Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

Pirma dukra maitinau metus laiko ir nesirgau kol maitinau. Antra dukra vis dar pilnai maitinu o susirgau kai mazei puse metuku buvo verysad.gif . Nervina mane tos mm, netiketai kazkaip atkeliavo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Maitinau mazyle 6sav.Linksmadienis prasidejo lygiai ta diena,kaip ir sirgdavau iki nestumo.Po to laukiau 1,5men(tepliojo virs savaites),o dabar mazajai tuoj 6men,nuo paskutiniu menesiniu jau virs 1,5men..Pradedu nerimauti,bet kaip ir netureciau,nes saugojomes.Kadangi visokios mintys galvoje,tai net kartais atrodo jog pilve kazkas malasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasidejo, kai vaikiukui buvo 6 menesiai, ivedus papildoma maitinima, nors pati vis dar zindau ir diena ir nakti...
Atsakyti
Prasidejo 2men po gimdymo.
Atsakyti
Man prasidėjo po mėn., labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2011 01 16, 00:08)
Man prasidėjo po mėn., labai greitai smile.gif

Tai turbut nemaitinote krutimi.. nes kaip taip greitai gali menstruacijos prasideti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2011 01 16, 01:23)
Tai turbut nemaitinote krutimi.. nes kaip taip greitai gali menstruacijos prasideti..  blush2.gif

aš maitinu krūtimi, bet man taip pat prasidėjo po mėnesio tos nelemtosios doh.gif gimda jau kaip ir buvo išsivaliusi, nes jau buvau nustojusi kraujuot, o po kelių dienų prasidėjo gausus kraujavimas, iš pradžių išsigandau, nes nesitikėjau sulaukt mmm, bent jau man atrodo, kad tai mmm unsure.gif
Atsakyti
Vaikui 7 su puse mėnesio, mm dar nebuvo, o ir nelabai aš jų laukiu assa.gif
Atsakyti
savo maze maitinu menesi su trupuciu, kraujavimas tai dingsta, tai vel atsiranda, tiesa labai negausus...ar tai normalu ? blink.gif
Atsakyti
As taip pat maitinu dar krutimi, maziukui 9 men. O kraujavimas po gimdymo prasidejo kai maziui buvo 7 men.
Atsakyti
Man po pirmojo gimdymo menesines prasidejo praejus beveik metam, du menesius pabuvo ir as vel pastojau, o po antrojo gimdymo prasidejo mazdaug po 10 menesiu. 4u.gif
Atsakyti
beveik po dviejų mėnesių verysad.gif
Atsakyti