Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

sveikutes.
as maitinu savo dukryte ir dien a ir nakti. diena jau stengiuosi mazinti, bet va kad jai labai reikia to papulio ir pienuko. o maziukei mano jau 1metai ir 5 men. ir man dar nebuvo mmm.
ir pastot nepastojus, nors jau su vyru ir bandom.
o va sesuo po gimd 3 men ir plaukia kaip reikalas..
Atsakyti
Man jau greit bus 5menesiai, kai maitinu dukryte ir dar nera menesiniu ax.gif Kaip ir dauguma kitu mamyciu - ju dar nelaukiu hihihi.gif
Atsakyti
As nemaitinu krutimi,tai menesines prasidejo po 2men smile.gif
Atsakyti
sūnų maitinau aštuonis su puse mėn., tai "džiaugsmelių" sulaukiau po pusantro mėn. nuo gimdymo, o dukrą maitinau daugiau nei metus, o "džiaugsmeliai" aplankė po dviejų mėn. nuo gimdymo, taip , kad manau man negalioja ta taisyklė, kad kuo ilgiau maitini, tai ir "džiaugsmelius" atitolini:)
Atsakyti
Sūnų maitinau daugiau nei du metus, mėnesinių sulaukiau po 5 mėnesio po gimdymo, nes pradėjau vaikiuką maitinti daržovėmis po truputį. Bet čia kiekvienai skirtingai, nėra vienos tiesos. rolleyes.gif
Atsakyti
Menesines atejo praejus 4 men po gimdymo,ydomu kada sulauksiu antru biggrin.gif .
Atsakyti
Ir aš dar pati maitinu, pirmą kartą mėnesinės prasidėjo gal po 3 mėnesių, bet ne suoer gausios, tada dar po kokį 40 dienų antros. Kai po gimdymo praėjo beveik 6 mėnesiai, "susirgau" kaip reikalas, ir pilvą maudė visą savaitę prieš, labai jautri ir irzli buvau ir pačios mėnesines vos ne 10 dienų truko doh.gif
Atsakyti
Aš nemaitinu, jau 2 mėn po gimdymo. Buvau pas ginę, tai pažiūrėjo per echo ir sakė dar visą mėnesį galiu mėnesinių nelaukti.
Atsakyti
Pagimdziau spalio 28 (cezaris), pirmu menesiniu sulaukiau vasario antroje puseje. Sugryzo su trenksmu sakyciau. Naaaa, trumpesnes, bet gausesnes. Pirmas dvi dienas tai ui ui...O veliau tik teplioja. Tai vat. Beje maitinu dar iki siol pati. Tai vat tiek tu prietaru, kad maitinant nera to ar ano...
Atsakyti
as maitinau pora savaiciu tik tai men pasirode mazdaug po 6savaiciu oirmom dienom gausesnes buvo
Atsakyti
Man tos dienos prasidejo kita menesi po gimdymo smile.gif
Atsakyti
as kad ir maitinau man menstruacijos pasirode po 4 ar 5 men
Atsakyti