Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(viktorija1980 @ 2008 04 11, 12:54)
As irgi gimdziau 2oi ligoninei,tai ten kaip suprantu visos palatos po viena guleti,tik atremontuoti jas jau galetu,nes pries 10metu mano sesuo ten gimde tai nuo tada ten niekas nepasike (kaip tarybiniais laikais  lotuliukas.gif )

nesenai ten gimdžiau, tai galiu pasakyti, kad palatos paprastos, bet prabangos man ir nereikėjo, yra lovos, vystymo stalas, kriauklė ir leliukas šalia wub.gif ko daugiau reikia rolleyes.gif bet va tulikai jau suremontuoti thumbup.gif
... ir tulikai, ir bide yra, ir dušai, viskas čiki.... švaru, tvarkinga, ir durys tuliku užsirakina biggrin.gif , nes girdėjau, kad būdavo nerakinami.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 11 balandžio 2008 - 21:38
QUOTE(zirzzile @ 2008 04 11, 21:38)
nesenai ten gimdžiau, tai galiu pasakyti, kad  palatos paprastos, bet prabangos man ir nereikėjo, yra lovos, vystymo stalas, kriauklė ir leliukas šalia wub.gif  ko daugiau reikia rolleyes.gif bet va tulikai jau suremontuoti thumbup.gif
... ir tulikai, ir bide yra, ir dušai, viskas čiki.... švaru, tvarkinga, ir durys tuliku užsirakina biggrin.gif , nes girdėjau, kad būdavo nerakinami.....

aha budavo nerakinami dar kai as pries metus gimdziau... doh.gif doh.gif doh.gif ale man ir tai per daug netrukde...dusuose niekada nieko nesutikdavau, bide budavo salia dusu, tai tenm ir eidavau, aisku gal patogiau jei tualetuose butu, bet....palatos man irgi nemaise, kai nesu macius geriau, tai buvo gerai ir cia....zodziu buvau laimingiausia mama, akd turiu sveika, grazu suneli salia, o aplinka manes nei kiek nedomino...TV leido atsivezti, tai gyvenome kaip namuose... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2008 04 11, 21:05)
o ka prisidejai vaikuciui, tai yra, kokiu rubeliu? tai siaustinuku, bodziuku, sliauztu?  g.gif  nu man cia kaip tundrai reikia viska smulkiai  blush2.gif

