Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

QUOTE(_julinka_ @ 2010 09 23, 21:36)
as kadangi nemaitinu pienuku tai susirgau po dvieju men...ir zinokit galiu pasakyt kad tai siaubas kazkos,tokiu menesiniu dar gyvenime nesu turejus... verysad.gif

Mano pirmosios menesines po abieju gimdymu (Cezario ir naturalaus) buvo skausmingos...
Cia matyt taip i darba isivaziuoja biggrin.gif
O kodel julinka nemaitini savo mazosios kruopytes unsure.gif ?
Atsakyti
as vis dar maitinu, ir mm dar nera rolleyes.gif
Atsakyti
po 8 mėnesių
Atsakyti
Po 4,5 mėn, dar maitinu 4u.gif Galėtų dar ir nebūti, taip gerai buvo biggrin.gif
Atsakyti
1.5 men po gimdymo, nors maitinau 5 men (bet kaip laikrodukas 27-28 d)
Atsakyti
Aš irgi dar nesergu, maitinu dar daug kartų, dukrytei - 8 mėn..
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES AS TAI PERSIGANDAU KADANGI PIRMAS NESTUMAS ,BUVO IR PLYSIMAS IR KIRPIMAS PASKUI NEISIVALIUSI GIMDA BUVO O DABAR PRADEJAU KRAUJUOT NEDAUG BET YRA BISKELIS KRAUJO AR CIA NORMALU unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 09 29, 11:36)
Aš irgi dar nesergu, maitinu dar daug kartų, dukrytei - 8 mėn..

mano sunui jau irgi 8 men ir 1 sav, maitinu 5k diena ir 3k nakti, menesiniu dar nera thumbup.gif ir nelaukiu as ju visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lka @ 2010 10 02, 11:17)
SVEIKOS MAMYTES AS TAI PERSIGANDAU KADANGI PIRMAS NESTUMAS ,BUVO IR PLYSIMAS IR KIRPIMAS PASKUI NEISIVALIUSI GIMDA BUVO O DABAR PRADEJAU KRAUJUOT NEDAUG BET YRA BISKELIS KRAUJO AR CIA NORMALU unsure.gif

Nieko čia normalaus,nebent nemaitini vaiko savo pienu,bet vistiek būtinai nueik pas savo ginekologę apžiūrai,gali būti dėl pačios gimdos...
Atsakyti
mamytes papasakokite ar buvo kuriai nors kas nors panasaus, mano vaikui 1m.2men.maitinu iki siol ir diena ir nakti ir bent po kokius 4kartus diena ir ne maziau nakti, ar net ir dazniau, siaip megejas "prie kruties pakabet" doh.gif menesines prasidejo 8 ar 9 men po gimdymo, bet va rugseji ju nesulaukiau..net nestumo testa pasidariau-neigiamas, o ir nesijaucia nescia, bet vis tiek kazkaip nepatinka si situacija.. aciu uz jusu pasisakymus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GS500: 09 spalio 2010 - 11:40
QUOTE(GS500 @ 2010 10 09, 13:39)
mamytes papasakokite ar buvo kuriai nors kas nors panasaus, mano vaikui 1m.2men.maitinu iki siol ir diena ir nakti ir bent po kokius 4kartus diena ir ne maziau nakti, ar net ir dazniau, siaip megejas "prie kruties pakabet"  doh.gif  menesines prasidejo 8 ar 9 men po gimdymo, bet va rugseji ju nesulaukiau..net nestumo testa pasidariau-neigiamas, o ir nesijaucia nescia, bet vis tiek kazkaip nepatinka si situacija.. aciu uz jusu pasisakymus  ax.gif

kad jau parasiau savo nutikima, tai papasakosiu iki galo, pasirodo buna ir taip kaip man - menesines velavo 2sav.!
Atsakyti
QUOTE(vilmanta @ 2008 01 09, 18:30)
o as dar maitinu savo mazyle,kartais primaitinu kosyte,bet tai buna retai labai smile.gif .mmm man buvo pasirode antram menesi po gimdymo,po to nieko o va dabar beveik penki ir vel pasirode mmm  g.gif  keistai kazkaip

O norejau paklausti as maitinau beveik menesi laiko,man prasidejo ovuliacija ir labai gausiai,kiek laiko gali buti pirmosios menesines po gimdimo? mirksiukas.gif
Atsakyti