaukiau savo stebukliuko Sv.Valentino dienos ankstu ryta pagimdziau sunu 2ligonineje viskas praejo labai sklandziai ir greitai baiminausi,nes pirma gimdziau pries 11m,bet pasirodo tai nieko nereiskia ir kiekvienas gimdymas yra skirtingas.Mes jau namuose vakar mus isleido,jauciames abu puikiai esame lepinami mylimo tecio ir vyresnio sunaus.Viskuo likau patenkinta nuostabus personalas ir visiems didelis ACIU uz rupesti. 4u.gif Linkiu ir jums kurios ten ruosiates gimdyti kuo geriausios kloties.
Atsakyti
Aš irgi prieš 1,5 mėnesio gimdžiau šioje ligoninėje...nesitarusi...ir likau net labai patenkinta thumbup.gif tiek gydytojos, tiek akušerės tikrai profesionalios, atidžios, puikiai išmanančios savo darbą, dėmesingos thumbup.gif tik jų kompetencijos ir profesionalumo dėka pagimdžiau greitai, be komplikacijų ir, svarbiausia, sveikutį sūnelį 2.gif tariu joms už tai didelį AČIŪ thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif turiu kalausimeli,gal jis ir ne kaip nuskambes, blush2.gif as gyvenu kauno rajone,ir ketinu gimdyti II ligonineje nesitarusi,tik va bedele kad as ten dar nei karto nesilankaiu,tai dabar galvoju kad kai reikes vaziuot gymdyt galim nerasti gimdymo skyriaus blush2.gif doh.gif ,. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2008 02 24, 17:16)
smile.gif turiu kalausimeli,gal jis ir ne kaip nuskambes, blush2.gif as gyvenu kauno rajone,ir ketinu gimdyti II ligonineje nesitarusi,tik va bedele kad as ten dar nei karto nesilankaiu,tai dabar galvoju kad kai reikes vaziuot gymdyt galim nerasti gimdymo skyriaus blush2.gif  doh.gif ,. blink.gif

akušerijos-gimdymo skyrius yra pačiame gale, pats paskutinis pastatas.
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 02 24, 20:25)
akušerijos-gimdymo skyrius yra pačiame gale, pats paskutinis pastatas.

rolleyes.gif NU GAL RASIM
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2008 02 24, 18:35)
rolleyes.gif NU GAL RASIM

Rasit jei žinot kur pagrindiniai mirksiukas.gif
Su mašina iki pat durų galit privažiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 02 24, 20:38)
Rasit jei žinot kur pagrindiniai mirksiukas.gif
Su mašina iki pat durų galit privažiuot  ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit o jei prasai epiduro ar duoda be jokiu kalbu ar neduoda, ir kiek tai kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2008 02 24, 21:31)
sakykit o jei prasai epiduro ar duoda be jokiu kalbu ar neduoda, ir kiek tai kainuoja  g.gif

Man kainavo 100 lt kai pasiūlė, tai iškart ir kainą pasakė biggrin.gif
Atsakyti
geras...mastau.gif O tai kodel man nieko nesake apie kainas? Gimdziau su epiduru, bet niekas net neuzsimine apie mokejima. Vyras paskui sumokejo anesteziologei, bet uz tai, kad pasiliko po budejimo da keleta valandu, kol viskas baigsis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2008 02 25, 14:35)
geras...mastau.gif  O tai kodel man nieko nesake apie kainas? Gimdziau su epiduru, bet niekas net neuzsimine apie mokejima. Vyras paskui sumokejo anesteziologei, bet uz tai, kad pasiliko po budejimo da keleta valandu, kol viskas baigsis... g.gif

Girdejau, kad kai kuriom pagal aplinkybes ir turi duoti. Gal sunkus gimdymas, ar dar kas, tai daktares ivertines padeti - skiria. O kurios praso pacios, tai ir mokasi mirksiukas.gif . Tiesiog
Atsakyti