Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Nežinau kaip dabar,bet tada man labiausiai nepatiko tai,kad po palatas landžioja kas nori... Pvz. maitinu lovoj vaikutį,vos krutu (nes po operacijos),o į palatą įlindo kažkoks frontas knygas pardavinėdamas scare.gif Aš jam sakau-prašau išeiti,o tas vistiek artyn eina ir burba ten apie tas savo knygas kažką blink.gif Nu tai nors imk ir rėk doh.gif Šiaip ne taip išsinešdino...
[/quote]

Aga, tas ikyrus tipas su knygom ir mane baisai sunervino. Ir kaip jam leidzia is viso vaiksciot po palatas??? schmoll.gif Cia jau tureu ligonines personalas imtis grieztu priemoniu. Is pradziu dejosi malonus, bet kai leidau suprast, kad jokio pirkimo nebus, tai baisiai pasiuto, pradejo linket negraziu dalyku. Po gimdymo ir taip savijauta nekokia, o cia dar tokie personos... Baisu, kad ir vaikiukui neuznestu kokios bacilos... juk ka tik gimes... Brrr... Norejosi stvert ji uz kupros ir grusti laukan.
Atsakyti
Man gulint niekas nelandžiojo thumbup.gif buvo ilgasis laisvas savaitgalis,tai visi poilsiavo.
Ir personalas nelabai lankydavosi,ateidavo budintys ir viskas.Ypač kažkoks gydytojas pirmą dieną po gimdymo įkišęs galvą paklausė-kaip gyvenat ir nespėjus man atsakyt jas uždarė tongue.gif
Bet kai gera savijauta ir problemų jokių-tai viskas atrodo gerai smile.gif
Atsakyti
**kiškute** didžiausi sveikinimai sulaukus mažylės user posted image wub.gif wub.gif

Kaip turesi laiko brukstelk kaip laikotes, kaip jautiesi ir kaip tas antras gimdymas, kaip susitvarkai su abiem kiškutem?

QUOTE(lydekaite @ 2008 03 15, 15:11)
Nežinau kaip dabar,bet tada man labiausiai nepatiko tai,kad po palatas landžioja kas nori... Pvz. maitinu lovoj  vaikutį,vos krutu (nes po operacijos),o į palatą įlindo kažkoks frontas knygas pardavinėdamas scare.gif Aš jam sakau-prašau išeiti,o tas vistiek artyn eina ir burba ten apie tas savo knygas kažką blink.gif Nu tai nors imk ir rėk doh.gif Šiaip ne taip išsinešdino...

pragulejau 2 savites prieš metus, bet joks knygnešys net nepasirode. Matyt buvo sunku eiti iki paskutiniu palatu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 15 kovo 2008 - 22:08
Kaip taretes su gydytojais.
Manes antra ligonine nepriziuri. Gulejau tik pataloginiam skyriui. Tai va kaip susieket su gydytojais? Skambinat i gimdykla klausiat kada bus ir pan. Ar per mobilu tiktai?

Mano nestumas daugiavaisis, tai nezinau visko gali but. Gal paskutines savaites pasilankyti tenai.
Atsakyti
QUOTE(Ponike @ 2008 03 18, 17:41)
Kaip taretes su gydytojais.
Manes antra ligonine nepriziuri. Gulejau tik pataloginiam skyriui. Tai va kaip susieket su gydytojais? Skambinat i gimdykla klausiat kada bus ir pan. Ar per mobilu tiktai?

Mano nestumas daugiavaisis, tai nezinau visko gali but. Gal paskutines savaites pasilankyti tenai.

turbūt daugiausiai mobiliais smile.gif jau pas numatytą gydytoją einam ir tariamės iki galo,jei planuoji būtent pas tą gimdyt...
skambinant į gimdyklą rasi kaskart vis kitą budintį gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2008 03 11, 11:35)
Ar II ligoninej galima lankytis viso nestumo metu? Kaip ten papulti, paskambint ir uzsiregistruot? Man dabar visokiu kvailu klausimu iskyla, nes pirma kart  nestuke.gif Dabar lankausi paprastoj poliklinikoj, bet manau, kad ligoninej ir aparatura ir gydytojai geresni, o paskui ir gimdyt noriu II, tai reik kazkaip ten persiregistruot.
Gal galit rekomenduot gera gydytoja, kuri galetu priziuret per nestuma, o paskui priimt vaikeli???

As visa nestuma lankiausi pas savo gyd poliklinikoj, tik kai suejo 30 savaiciu, susitariau su gyd. Silkaitiene kad pas ja gimdysiu ir nuo to laiko ji priziurejo mane, bet lankiausi ir pas ta, kur poliklinikoj.. Nereikejo man niekur persiregistruot.. Gimdymas buvo lengvas, gimdziau pirma kaledu diena. Esu labai patenkinta gyd. Silkaitienes ir akuseres Linutes darbu.. thumbup.gif
Atsakyti
As abu savo vaikelius gimdziau ,ir nesitarus su niekuom,bet kiek teko susidurti,manau ten visi gydytojai thumbup.gif
Atsakyti
neseniai grizom is II ligonines, po gimdymo. atsiliepimai tik patys geriausi!!! nuosirdziausia padeka gyd. Kalvinskui ir akuserei Vilmai 4u.gif 4u.gif apskritai, prieziura tiek akuseriu, tiek naujagimiu skyriaus slauguciu esu be galo patenkinta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat gimdziau II LIGONINEJE VAZIAVAU GIMDYT nesitarusi ,buvau tikrai viskuo patenkinta , viskas klostesi kuo piuikiausei,ir daktarai ir slauges buvo malonus ir priziura tikrai gera, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2008 03 26, 23:46)
As visa nestuma lankiausi pas savo gyd poliklinikoj, tik kai suejo 30 savaiciu, susitariau su gyd. Silkaitiene kad pas ja gimdysiu ir nuo to laiko ji priziurejo mane, bet lankiausi ir pas ta, kur poliklinikoj.. Nereikejo man niekur persiregistruot.. Gimdymas buvo lengvas, gimdziau pirma kaledu diena. Esu labai patenkinta gyd. Silkaitienes ir akuseres Linutes darbu..  thumbup.gif

Gal galetumet i az parasyt sios gydytojos nr. ir kiek kainuoja konsultacijos pas ja,, ar reikia papildomai moketi uz tyrimus (kraujo, slapimo, ultragarso)? Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , matau geru atsiliepmui apie gyd.Liesciova. turiu visom mamytem gimdziusiom pas ja pasiulyma, padaryti dovanele. surinkti visu vaikuciu foto kuruos ji prieemusi ir sudeti i viena plakata aisku per vidury ideti jos foto. ir padovanoti jai . manau butu labai grazi ir padeka nuo visu ir dovana. manyciau reiketu vaikucio foto ir vardo ir kelintais gimes po nuotraukyte?
gal prisijunksi? foto laukciau e-mail. ir jai zinai kas daugiau galetu noretu prisijunkti laukiu visu norinciu
Atsakyti
Sakykit, mamytės, kada šioj ligoninėj atneša vaikutį, jeigu atliekama Cezario pjūvio operacija? Labai nenorėčiau patikėti jo personalui..
Atsakyti