Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(ausrutis @ 2008 07 03, 16:42)
dave visa krepsi, ten buvo keliu firmu sauskelniu, kremu meginiu, dregnu serveteliu,visokiu reklaminiu leidiniu

matyt kraitelis mažėja g.gif buvo maišliukas su reklaminiais bukletais, 4 paprers sauskelnėm, sudokremo tepaliuko ir bepanten baltos kojinytės ax.gif

QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 07 03, 18:14)
Tai jau panasu, kad kuri sustarus, ta gauna, o kuri nesusitarusm nra reikalo  verysad.gif Mane tai jau pradeda nervinti, tas susitarimas ir nesusitarimas.  doh.gif  gun_bandana.gif

nesinervuok, ar tarsies ar ne vis vien gausi, nes čia firmos rūpinasi, o ne pati ligononė mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Echoskopija daroma 2 kartus standartiskai, na tokie LT istatymai dabar ax.gif
2. As "uzsisokusi" buvau irgi ant ne kokios gydytojos, tai atsainiai echo dare, del sventos ramybes nuejau privaciai 1 karteli ir ramu 4u.gif
3. Kai jau 2 kartus gimdziusi, tai galiu pasakyt, kad kartais tas "susitarimas" tikrai atsiperka ax.gif ne kasdien gimdau, tiek jau to, susimokesiu ir rami busiu, kad viskas vyks taip kaip turi but blush2.gif gana po antro gimdymo kai "na ura" vaziavau normaliai nesuziurejo, tai turejau bedu moterisku, kurias issprende tik sis nestumas unsure.gif o jeigu ne?.. visa gyvenima kest diskomforta, nes neidejau i kisene ir normaliai nesuziurejo?..
Zinoma, yra ir tikrai pasisventusiu gydytoju, kurie uz menka atlyginima puikiai atlieka savo darba, bet tokiu ieskot labai intensyviai reikia.. mano nuomone gydytoju atlyginimai juokingi, kai sie zmones bruzina uzpakalius nemazai metu mokydamiesi ir dirba toki atsakinga darba, del to ir atsirado tie "susitarimai". Bet cia tik mano nuomone, kiekviena gimdyve turi teise elgtis taip kaip nori ir nei vieno pasirinkimo nesmerkiu schmoll.gif
Atsakyti
as gal ir tarciausi,bet pirma nepazystu daktaru toj ligoninej,o antra man finansai neleidzia moket 600-700lt,as geriau vaziuosiu nesusitarus,o jei noresiu epidiuro,uz ji galiu susimoketi,taip dariau su pirma dukra,norejau epidiuro,ir tada daviau daktarei i kisene.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2008 07 03, 19:59)
man finansai neleidzia moket 600-700lt,as geriau vaziuosiu nesusitarus

pilnai suprantu, pirmus kartus as irgi negalejau sau to leisti blush2.gif epidurui vos sukrapstem pinigelius pamenu, anytos prasem atvezti brendzio buteli akuserei, nes patys jau nebeturejom pinigeliu ax.gif si karta sau leisti paislaidaut galesiu, tad bus pirmas ir paskutinis (tikiuosi) isbandymas gimdyt susitarus bigsmile.gif
Atsakyti
jau as pasilikus pinigeliu nuo dekreto,nes nedaug ka reikejo pirkti antram lelui,tai ir liko,o jei reiketu taip pinigu tai is mamos pasiskolinciau,bet manau uzteks kiek pasilikau,ir dar tikiuosi visu neisleisiu. blush2.gif blush2.gif
o kiek dabar epidiuras kainuoja i kasa?
Atsakyti
aisku,pas ka pakliuvi ir kaip patinki,ta ir gausi g.gif as nieko pries tam susitarimui,man svarbu kad jei ji nebudes,kad atvaziuotu iskviesta.Mane tik tos sesutes visos nervina,kol neduodi visos labai jau virsininkes yra ir bjaurei su tavim elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 07 03, 20:25)
pilnai suprantu, pirmus kartus as irgi negalejau sau to leisti  blush2.gif  epidurui vos sukrapstem pinigelius pamenu, anytos prasem atvezti brendzio buteli akuserei, nes patys jau nebeturejom pinigeliu  ax.gif  si karta sau leisti paislaidaut galesiu, tad bus pirmas ir paskutinis (tikiuosi) isbandymas gimdyt susitarus  bigsmile.gif

