Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

As rinkausi gimdyt antroje ligonineje ir tikrai tuo nesigailiu. Zinoma visko buvo. Bet tikrai manim rupinosi kaip tik galejo. Ir manau kad netgi perdetai.

Siaip neisvengiau komplikaciju. Ligoninei teko isgulet 11 dienu. Ir siaip is ligonines issiprasiau pati savo noru isvaziuojancia. Nes jau nebelaike nervai. Visos venos nubadytos, gime dvynukai tai ten neiskalbsi nei drabuzeliu nei nieko. Tai daresi sunku buti.

Jei tektu rinktis antra kart gimdyt manau ten sugrizciau. Gydytojai ismano savo darba, rupinasi ir pan. Man tai maistas irgi pagerejes pasirode. Nors ne viska irgi valgiau. Bet tikrai maitina kaip ligonine gerai.

Dziaugiuosi kad mes kaip seima vienoje palatoje galejome apsistoti tik uz 10 lt uz nakti. Klinikose buciau apsejus daug brangiau. Ir kazi mes keturiese butume galeje ramia galva gyventi 11 dienu.
Atsakyti
Tai va, pasirodo nera taip blogai toj II -oj mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
tikrai kad nera taip blogai... smile.gif
manau kad kiekviena ligonine turi savu pliusu ir minusu smile.gif
Atsakyti
Tai cia ai faktas ax.gif
Atsakyti
aš planuoju gimdyti 2 lig. pas leščiovą, tikiuosi viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
Mes jau galvoj apie antra leliuka bigsmile.gif , tai tikrai rinksiuos sia ligonine thumbup.gif
Labai likom patenkinti wub.gif , tai tikiu, kad taip butu ir sekanti karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 06 29, 14:38)
Mes jau galvoj apie antra leliuka  bigsmile.gif , tai tikrai rinksiuos sia ligonine  thumbup.gif
Labai likom patenkinti  wub.gif , tai tikiu, kad taip butu ir sekanti karta  thumbup.gif

Sveikinam su sprendimu 4u.gif As irgi planuoju II, tik va mano gine man nepatinka, tai jauciu vaziuosiu nesitarus... bet tikiuosi viskas bus ok 4u.gif Juk ar tarusis, ar ne, vistiek duodi, tad prieziura turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 06 29, 16:30)
Sveikinam su sprendimu  4u.gif As irgi planuoju II, tik va mano gine man nepatinka, tai jauciu vaziuosiu nesitarus... bet tikiuosi viskas bus ok  4u.gif Juk ar tarusis, ar ne, vistiek duodi, tad prieziura turetu buti  thumbup.gif

Jei nepaslaptis pas ka lankaisi?? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 06 29, 17:30)
Sveikinam su sprendimu  4u.gif As irgi planuoju II, tik va mano gine man nepatinka, tai jauciu vaziuosiu nesitarus... bet tikiuosi viskas bus ok  4u.gif Juk ar tarusis, ar ne, vistiek duodi, tad prieziura turetu buti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuxxx: 01 liepos 2008 - 08:32
Laba,as taip pat nusprendusi esu gimdyti cia,bet dar nesitariau su jokia gydytoja.Vis atidedu,nes ne vienos nepazistu,tik nuomone susidariusi turiu apie kai kuriuos gydytojus.O tai priima jei pasiskambini susitikimui,jei seimos gydytojas visai kitoj klinikoj? gal kas taretes is anksto,tai mazdaug kiek laiko buvo jums like iki gimdymo blush2.gif mums dabar jau30sav
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2008 07 01, 14:29)
Laba,as taip pat nusprendusi esu gimdyti cia,bet dar nesitariau su jokia gydytoja.Vis atidedu,nes ne vienos nepazistu,tik nuomone susidariusi turiu apie kai kuriuos gydytojus.O tai priima jei pasiskambini susitikimui,jei seimos gydytojas visai kitoj klinikoj? gal kas taretes is anksto,tai mazdaug kiek laiko buvo jums like iki gimdymo blush2.gif  mums dabar jau30sav

na, pas šeimos gyd juk negimdysi. kur nori, ten ir gimdai.
Atsakyti
del gimdymo su savo gydytoja tariausi, kai nestumas buvo kazkur 34 savaites ax.gif
Atsakyti