QUOTE(Audrita @ 2008 05 03, 14:36)
tai zinoma, kad i benra palata neisim, nes gulsim i vienvietes ir kad galtu vyras likti....nu gal taip greitai viena kitos ir neuzknistume, bet ka gali zinoti......tu geriau zinai, man pirma karta...

Daktartye tai kita, tai nesipesim del jos...maniske ir priima gimdymus tai pas ja ir baigsiu...

supratau, ka pinigeliu reikes 500 ginei, akuserei 100, as manau apseisiu be jokiu vaistu.......nors nuomone gali pasikeisti, bet nemanau.....
as ir sutinku kad sumoki ir ramu, bet atvirai kalbant jos tai turetu daryti ir be pinigeliu......
patikek, gulejau ir keturvietej ir dvivietej..

labiausia erzina lankytojai pas kaimyne, o jeigu tavo mazius neramus nakti, tai nesmagu, kad kaimynei miegot neleidi
na del anesteziologo zinok atsidek pinigeliu atsargai, nes niekad nezinai kaip visa eiga vyks

as irgi maniau viskas bus gerai, nereikes tu nuskausminamuju, bet po ~11val. jau smaugiau SB, kad duotu pinigu ir man padarytu epidura
taip, turetu, bet.. gerai jeigu pataikai ant geros pamainos, o jei ne?..

as jau ipratau su pinigeliais visur eit, nes tada gaunu "pilna servisa", o gimdymas ne baika, nenoriu netiketumu

tokia padetis LT, nieko nepakeisim.. as mielu noru mokeciau legaliai tuos pinigus uz paslaugas

Privaciai eit - brangokai gaunasi, o cia pigiau.. Be to manau pinigais geriau duot nei saldainius nest, jau zmogus pats nusipirks ka nores.. Mums prinesa, tai mano mama dziaugiasi, nes alkoholio mes negeriam, kava standartiskai Jacobs nesa - mes jos nemegstam

geriau jau pinigais paliktu, tai nusipirkciau pati kazka skanaus ko noreciau..