As rinkausi gimdyt antroje ligonineje ir tikrai tuo nesigailiu. Zinoma visko buvo. Bet tikrai manim rupinosi kaip tik galejo. Ir manau kad netgi perdetai.
Siaip neisvengiau komplikaciju. Ligoninei teko isgulet 11 dienu. Ir siaip is ligonines issiprasiau pati savo noru isvaziuojancia. Nes jau nebelaike nervai. Visos venos nubadytos, gime dvynukai tai ten neiskalbsi nei drabuzeliu nei nieko. Tai daresi sunku buti.
Jei tektu rinktis antra kart gimdyt manau ten sugrizciau. Gydytojai ismano savo darba, rupinasi ir pan. Man tai maistas irgi pagerejes pasirode. Nors ne viska irgi valgiau. Bet tikrai maitina kaip ligonine gerai.
Dziaugiuosi kad mes kaip seima vienoje palatoje galejome apsistoti tik uz 10 lt uz nakti. Klinikose buciau apsejus daug brangiau. Ir kazi mes keturiese butume galeje ramia galva gyventi 11 dienu.
Tai va, pasirodo nera taip blogai toj II -oj

tikrai kad nera taip blogai...
manau kad kiekviena ligonine turi savu pliusu ir minusu

manau kad kiekviena ligonine turi savu pliusu ir minusu

Tai cia ai faktas

aš planuoju gimdyti 2 lig. pas leščiovą, tikiuosi viskas bus ok

Mes jau galvoj apie antra leliuka
, tai tikrai rinksiuos sia ligonine
Labai likom patenkinti
, tai tikiu, kad taip butu ir sekanti karta

Labai likom patenkinti

QUOTE(Rutuxxx @ 2008 06 29, 14:38)
Mes jau galvoj apie antra leliuka
, tai tikrai rinksiuos sia ligonine
Labai likom patenkinti
, tai tikiu, kad taip butu ir sekanti karta 

Labai likom patenkinti

Sveikinam su sprendimu

QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 06 29, 16:30)
Sveikinam su sprendimu
As irgi planuoju II, tik va mano gine man nepatinka, tai jauciu vaziuosiu nesitarus... bet tikiuosi viskas bus ok
Juk ar tarusis, ar ne, vistiek duodi, tad prieziura turetu buti 

Jei nepaslaptis pas ka lankaisi??

QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 06 29, 17:30)
Sveikinam su sprendimu
As irgi planuoju II, tik va mano gine man nepatinka, tai jauciu vaziuosiu nesitarus... bet tikiuosi viskas bus ok
Juk ar tarusis, ar ne, vistiek duodi, tad prieziura turetu buti 

Laba,as taip pat nusprendusi esu gimdyti cia,bet dar nesitariau su jokia gydytoja.Vis atidedu,nes ne vienos nepazistu,tik nuomone susidariusi turiu apie kai kuriuos gydytojus.O tai priima jei pasiskambini susitikimui,jei seimos gydytojas visai kitoj klinikoj? gal kas taretes is anksto,tai mazdaug kiek laiko buvo jums like iki gimdymo
mums dabar jau30sav

QUOTE(ag143 @ 2008 07 01, 14:29)
Laba,as taip pat nusprendusi esu gimdyti cia,bet dar nesitariau su jokia gydytoja.Vis atidedu,nes ne vienos nepazistu,tik nuomone susidariusi turiu apie kai kuriuos gydytojus.O tai priima jei pasiskambini susitikimui,jei seimos gydytojas visai kitoj klinikoj? gal kas taretes is anksto,tai mazdaug kiek laiko buvo jums like iki gimdymo
mums dabar jau30sav

na, pas šeimos gyd juk negimdysi. kur nori, ten ir gimdai.
del gimdymo su savo gydytoja tariausi, kai nestumas buvo kazkur 34 savaites