Butinai parasyk atsiliepimus mirksiukas.gif Sekmes jums wub.gif Beje pas ka gimdysi? ax.gif
Atsakyti
As buvau nesitarus, man is anksto buvo numatyta planine operacija. Tai nezinau ar cia turi kokios reiksmes.
Gimus dukrytei maciau, kad dave kazkiek pampersu ( mano MB viskuom rupinosi), o suvyniota buvo i vystykla. Tai maniskis jai keite pampersus, aprenge savais rubeliais thumbup.gif . Paeme is ju tik kelis pampersus, kaip kazkuri minejo - galbut kokie 4vnt., nes ir matesi, kad daugiau nenori duoti. Gan piktokai paklause ar turim savu, kad ligonine mazai ju turi. O mums ir nereikejo, mes is anksto ju turejom ax.gif . Bet jei kam pritruktu, manau duotu rolleyes.gif
O veliau i palata atnese dovanele, kurioje buvo galbut keli dar pampersai, bukleteliai, meginukai, knygutes ... thumbup.gif
O dar veliau nuejus i paskaiteles, taip pat dave dovaneliu wub.gif Na bent jau taip buvo anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 07 04, 08:35)
As buvau nesitarus, man is anksto buvo numatyta planine operacija. Tai nezinau ar cia turi kokios reiksmes.
Gimus dukrytei maciau, kad dave kazkiek pampersu ( mano MB viskuom rupinosi), o suvyniota buvo i vystykla. Tai maniskis jai keite pampersus, aprenge savais rubeliais thumbup.gif . Paeme is ju tik kelis pampersus, kaip kazkuri minejo - galbut kokie 4vnt., nes ir matesi, kad daugiau nenori duoti. Gan piktokai paklause ar turim savu, kad ligonine mazai ju turi. O mums ir nereikejo, mes is anksto ju turejom  ax.gif . Bet jei kam pritruktu, manau duotu  rolleyes.gif
O veliau i palata atnese dovanele, kurioje buvo galbut keli dar pampersai, bukleteliai, meginukai, knygutes ...  thumbup.gif
O dar veliau nuejus i paskaiteles, taip pat dave dovaneliu  wub.gif Na bent jau taip buvo anksciau  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes visos busimos mamytes nestuke.gif .as papasakosiu trumpai savo istorija ir galesit pacios nuspresti ar tikrai noretumetia savo ir mazylio reiksmingiausias akimirkas atsiminti TAIP....va ismuse ta lemiamoji akimirka kaip mazylis pasiprase isleidziamas smile.gif o patekus y gimdykla 24val.nakties prasidejo nepatys geriausi atsiminimai verysad.gif (beja priestai buvau supazindinta su gimdyklomis su ju privalumais su naujovemis thumbup.gif pamaniau tikrai cia viskas bus ciki) na va atvede mane y pacia pirmaja gimdykla istikruju net pasimeciau ar tikrai cia papuole unsure.gif atvede ir paliko po truputy prasidejo didesni skausmai atvyko vyras ir aciu jam labai,jai nejis tai turbut viena buciau su angelais snekejusi<nes kaip atvede taip ir paliko jokiu atejimu pasiteirauti kaip sekasi.su vyru buvom nusprende kad darysim nuskausminima tada vyras isejo ieskoti pagalbos gal tik po kokiu 30min.ar daugiau atejo ta anastiologe,bet jau buvo per velu gimda per dauk atsiverusi ir jau nuskausminimas nepades,beja seseles tai visai net zodziu dabar neturiu kaip kas apibudinti ju issireiskimai tiesa pasakius sokiravo mane ir mano vyra. visi isejo iskenciau visus skausmus ir tik y gimdyma atejo pats akuseris VYRAS nustebau tiesa pasakius.vyko viskas lyk ir neblogai jai netos sesutes tai butu ir geriau...bet vat mazylis pradejo dusti.... todel turejo jy greitai isiimti prakirpooo... JOKIU nuskausminamuju bet cia nesvarbu kaip mazyliu rizikuoji istrauke ji vakumu pridejo trumpam prie krutines NUOSTABU wub.gif nu va ir viskas beliko tik ta karpiny sulopyti doh.gif taip ir nenuskausmino kiekviena adateles dury jutai kaip kokioi gyvuliu skerdykloi jauciausi ir dar ko cia reki.... ziauruuu.. va maytes tokia ir istorija gimdymo verysad.gif dabar ruosiuosi antrajam gimdymui todel ir prisiminiau sia savo istorija.. todel dabar labai atsakingai renkuosi gygytojus...... mirksiukas.gif
Atsakyti
vai zuikeli zinok man apie Mazylio personala ne kokie prisiminimai like.. console.gif gal del to ir tarsiuos si karta, kad elgtusi kaip su zmogum, be to kai ne pirmas kartas ir patirties yra, tai svarbiausia zinot savo teises ir jei ka - vyras drasiai gali pareguliuot eisma mirksiukas.gif kai anuos kartus gimdziau - jauna ziople buvau, kaip su pastumdele elgesi, dabar nenusileisiu schmoll.gif aisku seselems irgi busiu pasiruosus i kisene det jei bus butinybe, nes geriau jau sumokesiu, bet gausiu viska kaip priklauso blush2.gif
Atsakyti
O mano atsiliepimai apie šia ligoninę tik geri ir labai geri.

Na taip, atvedė mane į gimdyklą ir kadangi su jokia gyd. nesitariau tai ir nesitikėjau, kad ištisai prie manęs kažkas bus, bet vos tik prasidėjus rimtiems sarėmiams visas personalas ėmėsi šokinėti apie mane.
Taip pat gimdžiau be nuskausminamūjų, bet pati taip norėjau, todėl kai siuvo po visko taip pat jaučiau kiekvieną dūrį, tada atsimenu verkiau, bet ne dėl sakuasmo o iš laimės, kad mano mažylis jau gulėjo šalia.

Labai esu dėkinga visam personalui kuris, be jokio asmeniškai mano atlygio, taip gerai ir atsakingai atliko savo darbą 4u.gif
Atsakyti