Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Audrita @ 2008 05 03, 10:12)
jei ir nedirbs skambinsiu kad ateitu, ji mano gine jau is seniau, ir kaip su ja kalbejom, tai ji priims musu leliuka........tik sake negimdyt spalio 6 nes jos gimdienis......

sandriuk, kad tik kartu mums neiseitu, nes tada teks gimdyt ant to pacio stalo, nes nepasidalinsim daktarytes.......

as taip ir paskyriau jau 500 daktarytei, o kitiems dar nezinau.....

draugiskai visos vienoj gimdykloj gulesim ir reksim.. lotuliukas.gif
as kiek domejausi, 500-600Lt gydytojai "stavke", tiek ir planuoju pasilikt, na dar akuserei kazkiek reiks.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 05 03, 11:35)
draugiskai visos vienoj gimdykloj gulesim ir reksim..  lotuliukas.gif
as kiek domejausi, 500-600Lt gydytojai "stavke", tiek ir planuoju pasilikt, na dar akuserei kazkiek reiks..  rolleyes.gif

na, taip...gydytojai kazkur 600lt, anesteziologui- 200lt jei su nuskausminimu ir akuserei koki 100lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 05 03, 11:35)
draugiskai visos vienoj gimdykloj gulesim ir reksim..  lotuliukas.gif
as kiek domejausi, 500-600Lt gydytojai "stavke", tiek ir planuoju pasilikt, na dar akuserei kazkiek reiks..  rolleyes.gif

Gabe ir tu II, bus bejeriukas kai visos vienoje palatoje.....sakes kaip butu smagu thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 05 03, 12:39)
Gabe ir tu II, bus bejeriukas kai visos vienoje palatoje.....sakes kaip butu smagu thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

niu ne.. palatos noresiu vienvietes.. blush2.gif liaudiskai sakant viena kita uzknistume po pusdienio manau biggrin.gif o tuo labiau lankytojai, kurie vaikscios pas mus, o kitai mamai tikrai manau nepatiks dideli antpludziai svetimu zmoniu.. rolleyes.gif jau si karta tai noriu vienvietes.. ax.gif tik del gines nesipesim turbut, nes as pas Lauzikiene gimdysiu, ji operuoja pati jeigu ka ir siaip pas ja dabar lankausi, prieziura esu patenkinta pilnai cool.gif
Gija2 labai tiksliai ir pasake kiek kam.. mirksiukas.gif
jau geriau sumokesiu, bet busiu rami. Aisku, ne kiekviena mamyte gali moket, tai suprantu, nes pati pirmus gimdziau "na ura", bet irgi loterija ant kokio gydytojo pataikysi, si karta fortunos nebandysiu schmoll.gif vis tik paskutini karta ta "malonuma" patirsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 05 03, 14:28)
niu ne.. palatos noresiu vienvietes..  blush2.gif  liaudiskai sakant viena kita uzknistume po pusdienio manau  biggrin.gif o tuo labiau lankytojai, kurie vaikscios pas mus, o kitai mamai tikrai manau nepatiks dideli antpludziai svetimu zmoniu..  rolleyes.gif  jau si karta tai noriu vienvietes..  ax.gif  tik del gines nesipesim turbut, nes as pas Lauzikiene gimdysiu, ji operuoja pati jeigu ka ir siaip pas ja dabar lankausi, prieziura esu patenkinta pilnai  cool.gif
Gija2 labai tiksliai ir pasake kiek kam..  mirksiukas.gif 
jau geriau sumokesiu, bet busiu rami. Aisku, ne kiekviena mamyte gali moket, tai suprantu, nes pati pirmus gimdziau "na ura", bet irgi loterija ant kokio gydytojo pataikysi, si karta fortunos nebandysiu  schmoll.gif  vis tik paskutini karta ta "malonuma" patirsiu  blush2.gif

tai zinoma, kad i benra palata neisim, nes gulsim i vienvietes ir kad galtu vyras likti....nu gal taip greitai viena kitos ir neuzknistume, bet ka gali zinoti......tu geriau zinai, man pirma karta...smile.gif
Daktartye tai kita, tai nesipesim del jos...maniske ir priima gimdymus tai pas ja ir baigsiu...smile.gif
supratau, ka pinigeliu reikes 500 ginei, akuserei 100, as manau apseisiu be jokiu vaistu.......nors nuomone gali pasikeisti, bet nemanau.....
as ir sutinku kad sumoki ir ramu, bet atvirai kalbant jos tai turetu daryti ir be pinigeliu......
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 05 03, 14:28)
niu ne.. palatos noresiu vienvietes..  blush2.gif  liaudiskai sakant viena kita uzknistume po pusdienio manau  biggrin.gif o tuo labiau lankytojai, kurie vaikscios pas mus, o kitai mamai tikrai manau nepatiks dideli antpludziai svetimu zmoniu..  rolleyes.gif  jau si karta tai noriu vienvietes..  ax.gif  tik del gines nesipesim turbut, nes as pas Lauzikiene gimdysiu, ji operuoja pati jeigu ka ir siaip pas ja dabar lankausi, prieziura esu patenkinta pilnai  cool.gif
Gija2 labai tiksliai ir pasake kiek kam..  mirksiukas.gif 
jau geriau sumokesiu, bet busiu rami. Aisku, ne kiekviena mamyte gali moket, tai suprantu, nes pati pirmus gimdziau "na ura", bet irgi loterija ant kokio gydytojo pataikysi, si karta fortunos nebandysiu  schmoll.gif  vis tik paskutini karta ta "malonuma" patirsiu  blush2.gif