pradžiai įsidėjau gal 3 šliaužtus,jie buvo ilgom rankovėm,palatoj šilta buvo,tai tik jais ir rengiau. Bodžiukus ilgom rankovėm kelis turėjau,tai juos ir šliaužtus berankovius dėjau. Paskui vyras davežė drabužiukų nes kažkaip mes tai susysiodavom,tai pienuku isterliodavom blush2.gif. nedejau ten jokių siaustinukų,net nebuvau nusipirkus. Tokius bodžiukus su pirštinytėm iškart kelis nusipirkus buvau,ir gerai,nes maniškė truputį pernešiota gimė,su nagais ilgiausiais doh.gif Kepurytę ploną turėjau,tai pirmas valandas po gimimo tik uždėta buvo,paskui nuėmiau.Praskalbdavau ten vietoj rankom rūbelius mažės,vistiek labai ko veikt nebuvo,nors vyras norėdavo namo vežt skalbt. Na atrodo tiek,kiek pamenu. O parsivežt namo buvau tokį rinkinuką naujagimio nupirkus-tai ten viskas buvo-apatiniai marškinukai,ploni šliaužtukai,paskui šilti gražūs wub.gif wub.gif wub.gif šliaužtai,megztinukas toks pat ir dvi kepurytės(plona ir šilta),mes žiemą namo grįžom,jums neprireiks tokios "amunicijos" mirksiukas.gif
jei dar klausimų kils-klausk drinks_cheers.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
aciu rritukas uz issamu atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2008 04 12, 16:02)
aciu rritukas uz issamu atsakyma  mirksiukas.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na as taip pat gimdziau antroj ligoninej,tiksliau pasakius man buvo cezaris darytas,nieko neturiu pries sia ligonine,kadangi pati joje dirbu ir tvirtai galiu pasakyti,kad ji yra remontuojama,gal ir ne taip greitai kaip noretusi,bet as va kai gimdziau pries metus su trupuciu tai buvo remontuojamos palatos ir kai kurios jau suremontuotos smile.gif .As gulejau pooperacinej palatoj,tai ten ir tulikas buvo vietoj,nors palata buvo neremontuota,bet as dziaugiausi,kad salia manes yra vyras ir mazius,jautemes kaip namie ir personalas geras buvo ir daktare skyriaus vedeja Zebrauskiene thumbup.gif ,nu gal cia dar del to gerai ziurejo,kad esu darbuotoja,bet ir taip kiek atsiliepimu girdejau tai personalas yra geras thumbup.gif ,na o su maistu tai cia visada problema buvo ir manau bus,nes direktoriui juk reikia dar ir vaikams namus pastatyt lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip man ten patiko tiek daktarai rupestingi tiek seseles , o kad tos palatos toliau nuo toleto ir duso siek tiek toliau tai cia tik pliusas nera ko voliotis juolab kad cezaris darytas buvo o po cezario daugiau judeti reikia greiciau ant koju atsistoji tada.tuolabiau ten vyras nakvoti gali kiek tik nori..tik va naujagimio skyriaus ten tokia boba sena vaiku nenesa motinai nakti pamaitint kai palieka mama pailset o misinukais neaiskios kilmes ten maitina kai vaikas verkt pradeda, tai pirma nakti pati taip ir pasake tai as jei vaiko net nedaviau o prie saves laikiau nors ir po operacijos buvau..o del maisto tai ten tragiskas ipac keista kad i dauguma patiekalu zirniu deda o maitinanciom tai grina nesamone,tai as tik atvesta namiskiu maista valgiau ir viskas saunu buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valeria777 @ 2008 04 18, 21:27)
tik va naujagimio skyriaus ten tokia boba sena  vaiku nenesa motinai nakti pamaitint kai palieka mama pailset o misinukais neaiskios kilmes ten maitina kai vaikas verkt pradeda, tai pirma nakti pati taip ir pasake  tai as jei vaiko net nedaviau o prie saves laikiau nors ir po operacijos buvau..

As turbut su ta pacia susidurus buvau...Nemaloni labai...Paeme mano suneli i naujagimiu skyriu, kad pirma nakti pailseciau po cezario, sake- atnes nakti pamaitinti kai verks, bet neatnese-misiniu maitino.Tai daugiau nedaviau i naujagimiu skyriu nestis, visa laika kartu palatoje buvom...
Atsakyti
neturiu jokiu priekaistu smile.gif tiesa, nei mazyly, nei klinikose negimciau, negaliu palyginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2008 04 18, 21:08)
As turbut su ta pacia susidurus buvau...Nemaloni labai...Paeme mano suneli i naujagimiu skyriu, kad pirma nakti pailseciau po cezario, sake- atnes nakti pamaitinti kai verks, bet neatnese-misiniu maitino.Tai daugiau nedaviau i naujagimiu skyriu nestis, visa laika kartu palatoje buvom...

dabar ir as prisiminiau, nelabai, greiciausiai visai nemaloni darbuotoja, bet keitesi pamaina ir nemaciau as jos daugiau. priminet, fui schmoll.gif priekaistu, tai jokiu daugiau neturiu, tik pagyras, iskyrus ta moteriskaite doh.gif
Atsakyti
4u.gif Mano abi mergaičiukės 2-pje gymė, tai jokiu nusiskundimu neturiu, tikrai geros daktarės ir akušerės thumbup.gif , dabar grei vel ten lankisiuos nestuke.gif ax.gif , tai net klausimu nekyla kad galečiau kitur gimdyti, thumbup.gif .
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau II ir esu labai patenkinta. Viskas paprasta, bet švaru, o tom keliom dienom po didžiojo įvykio užtenka. Svarbiausia, kad priežiūra būtų gera - ir šitas klausimas išspręstas puikiai smile.gif
Atsakyti