Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

Negalvojau, kad teks ir man parašyti į šią temą g.gif Praėjo lygiai 6 sav ir aš jau susirgau blink.gif nors maitinu pati pilnai - be mišinukų. O jau taip džiaugiausi, kad gimda baigia valytis ir jau nebereiks su tais 'pampersais' vaikščiot doh.gif
Atsakyti
Viena drauge man sake, kad ginekologe jai liepe ateiti, jei vaikiukui suejus metukams neprasides menstruacijos.... Tai va, man taip pat dar neprasidejo, nors mazylei jau metukai ir menuo... g.gif Kazkaip neramu pasidare, ar dar kam ginekologes buvo kazka panasaus sakiusios, ar cia jau reiskia, kad man kazkas negerai??? Ar cia drauge kazka ne taip suprato??? unsure.gif Beje, vis dar pati maitinu ax.gif
Atsakyti
Nors dar maitinu, bet mėnesinės pasirodė po 9,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 07 02, 11:59)
Negalvojau, kad teks ir man parašyti į šią temą g.gif Praėjo lygiai 6 sav ir aš jau susirgau blink.gif nors maitinu pati pilnai - be mišinukų. O jau taip džiaugiausi, kad gimda baigia valytis ir jau nebereiks su tais 'pampersais' vaikščiot doh.gif

na man jau su menesiai beveik kaip maitinu ir jau buvo mm doh.gif as skaiciau kad 15 proc. moteru ir maitinant buna mm
Atsakyti
mano po 3menesiu prasidejo doh.gif bet nemaitinu as jau tai to ir tikeis reikejo kad jau ta nesamone prasides, o taip gerai be tu mmm buvo rolleyes.gif
Atsakyti
kai baigiau maitint, tai ir prasidejo doh.gif bet jau tokios blink.gif kaip kersydamos uz visa laika kol nebuvo
Atsakyti
dukrai 10 su puse mėnesio , maitinu pati - mėnesinės prasidėjo prieš kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 13, 00:34)
Sveikos,
sakykit, ar buvo kam kad po gimdymo prasidėjus mmm, jos lb lb gausios, ta prasme stiprus kraujavimas?..Aš ilgiau nei 1val neišbūnu, antra diena jau taip..Pas mane niekada taip nebuvo, po 1ojo gimdymo viskas nrml buvo.. unsure.gif

idomu, ar ilgai taip buvo? nes man dabar lygiai tas pats.... antra diena kraujavimas visai nemazeja
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 06 29, 01:29)
Na o man pasitvirtino sis pasakymas kad po gimdymu nebelieka skausmu  mirksiukas.gif matyt nuo organizmo zmogaus labai priklauso.nes iki gimdymu as negaledavau nieko daryt,kamavausi su didziausiais skausmais,o dabar (tiu,tiu,tiu) ramu  rolleyes.gif Tikesimes kad taip ir toliau bus  biggrin.gif

Man pirmos menesines atsirado praejus 6 men po gimdymo. Ir labai lengvos ir neskausmingos drinks_cheers.gif Anksciau iki gimdymo budavo sakyciau gausios, tesdavosi apie 5 dienas. O dabar jau du kartai kaip buvo, kraujavimas labai minimalus, ir tesesi tik 2.5 dienos. Labai noreciau, kad taip ir butu ateityje, bet jauciu gris vel kazkada i tokias, kokios buvo anksciau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos..

man, kaip ir daugeliui is jusu..

susirgau, praejus 6 kazkur menesiam po gimdymo.. irgi - plaukiau.. pamen, net isvaziuot nebuvo imanoma kazkur toleliau.. zodziu, kosmaras.. dedavaus po dvi priemones (turiu galvoj, ob ir paketa).. ir vistiek tekdavo daznai labai keisti.. tokios menesines buvo 2 kartus.. buvau issigandus, kad jau visa gyvenima sitaip vargsiu.. ir beja, skausmo irgi nebuvo.. na, o po tu dvieju menesiu viskas gryzo i vezes.. sergu, kaip ir pries gimdyma.. skausmai tokei pat siaubingi.. doh.gif
Atsakyti
Koks kas dar maitinu ir jų nėra, tikiuosi, kad dar ilgai jų nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 07 06, 19:58)
na man jau su menesiai beveik kaip maitinu ir jau buvo mm doh.gif as skaiciau kad 15 proc. moteru ir maitinant buna mm

ir mane tas "džiaugsmas" aplankė doh.gif o dar net 2 mėnesiai nepraėjo g.gif siaubas, kai pagalvoji, kad prieš kelias dienas su vyru smileysex.gif tai teoriškai būčiau galėjus vėl nestuke.gif ??? g.gif
Atsakyti