As irgi pas Lauzikiene gimdysiu ax.gif
Atsakyti
aš pati irgi abu kartus na ura gimdžiau ax.gif , bet dabar norėjau tartis, tik mano daktarė sako o kam tau reik, jug jau trečias vaikelis viska žinai, kam tau to reik g.gif . Tai ir nusprendžiau gimdyti taip kaip ir iki šiol tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 05 03, 14:36)
tai zinoma, kad i benra palata neisim, nes gulsim i vienvietes ir kad galtu vyras likti....nu gal taip greitai viena kitos ir neuzknistume, bet ka gali zinoti......tu geriau zinai, man pirma karta...smile.gif
Daktartye tai kita, tai nesipesim del jos...maniske ir priima gimdymus tai pas ja ir baigsiu...smile.gif
supratau, ka pinigeliu reikes 500 ginei, akuserei 100, as manau apseisiu be jokiu vaistu.......nors nuomone gali pasikeisti, bet nemanau.....
as ir sutinku kad sumoki ir ramu, bet atvirai kalbant jos tai turetu daryti ir be pinigeliu......

patikek, gulejau ir keturvietej ir dvivietej.. doh.gif labiausia erzina lankytojai pas kaimyne, o jeigu tavo mazius neramus nakti, tai nesmagu, kad kaimynei miegot neleidi blush2.gif
na del anesteziologo zinok atsidek pinigeliu atsargai, nes niekad nezinai kaip visa eiga vyks unsure.gif as irgi maniau viskas bus gerai, nereikes tu nuskausminamuju, bet po ~11val. jau smaugiau SB, kad duotu pinigu ir man padarytu epidura lotuliukas.gif
taip, turetu, bet.. gerai jeigu pataikai ant geros pamainos, o jei ne?.. unsure.gif as jau ipratau su pinigeliais visur eit, nes tada gaunu "pilna servisa", o gimdymas ne baika, nenoriu netiketumu ax.gif tokia padetis LT, nieko nepakeisim.. as mielu noru mokeciau legaliai tuos pinigus uz paslaugas smile.gif Privaciai eit - brangokai gaunasi, o cia pigiau.. Be to manau pinigais geriau duot nei saldainius nest, jau zmogus pats nusipirks ka nores.. Mums prinesa, tai mano mama dziaugiasi, nes alkoholio mes negeriam, kava standartiskai Jacobs nesa - mes jos nemegstam biggrin.gif geriau jau pinigais paliktu, tai nusipirkciau pati kazka skanaus ko noreciau..
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 05 03, 21:06)
patikek, gulejau ir keturvietej ir dvivietej..  doh.gif  labiausia erzina lankytojai pas kaimyne, o jeigu tavo mazius neramus nakti, tai nesmagu, kad kaimynei miegot neleidi  blush2.gif
na del anesteziologo zinok atsidek pinigeliu atsargai, nes niekad nezinai kaip visa eiga vyks  unsure.gif  as irgi maniau viskas bus gerai, nereikes tu nuskausminamuju, bet po ~11val. jau smaugiau SB, kad duotu pinigu ir man padarytu epidura  lotuliukas.gif 
taip, turetu, bet.. gerai jeigu pataikai ant geros pamainos, o jei ne?..  unsure.gif  as jau ipratau su pinigeliais visur eit, nes tada gaunu "pilna servisa", o gimdymas ne baika, nenoriu netiketumu  ax.gif  tokia padetis LT, nieko nepakeisim.. as mielu noru mokeciau legaliai tuos pinigus uz paslaugas  smile.gif  Privaciai eit - brangokai gaunasi, o cia pigiau.. Be to manau pinigais geriau duot nei saldainius nest, jau zmogus pats nusipirks ka nores.. Mums prinesa, tai mano mama dziaugiasi, nes alkoholio mes negeriam, kava standartiskai Jacobs nesa - mes jos nemegstam  biggrin.gif  geriau jau pinigais paliktu, tai nusipirkciau pati kazka skanaus ko noreciau..

as issivaizduoju, kad guleti daudiavietej palatoj, kai esi pavargus ir nori tik ramybes su dar keliom mamom ir keliais verksniais tai sudetinga...nu manau turesim mes tu pinigeliu papildomai dar, bet as manau apseisiu be visokiu vaistu...skausma pernesu lengvai, o apie epidura turiu savo nuomone, zinoma nezinai kaip bus, bet tikiuosi apseiti be jo.....
as siaip ir uz pinigus, nes kai duodi arba eini privat kazkaip kitaip i tave ziuri, nors logiskai mastant turetu viska tai atlikti be pinigu.......Drauge ir II gimde, tai ji vare nesusitarus, tai tik kelis simtukus bendrai visoms dave ir tiek, sako, as pati darba atlikau, nieks nepadejo....bet kaip sakiau, as jau beveik atidejau tukstantuka, kad ramu butu.....
As ir manau geriau pinigai nei standartine kava ir saldainiai, bet zinai, juk daznai zmones nezino kiek duoti tai nuperka ka sugalvoja ir tiek....
Atsakyti
Bet juk II ligonineje visos palatos vienvietes, ar as cia kazko nesuprantu apie ka cia jus diskutuojat del palatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2008 05 04, 10:14)
Bet juk II ligonineje visos palatos vienvietes, ar as cia kazko nesuprantu apie ka cia jus diskutuojat del palatu  g.gif

as pirma karta II-oje gimdysiu 4u.gif tai vat tik dziaugiuosi, kad vienvietes, ramiai sau karaliaut ir zliumbt galesiu, kai liudna bus gulet, nieks nematys biggrin.gif
Atsakyti
Iš pat pradžių manaiu kad tarsiuos, bet dabar jau nusprendus, kad važiuosiu "na ura" ax.gif jei norėsiu atsidėkosiu po visko ax.gif
Atsakyti