QUOTE(Gija2 @ 2008 04 11, 21:05)
o ka prisidejai vaikuciui, tai yra, kokiu rubeliu? tai siaustinuku, bodziuku, sliauztu?

nu man cia kaip tundrai reikia viska smulkiai
pradžiai įsidėjau gal 3 šliaužtus,jie buvo ilgom rankovėm,palatoj šilta buvo,tai tik jais ir rengiau. Bodžiukus ilgom rankovėm kelis turėjau,tai juos ir šliaužtus berankovius dėjau. Paskui vyras davežė drabužiukų nes kažkaip mes tai susysiodavom,tai pienuku isterliodavom

. nedejau ten jokių siaustinukų,net nebuvau nusipirkus. Tokius bodžiukus su pirštinytėm iškart kelis nusipirkus buvau,ir gerai,nes maniškė truputį pernešiota gimė,su nagais ilgiausiais

Kepurytę ploną turėjau,tai pirmas valandas po gimimo tik uždėta buvo,paskui nuėmiau.Praskalbdavau ten vietoj rankom rūbelius mažės,vistiek labai ko veikt nebuvo,nors vyras norėdavo namo vežt skalbt. Na atrodo tiek,kiek pamenu. O parsivežt namo buvau tokį rinkinuką naujagimio nupirkus-tai ten viskas buvo-apatiniai marškinukai,ploni šliaužtukai,paskui šilti gražūs

šliaužtai,megztinukas toks pat ir dvi kepurytės(plona ir šilta),mes žiemą namo grįžom,jums neprireiks tokios "amunicijos"
jei dar klausimų kils-klausk
Sėkmės